Díky!
Kluci, delal nekdo i fotky ?

Srazy, akce, závody či srandamače příznivců GLOCKu, případně oficiální závody.
Zbraň: GLOCK
V tom případě se omlouvám. Ovšem na diplomech je pořádající Lex a Miroslav Patras. Pokud nemá nějakou vazbu na střelnici Bara, pak doporučuji mu ji nepůjčovat, protože Vám kazí jméno.Hades píše:Dobrý večer pánové.
Chtěl bych opravit jednu mylnou infornaci, která zde byla několikrát uvedena. Závod, který se konal 20.1. 2007 v Hradci Králové pořádal LEX a nikoliv BARA! BARA je pouze provozovatelem střelnice, který ji LEXu pronajal. Takže prohlášení typu "BARA UŽ NIKDY!" (viz. coffee) jsou nepřesná, zavádějící a navíc vytváří dojem, že takové jsou všechny závody pořádané na střelnici BARA bez ohledu na to, kdo je pořádá.
Zadrž, už nejde o diskuzi ale spíše o spor a ten je lépe vést osobně než mediálně.jirmax píše:To CMK:
nechtěj mně nasrat! Já tady nepíšu o střílení rozhodčích na závodech, ale o tom že ten kdo staví tajnou ji nesmí v rámci závodu střílet. A pochybuju o tom, že jsi někdy něco takového ve Slaném mohl vidět! Kuguar Team je jedinej kdo dodržuje pravidlo že ten kdo staví tajnou ji nestřílí!
Mimochodem pokud chceš napadat že když jsem stavěl závody mohl jsem je nasušit, tak to zde napadáš všechny požadatele závodů včetně Mistrovství republiky!!!! a hlavně také sebe, protože jak dobře víš, tak jsi sám střílel situace, které jsi navrhl a postavil. Takže začni v tom případě u sebe!!!
To že jsi běžel přímo k terčum jak zde píšeš značí jen to, že jsi dobře věděl kam běžet máš. A výhoda na situaci po tmě, kde musiš rozeznat kde jsou terče, neterče a kam mám střílet to byla zcela zjevně a nejedná se o půl vteřiny, ( leda že bys byl superman).
O tom, že jsi veděl jak vypadá další tajná situace bych raději nemluvil, dalo by se spekulovat o podvádění - potom bylo DQ na místě.