Soudruzi, nechci Vám do toho kecat, dvojku jsem nepískal, ale na ranním breefingu rozhodčích bylo řečeno, že střelec se má pohybovat už při střelbě na první terč (dle námitky a doporučení pana Michala ). Jak to kolegové rozhodčí následně pískali nevím, ale soudě podle reakcí asi na povinný pohyb, což bylo správně.
Malej dotazek:
na fotkach od MarKa (IMG_0598) uplne nalevo (kratasy, cerne tricko, ksiltovka)... Co to je za pouzdro Posilejte prosim SZ, at se to tu drzi tematu
Diky predem K.
Lepsi mlceti a jako blbec vypadati, nezli promluviti a tuto domnenku potvrditi ...
Musim si v praci vzpomenout a vzit domu DVD, abych to z recorderu dostal do nejakyho rozumyho formatu...
Co ostatni? Tocilo spousta lidi - to jsem jedinej, kdo to nesusi pro sebe?
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Tak jelikoz stale nikdo jiny videa neposkytl, tak od priste to budu hazet na stream.cz - oni si k tomu pridaj reklamu a ja s nima za banner pojedu 50:50... Aspon na tom neco vydelam, kdyz jsem v tom sam...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Mně to teda překvapivě tady na tom křápu taky fachá v pohodě.
Díky Honziku, nebejt tebe, tak snad nikdy nemáme žádný video
a tudíž by se opí nemohla koukat na to, jak příšerně to odstřílela
Glock 19, browning, CZH 2003 Sport, ZKM 456, Arminius HW 38
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE STÁT NA SPRÁVNÉ STRANĚ HLAVNĚ
bobr: jo jasne a jeste ti udelam slideshow, vypalim to na CD a poslu postou.
Nekteri jedinci me opravdu dostavaji, pocity mam uplne stejne jako CMK. Kazdej akorat ma milion pripominek, ale ze by sam vstal, vzal kameru nebo fotak a fotil, potom to tridil a umistoval na net, to ho ani nenapadne. Navic takovouhle zadost, co tu napsal bobr bych maximalne cekal od clena, ktery svym prispevkem umoznil chod serveru.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."