OK, tak o to je to potom jednodušší.
Právě jsem posla registraci, doufám jen, že nezaspím. Už teď na mě manželka nechápavě hledí, že jsem ochotný v sobotu tak brzo ráno vstávat.
Ještě dotaz...Může tam se mnou přítelkyně, která nemá ZP? Ona mě tam totiž hodí autem.Jako jestli tam potom může okounět nebo jestli ji mám potom poslat domů...?
Jasný chápu. Já jen jestli to nebude vadit správci střelnice a tak...
Pořád mám, ale takový pocit, že si mám koupit ještě jeden zásobník. Protože s patnácti náboji asi nepřežiju. Nebo to taky dopadne tak, že vysypu do dvou terčů všechno a pak tam budu stát a blbě čumět...
Ondísek: co mají říkat revolveráři? Nebo záložkáři. Ty máš jen jeden zásobník? Jestli ano, druhý by to chtělo. Jestli máš 2, mělo by to být v pohodě. 15 nábojů, až na výjimky, vždy stačilo. Když ne, v klidu dopáskuješ budu tě u toho fotit
Ondísek píše:Ještě dotaz...Může tam se mnou přítelkyně, která nemá ZP? Ona mě tam totiž hodí autem.Jako jestli tam potom může okounět nebo jestli ji mám potom poslat domů...?
Klidně svou přítelkyni vezmi sebou,jen ať si vezme brýle a sluchátka.
Tak pratele moji drazi, uz me na zitrejsi Celakovice svrbi "trigger-finger". Budu se tesit, ze se s nekterymi z vas poznam; me poznate jednoduse. Budu mit vtipny tricko "Superior Firepower..." a na pasku 3 rohliky.
Takže budu dalším nováčkem Právě jsem poslal žádost o registraci.
Jelikož jsem si minulý týden pořídil nového Glocka 19 a ještě jsem neměl možnost vzít ho ani na střelnici, tak doufám, že to nebude lítat mimo terč. Alespoň bude mít případně kdo obsadit poslední místo