03.10.2009 - MČR LOS
Termíny akcí k LOS - Lidové obranné střelbě
Stengan: Díky za nabídku, ale vypadá to, že už jsem se někam přifařil.. Nebo někoho přifařím do svého auta ,to se ještě uvidí. Také raději řídím, než se nechávám vozit - heslo zní "Nevěřím nikomu tolik jako sobě." 
Zbraň: mám
Re: 03.10.2009 - MČR LOS
omyl
heslo zní neveř nikomu krod stenovi za volantem
a vím co říkám. už jsem pár lidí svezl a fakt ztoho nebyli v pohodě vid Adisáku
nicméně na moji obranu když příjdou pozdě, tak se nesmí divit že si občas na D1 z odstavného pruhu dělám rychlostní RZ.
heslo zní neveř nikomu krod stenovi za volantem
nicméně na moji obranu když příjdou pozdě, tak se nesmí divit že si občas na D1 z odstavného pruhu dělám rychlostní RZ.
poslední baštou "komunismu" jsou myslivecké spolky a ty se musí rozpustit a odzbrojit
P.S
zadarmo povozím na MČR-LOS každého účastníka v divizi ZRE. a to by vtom byl čert abych nestál na bedně.
zadarmo povozím na MČR-LOS každého účastníka v divizi ZRE. a to by vtom byl čert abych nestál na bedně.
poslední baštou "komunismu" jsou myslivecké spolky a ty se musí rozpustit a odzbrojit
Sten.. Kdepak, čert, jestli náhodou přijede, tam bude v Pi, ne v ZRe 
Nevim, proc furt na Stena nadavate. Snad pokazdy me zdrzoval, kdyz jsme jeli za sebou
Podle me jezdi pomalu. Jen ty STOPky mu nekdy nejdou 
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Tímto uzavírám kapitolu mé cesty na závod - jedu svým a mám už domluvenou osádku dalších 3 pistolníků (teda pardon 1 pistolnice a 2 pistolníci)
Hele, lidi, viděl někdo návrhy situací? Já jen, jestli se bude střílet jednoruč, abych si vzal ten 33-ranný zásobník a dostatek munice 
No ja ho beru kazdopadne 
džejsyku zvolni, v Losu se dozvíš situace vždy až na místě. Tohle není IPSC. 
Kafíčko: Hele pane, já a IPSC, to si děláš prdel, ne
Jsem se tu snažil nakousnout téma, který se má asi probírat v uzavřeném kruhu "LOSích náčelníků", tak sorry. Jen jsem chtěl naznačit, že informací je opravdu poskromnu na to, že to je "vrcholný závod sezony"...
Mimochodem trochu srandy: LOS = Lihem Ovlivnění Střelci

Mimochodem trochu srandy: LOS = Lihem Ovlivnění Střelci
Já je neviděl konečné, ale Jásíku vem co ti to plastové auto uveze dobrá rada-a zadarmo.
Jasiku - rict v jednom prispevku "mel jsem to resit soukromne" a o 2 radky niz zase verejne rozvirit neco, co je urceno do urciteho okruhu, to je teda uspech 
Informaci pro strelce je akorat. Vedi kdy, vedi kde, vedi seznam nominovanych. Nebo ma nekdo ze strelcu pocit, ze je treba vedet vic?
Informaci pro strelce je akorat. Vedi kdy, vedi kde, vedi seznam nominovanych. Nebo ma nekdo ze strelcu pocit, ze je treba vedet vic?
CMK: No jasně, Ty šťourale jeden, asi Ti dám BAN za to, že mě pořád někde chytáš za slovíčka 
Ale dobrá, přistupuji na tuto hru. Máš pravdu, v tuto chvíli jsem pouze účastník - střelec a to co vím mi musí stačit. Pokud budu kýmkoliv požádán o pomoc s organizací (jakoukoliv), chci vědět víc.
Ale dobrá, přistupuji na tuto hru. Máš pravdu, v tuto chvíli jsem pouze účastník - střelec a to co vím mi musí stačit. Pokud budu kýmkoliv požádán o pomoc s organizací (jakoukoliv), chci vědět víc.
cmk: určitě, koukej konečně napsat jaké jsou výsledky, ať vím, jestli má cenu, se do těch dálav trmácet. 
Pockeeej, to nemuzes rikat takhle verejne, ze vysledky zavodu uz jsou davno napsany 
Navic jeste nepripluli kaprici
Navic jeste nepripluli kaprici
Dyt vis, ze s munici nebyl nikdy problem 
"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."

Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1

Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1
Hmm, a pak že já tu rozšiřuji informace určené jen pro určitý okruh lidí.. A on tu nakonec takhle hloupně proflákne, že sme si to tu v Práglu už hezky všechno domluvili, včetně výsledků, a na tu "Velků" Moravu jedeme jen aby tam neřekli, že jim velký LOS nedá ani diplom za nějaké to nejlepší 5. místo a další podobná umístění
Hele CMK, jsem teda v TOP10, jak bylo domluveno, jo? Sice střílíš nějakým ošklivým kusem železa, ale přesto Tě odměna ze sponzorských dárků nemine
Hele CMK, jsem teda v TOP10, jak bylo domluveno, jo? Sice střílíš nějakým ošklivým kusem železa, ale přesto Tě odměna ze sponzorských dárků nemine
9. misto, 83.24% na viteze. Kapriky ocekavam predem.
Ze me nemine neco z cen to vim, kdyz uz jsem davno vitez
Prece si to nenapisu nejak, abych nevyhral
Ze me nemine neco z cen to vim, kdyz uz jsem davno vitez
Prece si to nenapisu nejak, abych nevyhral
CMK: Jasně, o víkendu jedu na jih, tak něco nalovím
S výsledkam jsem spokojený, čekal jsem to v procentech i trochu horší 
Jak tak koukám na Gunlexu na seznam registrovaných, tak to do toho 10. místa možná bude i bez kapříků
Jen tak dál kolegové nominovaní. Nikam nejezděte, je to hrozně daleko a vůbec... 
Také jsem si říkal. Jenže to s registrací do zítřka je psané jen v .doc souboru propozic, a upřímně, kolik lidí je čte? Každý se maximálně den předem podívá od kolika se střílí a kolik je startovné..