Nevím, jak to mám už popsat.

Žádné náboje nemám, a rozhodně i když bych se hypoteticky pro přebíjené rozhodl s tím nebudu kšeftovat. Věc se má tak, že mám čerstvě ZP a novou zbraň a pár kamarádů, co se kolem zbraní a střelby, klubů a tak pohybují a dostal jsem nabídku napojit se na ně a brát přebíjené střelivo ze stejného zdroje, ať už z důvodů úspory financí, atd., množstevních slev /berou nějaké určité množství s přímou úměrou čím větší objednávka, tím levnější náboje / atd.... Moje první otázka na ně byla je to legální, je to bezpečné a ověřené? Odpověď byla je to legální, je to i bezpečné a prý kvalitnější než origo náboje v některých směrech, takže asi tak..Problém je, že většinou nemají Glocky, ale ty jejich vytuněné Shadow orange a pod., Glocka má jeden a to tuším generaci I. Proto se ptám tady, na foru Glockařů, kde předpokládám zkušenosti a nějakou relevantní odpověď a názory, rady, které nějakým způsobem vyhodnotím a rozhodnu se ..Jelikož jsem postarší generace a ještě pořád si tak nějak věcí vážím a jsem opatrný a šetrný k nim, tak si to ověřuji z více zdrojů... G 17 je moje vysněná, plánuji jí ještě obstarat sestřičku G 19 nebo G23, a nemíním je za půl roku prodávat, spíš doufám, že mi vydrží do konce života..