Zdravotni zpusobilost / psychotesty

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: G26,Taurus 85 multi

Re: Zdravotni zpusobilost / psychotesty

Příspěvek od garf » pát 10.2.2012, 18:41

To ...Honza.S
V zákoně jsou jasně vyjmenovaná -diagnosy-onemocnění,u kterých je ZP vyloučen , potom Dg.-onemocnění- u kterých ZP je omezen,
to jak se Vám !!! ... subjektivně někdo líbí ,voní,vypadá, chodí, nebo nelíbí,smrdí,chodí o francouzských holích atd- s tím nemá ,zaplať pánbůh , nic společného...., Akceptujte to,že jeho praktický-ošetřující lékař- toho pána, po zaplacené prohlídce, uznal schopným ,jinak by mu nebyl vydán ZP, a teď má zákonné právo bránit se v rámci zákona NO,KN se zbraní ,jako Vy...
Kromě toho k vydání ZP jistě potřeboval :-) ,a také úspěšně absolvoval zkoušku způsobilosti ...,takže i zkušební komisař uznal-ověřil způsobilost /za přítomnosti dohledu pčr/

P.S.
znám docela dost starších-starých lidí,těžce se pohybujících, i třeba nevzhledného zevnějšku...,kteří to mají v hlavě srovnané, myslí jim to ,ven příliš nevycházejí, a bránit se účinně doma by chtěli,mají na to zákonné právo
chraňme ho i pro ně..., nejen pro mladé,zdravé
garf

Příspěvek od Honza.S » pát 10.2.2012, 18:59

Vy jste mne nepochopili.Ja vim,ze jsou lidi ruzni,vim,ze taky budu jednou stary a podle veku a zevnejsku nehodnotim a nedelam zavery.Vim,co jsem videl a slysel a vim,co mi rekl ten policajt.Ten pan byl opravdu docela mimo.
A s tim radnym vysetrenim po zaplaceni jsi to nemyslel vazne,ze ne?Myslim,ze vsichni vime,jak to probiha ,tak jako s posudkama na cokoliv jineho.
G17 3.gen. Olive

Zbraň: G26,Taurus 85 multi

Příspěvek od garf » pát 10.2.2012, 19:48

Skutečně nerozumím,naznačujete snad,že lékařský posudek o zdravotní způsobilosti k vydání ZP je nějak ovlivnitelný... ?,že se ošetřující lékař zmýlil?,nebo dokonce záměrně změnil- byl uplacen ?Potom mohu, a nejen já, mít i třeba oprávněnou obavu o Vaše zdraví, jestli,náhodou netrpíte duševní poruchou vyjmenovanou v zákoně-která vylučuje držení ZP ...

Příspěvek od E-Ryc » pát 10.2.2012, 20:37

Jiste, vsichni doktori jsou nepodplatitelni a neovlivnitelni a kdo to zpochybni, je blazen... Co vic dodat...

Příspěvek od Honza.S » pát 10.2.2012, 20:48

Garf...
Prectete si znovu,co jsem psal ano?Psal jsem o konkretnim pripadu a ne globalne o vsech starych,nemocnych a nemohoucich lidech.Popsal jsem cloveka,ktereho jsem videl.
A co se tyce posudku je asi zbytecne se o tom bavit,omlouvam se,asi jsem se upsal,urcite jsou vsechny osoby radne vysetreny a posudky nalezite zpracovany,proto veskere prukazy,povoleni a osvedceni vlastni pouze a jen lide,kteri splnili vse potrebne.
G17 3.gen. Olive

Zbraň: G17,CZ75,858

Příspěvek od lo3k » pát 10.2.2012, 22:17

Honza.S : Ten clovek,prez svuj vek a ponekut "nestandartni" zevnejsek,muze byt osobou mimoradnych dusevnich kvalit,vysokeho moralniho kreditu a bystre mysli.Ty hole,klobouk,kabat atd.nic z techto indicii,nedava nikomu nejmensi pravo uprit tomuto obcanovi pravo se branit zbrani! (pokut samozrejme splnil vsechny nalezitosti k ziskani ZP a predlozil vsechny potvrzeni a posudky a co ja vim co jeste se dneska predklada,ani me ani tobe,ani tomu policajtovi neprislusui pravo o nich pochybovat,natoz soudit dle zevnejsku) Zaplat buh ze ziskani ZP neni zalozeno na subjektivnich povrchnich dojmech jednotlivcu,co by prislo dal,dal by ZP mohlo byt upreno treba lidem bez nohy.Odevzdas ZP az dosahnes duchodoveho veku,ac se budes citi fit,jak potele tak po duchu?Ale co?Co znamena jak se citis,potkas kaspara kterymu se libit nebudes,on bohuzel bude mit tou moc a o ZP te obere,protoze se mu nelibila tvoje dziska,iritoval ho tvuj seniorsky vek a tri zuby v tlame. :huh: Peace
Oderint,dum metuant.

Zbraň: Glock

Příspěvek od panvrabec » pát 10.2.2012, 22:25

To snad není pravda. Každý svéprávný myslící člověk má mít právo na zbraň. A ať se ti to honzo líbí nebo ne, tak podle mě tím tuplem, když je nemohoucí se účinně bránít rukama. Tzn. i ženy, těm bych dokonce podmínky pro držení zbraně zjednodušil, protože jim příroda nenadělila tak, jako nám. Stejně 95% vloupaček, krádeží a přepadení mají na svědomí chlapi.

To je ale jen taková moje osobní vize, správně mají být pro všechny lidi podmínky stejné, pro dědulu, pro chlapa v nejlepších letech, ale stejně tak pro křehkou slečinku.

Příspěvek od Honza.S » pát 10.2.2012, 22:39

Bože chlapi,čtěte co píšu,mně je fuk,kolik je komu let a jak vypadá.Psal jsem o konkrétním člověku,který na tom nebyl dobře jak fyzicky,tak duševně,viděl jsem,jak se chová,slyšel jsem,jak se baví s policajtem.Ať má kvéry třeba 200 letej člověk,má na to nárok a nic proti tomu nemám.Popsal jsem jednu osobu a vy tady reagujete,jako bych všem důchodcům bral zbroják?To si děláte prdel,ne?
G17 3.gen. Olive

Příspěvek od Honza.S » pát 10.2.2012, 22:55

To je jako bych napsal,že do mně třeba narazil Vietnamec,kterej nezná předpisy a nedal mi přednost,protože nepoznal značku a vy byste tady řešili,že jsem řekl,že všichni Vietnamci podle mně neumí řídit auto,protože to, že je někdo vietnamec neznamená,že nezná naprosto dokonale naše předpisy.Nebo že soused má Dobrmana,kterej je úplnej magor a začli by jste mi vysvětlovat,že ne všichni dobrmani jsou magoři.

Opakuju,popsal jsem jednu konkrétní osobu se kterou jsem se setkal a vyjádřil jsem se pouze a jenom k této osobě. Která by podle mně vzhledem ke svému stavu jak fyzickému,tak mentálnímu mohla být sobě nebo jiným nebezpečná.
A neřekl jsem,že bych mu vzal ZP proto jak byl oblečený,nebo jaký měl věk.

To co píšete je pravda,a souhlasím , ale nevím,proč připomínky a "vysvětlování" směřují na mou osobu.
Tak si pozorně přečtěte to,na co tak horlivě reagujete.
G17 3.gen. Olive

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » sob 11.2.2012, 9:16

Honza.S píše:Popsal jsem jednu osobu a vy tady reagujete,jako bych všem důchodcům bral zbroják?To si děláte prdel,ne?
Třeba generalizujou za Tebe :lol:
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz