Otec voják nešťastně zastřelil tříletou dceru!

Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

Zbraň: mám

Příspěvek od JK-stengan » sob 01.12.2007, 2:18

Jak se to stalo??

jednoduchá odpověd pří čistění zbraně.

jak to vím prostě to vím.

a co se stalo??

lidi co mají "G" to znají příjdou domů po střelbách chtějí rozebrat zbraň na čistění a zapomenou vynadat zásobník. při rozborce kdy přes pojistku uvolníte závěz lehce do předu se celá zbraň kousne a člověka jediné co napadne je podívat se při pohledu že tam nechal zásobník natáhne závěr dozadu aby zpět složil zbran tím dostane nápoj do komory vyndá zásobník dá zbran pod uhlem lehce od sebe a rána jistoty sejme dceru.

u mě to tenkrát odnesla jen postel :D
poslední baštou "komunismu" jsou myslivecké spolky a ty se musí rozpustit a odzbrojit

Příspěvek od Lala » sob 01.12.2007, 9:44

No zapomenout vyndat zásobník při čištění ? To si děláš srandu? :lol:

cmk

Příspěvek od cmk » sob 01.12.2007, 12:38

Zda-li to tak bylo, to nevim, kazdopadne - je to jedna z moznosti...

Jestli si Stengan dela srandu ci nikoliv taky nevim, nicmene - proste neco ten manik blbe udelal a urcite to bylo neco, na co bys mohl napsat "to si delas srandu"... Nedela... Proste udelal nejakou zasadni blost a nestesti bylo na svete...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Kmoch Vladimír » sob 01.12.2007, 18:02

Jsem rád,že jste mě nezačali porcovat za "kacířství".Takto možná odhalíme,jak to mohlo být a sami si pak dáme bacha,Zdravím.
V nouzi poznáš -Jericho FB!

Příspěvek od Jeňýk » sob 01.12.2007, 18:22

Krátce po tom, co jsem začal nosit náboj v komoře, vybíjel jsem tak, že po vyjmutí zásobníku jsem nadhmatem stáhl závěr dozadu tak, aby mi náboj vypadl přímo do dlaně ruky.
Přišlo mi to jako skvělý způsob, neb jsem nemusel šťourat náboj zpod gauče, případě jiných zákoutí, kam se zakulil při klasickém vybití.
Po chvíli jsem ale s hrůzou zjistil, že při tomto způsobu vybíjení si mířím na stehno, případně na levo od sebe. :shock:
Od té doby si dávám setsakramentský pozor na to, kam opravdu po CELOU dobu vybíjení směřuje ústí hlavně.

Možná jsem, při notné dávce smůly, mohl spůsobit podobné neštěstí. Minimálně skončit s dírou v noze. :o
I tak připomínám, že jsem se samozřejmě držel všech ostatních pravidel bezpečnosti-prst mimo spoušť, rána jistoty bezpečným směrem apod.
Ale šanci, že se něco stane, jsem určitě zvýšil. :(
Možná i v případě nešťastného otce se to mohlo udát podobným způsobem- stál bezpečným směrem, vybíjel tak, jak jsem popsal, děcko mu vlezlo stranou tak, že si ho ani nemusel všimnout a při vší smůle si hrábnul na spoušť. Člověk nikdy neví.
Já jsem si svoji chybu uvědomil včas a bez následků, on bohužel ne.
Ale je to jen spekulace...
Glock 17, CZ 858 Tactical, Mossberg M590 A1, Tokarev 1933, Sajga M3, Makarov PM, Mosin 44, Beretta 71, SVD-63 Dragunov

Příspěvek od JK-stengan » sob 01.12.2007, 20:45

srandu si bohužel nedělám jsem si to přivezl od 4mike a tak nějak jsem pokoušel co a jak se to ovládá atd..a pak při rozborce jak to vlastně funguje se popsaný postup opravdu stal a chudák postílka měla větrání o průměru 9mm. hold chybama se člověk učí. :oops:
poslední baštou "komunismu" jsou myslivecké spolky a ty se musí rozpustit a odzbrojit

Příspěvek od Lala » ned 02.12.2007, 1:04

No ještě že sis nepřivezl něco většího, třeba RPG :wink:

PS: To má také zvláštní ovládání, ale raději předem přečíst manuál a nezkoušet "novinku" doma... :D

Příspěvek od JK-stengan » ned 02.12.2007, 1:22

jj :lol:

ted jsi hraju stímhle ale návod mi ktomu nedali
Obrázek

Příspěvek od Jeňýk » stř 12.12.2007, 19:23

Aktualizace...

Profesionální voják, který v pátek 23. listopadu v Babí na Náchodsku nešťastnou náhodou smrtelně postřelil svou dceru, je obviněn z trestného činu ublížení na zdraví z následkem smrti. Právu to ve středu potvrdila mluvčí náchodské policie Eva Prachařová.

12. 12. 2007 15:42 - HRADEC KRÁLOVÉ
Devětadvacetiletý příslušník průzkumného praporu v Prostějově, účastník mise v Afghánistánu, byl s rodinou na víkendové návštěvě u rodičů. Osudného večera manipuloval se soukromou, legálně drženou pistolí. Vyšla rána a střela nešťastně zasáhla jeho tříletou dceru do břišní krajiny.

Lékaři náchodské nemocnice dítě operovali, ale s ohledem na vážnost zásahu jej převezli na specializované pracoviště do Hradce Králové. Přes veškerou snahu zdravotníků však dítě zemřelo.

„Protože vyšetřování okolností případu stále probíhá, další informace nebude policie sdělovat,“ doplnila Prachařová s tím, že obviněnému muži hrozí až pětiletý trest vězení.

http://www.novinky.cz/clanek/128761-voj ... ezeni.html
Glock 17, CZ 858 Tactical, Mossberg M590 A1, Tokarev 1933, Sajga M3, Makarov PM, Mosin 44, Beretta 71, SVD-63 Dragunov

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz