Zdravím a dovolte příspěvek, byť asi delší
Faktem je, že zájem o naše kurzy je obrovský a naše časové možnosti už od loňska za poptávkou zaostávají, mj. vzhledem k tomu, že máme i řadu jiných výcviků mimo otevřený kalendář.
Už teď můžu myslím (poprvé veřejně) říct, že letos dojde k některým změnám ve fungování Akademie Aegis. Např. začínáme fungovat i na Slovensku, budeme dále rozšiřovat nabídku kurzů a také asi odjedeme na delší dobu na výcvik do USA. Ale slibuju, že se budeme snažit udělat max. termínů při dodržení stejné kvality.
První tři termíny kurzů (2xK1 a 1xK2) byly naplněné během tří dnů a už teď máme komplet zasekaný kalendář do konce června. Ladíme ještě termín pro K5-AR15 v dubnu a K1 v červnu. Kurzy na brokovnici a pušku + ostatní budou asi až v druhé polovině roku.
Nebudu zde dělat více reklamu /aby mě někdo nenařknul z přílišné komerce

/ , kdo chce, všechny informace najde na našem webu
www.aegisteam.cz
Náš přístup ke kurzům a styl, kterým to děláme od roku 1999 si dělá jméno sám. Nikomu se nepodbízíme, naopak říkáme (a všichni kdo prošli našimi kurzy to můžou potvrdit) " běžte kamkoli, vyzkoušejte cokoli" jen tak budete mít srovnání a ve všem se dá najít nějaká zkušenost a přínos.
Díky za pozornost, zdraví Aleš Vondráček
P.S. Mám ještě jednu prosbu. Od těch z vás, kteří byly na našich kurzech, bych přivítal zpětné hodnocení-názor zaslaný na můj email
ales.vondracek@volny.cz.
Stejně tak jsem tam otevřený k vašim dotazům, připomínkám a čemukoli co bude podepsané a neschované se za nickem