Zbraně městských policií

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Jakou služební zbraň byste chtěli

Glock
38
72%
CZ
6
11%
HK
9
17%

Celkem hlasů: 53

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Mistral » ned 25.1.2009, 21:55

Glockmaniak: žijí, jistě že žijí ... já mám třeba v příbuzenstvu jugoslávce (no a taky němce)... the problem is, že první co se stalo po otevření hranic bylo, že do Německa a Rakouska vyrazili český zloději, sem se natáhli ruský a jugloslávský násilníci a rumunský a bulharský kapsáři (a německý a rakouský úchyláci a pedofilové, když už jsme u toho) - a s těmi se taky hostitelské země setkávaly a podle nich občané hodnotili dotyčný národ. No, a ty slušný zůstali doma.

Černý tu entropu navrhnul blbě ... německo mělo mít místo rozpadlýho haknkrjajce na mapě tlustýho vepřouna, co š*** malou cikánečku, česko tunel a rakousko zelenou krávu. :twisted:
Mysli globálně, střílej lokálně. Nejsi kompetentní!

JWK

Zbraň: RUGER GP100, vz.58

Příspěvek od JWK » pon 26.1.2009, 11:31

mily glockmaniaku, nevim jak ostatni ale to co tu pisu napriklad ja je moje zivotni zkusenost. V Praze je postaveni MP ponekud jine nez napriklad v Plzni nebo Budejcich protoze Praha je v kriminalni kryzi, napriklad kazdy zacinajici prislusnik PCR musi povinne slouzit v Praze tusim 3 mesice, protoze hold kazda ryba smrdi od hlavy a tou je u nas Praha. Co se tyce zkusenosti s MP nemam osobni ani emotivni duvod zbytecne napadat. Ale hold zkusenost je takova a tak i ja sem pridam svoji zkusenost na plac

uprimne jestli si nas ve zlem berou do huby MP v Praze tak je to pro me asi stejne zasadni jako kdyby ve vatikanu platil zakaz instalace automatu na kondomy. Stejne tak jak na nas kouka kde kdo. Ja sem v zahranici neustale a sve zemi se snazim delat tu nejlepsi reklamu vzdy a vsude, ale na primitivy a tupce se hold narazi vsude, spis nez nemci si o nas mysli vic sve anglicani a verte ze sem kazdeho tak vykolejil argumenty a fakty ze neveril svym ocim a musel uznat ze je hlupak.

vite napriklad ze druhy automobil na svete hned po daymlerovi byl koprivnicky vuz.

ze prvni kontinentalni zeleznice vedla z budejovic do lince

ze majakova elektronka ktera zachranila anglii v jejich radarech byl cesky vynalez (resp. jeji vyroba a technologie)

tech veci je spousta, ale oni o nich nevi... staci jich par vychrlit a schladnou...
pokud je ke schladnuti potreba pesti potom se jedna o primitivy a ty neni treba presvedcovat...jak rikal Werich. kde blb tam nebezpecno... cenu ma presedcovat pouze inteligentni lidi
Glock 19

cmk

Příspěvek od cmk » pon 26.1.2009, 12:01

Ja ti nevim, ale proti nekolika mestum (vcetne meho rodneho) mi Praha prijde jako mirumilovne poklidne mestecko :-)

Jasne - zije tu 1 milion obyvatel s trvalym pobytem a dalsi 1 milion "prechodne" - to by bylo, aby tu kriminalita nebyla nejvyssi, kdyz tu zije 1/5 vseho obyvatelstva z republiky.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od de-luxe » pon 26.1.2009, 17:44

Velká bílá muž s doutníkem mít pravdu. Howgh! *52*

Příspěvek od Glockmaniak » pon 26.1.2009, 19:42

To JWK. Já se taky snažím dělat naší zemi tu nejlepší reklamu, ale jak vidíš, někdy to nepomáhá. V celku s tebou souhlasím, akorát jsem nepochopil větu s tím, že si nás MP Praha berou do huby. Nevím koho myslíš tím "nás" a ani sem tu ve vláknu nic o tomhle nenašel. Možná sem jen slepej.

Jinak se adminovi omlouvám, že jsem jaksi utekl od tématu. Chtěl jsem jen ukázat, že není možné házet všechny strážníky, policisty, hasiče, příslušníky národů či různých diskuzních fór do jednoho pytle.
Meč a kříž tělo jedno jest.
Moje zbraně: GLOCK 17 3.gen. osazený TLR-1 HL, CZ 75, SA vz.58

Příspěvek od Gforce » úte 27.1.2009, 22:11

Glockmaniak: jasny souhlas :!: rychle soudy=spatne soudy, osobne vzdy hodnotim kazdeho individualne a vo tom, vo tom to cely je :lol:
P.S.: me docela mrzi, ze jsem Ti nemohl kryt zada v tej knajpe 8-)

JWK

Zbraň: RUGER GP100, vz.58

Příspěvek od JWK » stř 28.1.2009, 14:06

To Glockmaniak... asi sem si neco spatne precetl.... ze si uzivatele mujglock fora nekdo bral do ust.....to je fuk... hlavne ze v tom podstatnem se shodneme...

pekny den vsem
Glock 19

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Re:

Příspěvek od S474N » stř 18.8.2010, 9:47

JAKLA píše:2:JWK Sa čudujem že si nespomenul MPLB :twisted: .
No neco podobnyho je i tohle:
:arrow: http://www.obecnipolicie.info/image/straznik2.jpg
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

cmk

Re: Zbraně městských policií

Příspěvek od cmk » stř 18.8.2010, 10:17

Ja myslim, ze nemusime chodit tak daleko, abychom zjistili, ze nekteri vykladaji zkratku MG jako Male Genitalie.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

VIP člen

Příspěvek od S474N » stř 18.8.2010, 11:26

cmk: na to by se dalo opacit, ze z hlediska psychologie se to da nazvat projekci. Tudiz ti, co to povidaji, by se mozna meli sami podivat do svych kalhot *40*.

Obrázek

Příspěvek od Mistral » stř 18.8.2010, 11:54

Mě ta zkratka dycinky připomínala slova Maxi genitálie ... :lookround: Tak jsem se teda podíval do kalhot ... a nevěřili byste tomu, byla to projekce! :twisted:
Mysli globálně, střílej lokálně. Nejsi kompetentní!

VIP člen

Příspěvek od S474N » pon 14.3.2011, 12:03

MPLB zrejme rozsirila svuj sortiment zbrani i o sniperku (stopaz 1:26):
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=pb40LwJY ... r_embedded

Jinak zajimave je samozrejme cele video *24* *71*

Obrázek

Příspěvek od Nikdo » pon 14.3.2011, 12:08

ÓMB, to jsou kašpárci :lol:

cmk

Příspěvek od cmk » pon 14.3.2011, 12:26

Me by zajimalo:

a) co by delalo devce v maskacich v case 0:23, kdyby ji ten manik, co ji bral pistoli proste jednu natahl, kdyz ona obe ruce mela u praveho boku?

b) ktery civilista muze zastavit vozidlo a podobnym zpusobem zadrzet ridice tak, jako to bylo ve videu 0:30 az 0:40 ?

c) co se delo v case 1:53, jak to strihli

d) kdopak by platil leceni straznice (zensky rod od straznika?) v case 2:48, kdyby s ni ta motorka na bocnim stojanku spadla a roz*rdala ji nohu

Obecne bych je nekritizoval za vsechno. Oni policajti a straznici na ulici to nemaji lehky (ted nemyslim ty, co stoji za stromem na kraji mesta s grilem). Oni jsou v ty prvni rade, proti kterym vystartuje kdejakej drban. Na rozdil od zasahovek, kdyz jsou do hospody, kde se to rve, tak vetsinou nevedej poradne, do ceho jdou, nemaj skoro zadny jisteni, ...
Takze kvalitni vycvik zrovna u nich je potreba.
Nehlede na ostatni veci, ukazany na videu (soucinnost se zachrankou, hasicema, pri schazovani snehu - i kdyz to by mel delat nekdo jiny).
Otazkou je, je-li takovy video stastnou volbou sebeprezentace a odpovida-li vycvik technickym a zaknonnym moznostem.

VIP člen

Příspěvek od S474N » pon 14.3.2011, 12:28

cmk: ja bych rekl, ze predevsim neodpovida zakonu.A to pocinaje vystroji a vyzbroji a konce tim, co predvadi.

Obrázek

Příspěvek od de-luxe » pon 14.3.2011, 18:25

Tak jestli používají maskáče a samopaly při výcviku, beru to jako vojáčkaření. Nicméně do služby dlouhá zbraň nepatří a explicitně to zakazuje zákon o obecní policii (§ 20 odst. 3 zákona č. 553/1991 Sb.). Pokud jde o služební zákroky v čase 0:30 a 1:54, jedná se, byli-li strážníci ve službě, jako že na 100% ano, o flagrantní porušení zákona, protože nemají stejnokroj dle vyhlášky (civil a maskáče) - § 9 zákona č. 553/1991 Sb., § 14 vyhlášky MV ČR č. 418/2008 Sb.

Kdybych bych byl obyvatelem Lázní Bohdaneč, asi by mě hanba fackovala...

Příspěvek od g-relax » pon 14.3.2011, 21:45

MP obce Lázně Bohdaneč žila a žije trochu v jiné realitě. Už před pár lety mě zaráželo, proč nosí dva zásobníky na opasku, když se kolem procházejí lázeňští hosté. Na druhou stranu jsem byl překvapen vybavením jejich dvou starších amerických bouráků (videokamera, radar, moderní maják a radiostanice) včetně speciální úpravy prostoru zadních sedadel (oddělen mřížkou od předních sedadel, vnitřní oplechování dveří).
Každopádně tam byl večer klid a nikdo mnoho minut neparkoval tam, kde to bylo zakázáno. :lol:

Zbraň: G21

Příspěvek od jtoxx » stř 20.7.2011, 22:41

Mame G19 a nekterym vyrokum se musim jen pousmat. :roll:

cmk

Příspěvek od cmk » stř 20.7.2011, 22:48

Vzdycky jsme radi za jasne a konkretni argumenty :-)

Zbraň: G21

Příspěvek od jtoxx » stř 20.7.2011, 23:15

Nechci se dohadovat s clovekem ktery na to svuj nazor jiz ma a nezmeni ho. (nemyslim tebe) Takovy je uz osud mestaku a ani se nekterym nedivim ze nas tak berou. Nekdy sem to videl na vlastni oci ceho je clovek (ne)schopen. Jen muzu rict, ze i nekteri z nas delaji svoji praci dobre, stoji kazde rano u skol, nemeri, nedavaji pokuty kdyz nemusi, nedavaji boty kdyz nemusi.

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz