Takže pánové, byl jsem s těmi výše zmiňovanými náboji na střelnici a dopadlo to lépe než jsem čekal.
Ve 23 sice byl znát rozdíl Fiocchi oproti SB, ale nebylo to nic dramatického. Byl tam větší zpětný ráz, bylo vidět, že je to prostě "důraznější" laborace, ale asi díky úchopu 23 to bylo OK. Ani hilzny nelétaly nijak daleko. Zbraň nebyla ke všemu nijak víc špinavá ve srovnání s Nontoxy, takže paráda. Hradla nemám, tak mohu sloužit pouze mými subjektivními pocity. U 27 to bylo o trochu horší s tím zpětným rázem, ale nic hrozného. Prostě .40SW se vším všudy taková, jaká byla původně konstruovaná a ne udušené SB.
Zato když jsem napáskoval 36 těmi italskými a spustil, to bylo něco

Bylo vidět kam se dá v klidu naladit .45 a co to dovede. Alespoň teda se zbraní, protože jsem střílel jen do papíru. Dunělo to po celé střelnici a protože to tam znám dobře, včetně akustiky a mám s čím srovnávat, tak můžu říct, že se ta 36 ozývala jak slabší laborace nějaké .44 RM(nechci přehánět

) Byl to fakt velký rozdíl proti normálu a to i včetně zpětného rázu.
A pro ty, co čtou fórum pečlivě a všimli si, že jsem si stěžoval na závady u 36, tak si sypu popel na hlavu, protože jsem zjistil, to byla moje školácká chyba slabého úchopu.
Manželka si také vše zkusila a poté prohlásila, že 36 fuj, 27 proč ne, ale vzhledem k tomu, že chce Glock jak na nošení, tak i na střílení pro radost, tak jde do 26. Takže za chvíli budu objednávat i pro ní dáreček
Neměl jsem s sebou 21, tak nevím jaké to bude s ní, ale po 36 v této laboraci určitě nic překvapivého.
Když to shrnu, musím říct, že pokud někdo nechce mít extra krátké časy mezi jednotlivými ranami, tak mu tyto dvě laborace vřele doporučuji. Co se týče průbojnosti nemohu sloužit, ale ta .45 s plochou špičkou je fakt luxusní, .40 pochopitelně z mého pohledu též sehr gut.
A musím také ještě poděkovat Ronymu matesovi za bezva tip.