Původně jsem chtěl být za prudiče, aby se zase mohlo říkat, že na foru si zase někdo stěžuje až po závodu, ale po pravdě řečeno, ani není s čím prudit. Max s vlastním výkonem, ale to nikoho nezajímá.
Takže díky stavěčům, díky rozhodčím a zapisovatelům (musím říct, že i když je to fuška celý den stát na sluníčku a lepit terče po "kropičích", nakonec jsem taky raději pomohl, než abych jen nečině seděl, čučel a pak nadával, že to pomalu odsejpá). Závod byl opravdu extrémní co do max, počtu možných terčů, myslím nejdelší LOS, co kdy byl, ale rozhodně stálo za to přijet a zkusit si co člověku nejde a v čem je potřeba se zlepšit.
Za sebe, malá statistika:
Stage 1 - 24. místo - pomalé přebíjení
S2 - 3., S3 - 10., S4 - 9. - tam se celkem dařilo
S5. - 31(!) - penalizace za nekrytí při přebití (jednoznačně chyba mé hlavy)
S6 - 12.
S7 - 18(??) - dobrovolně se hlásím k tomu, že se mi tam nezdá čas v tabulce CMK (myslím, že místo 10,xx mělo být 16,xx nebo 18.xx). Jinak 3 báby mluví za vše - zbrklost.
S8 - 26. - jednoruč mi to prostě nejde a zvlášť, když jsem zbytečně opravoval, protože jsem neviděl zásahy.
Díky, těm co dočetli až sem.
Jinak, nováčkové, styďte se - nejdřív se těšíte jakou kdo si odveze cenu a pak ani jeden nováček nepočkal na vyhlášení výsledků.