2 Harmitsch: kamarad ma CM-2 osazenou Hawke Sidewinder Tactical 8,5-25x42, taky si nechal protahnout rybinu i dopredu + sundat musku (jde to i sklepanim - nemusi se to profrezovavat ci jinak likvidovat).
pouzil jednodilnou montaz KOZAP
http://www.kozap.cz/zbozi/1205/26-mont-23-cz-452-1-d-l/ s temi nejnizsimi krouzky (maji 3 velikosti ty nozicky na ktery ten krouzek je - ta nejnizsi je na obrazku) a se 42 scopem mu to sedi pekne tesne nad hlavni.
sam mam tutez montaz na suhlce (akorat mam tu prostredni vysku krouzku - byla tam uz od predchoziho majitele - vic by mi sedela ta nizsi - ale jak jsem psal drive, clovek se ma naucit pracovat s tim co ma... ...az nebudu mit co delat a budu mit zbytecnych 1400,- tak to vymenim

)
optiku mam taktez Hawke Sidewinder Tactical 8,5-25x42.
hele ver mi, ze jak das na pusku optiku k dioptru se nevratis
proto bych se sklepani musky nebal (muzu se ti zeptat kterej puskar mu to delal a jestli je to mozny naklepat zas zpatky - osobne nevidim duvod proc by nemelo)
na pristim zavode se ozvi muzem dat rec a muzes vyzkouset jak vysoko jsou ty stredni krouzky.
co se tyka weaver listy: osobne bych se na ni vyprd pokud uvazujes o KOZAPech tak ty jsou primo na 11mm rybinu (predpokladam, ze mas 11mm). pridavanim dalsiho meziclanku v podobne weaveru pridavas i dalsi moznost chyby ci spatnyho uchyceni/povoleni.
KOZAPa das primo na listu na zelezo = mas 2 moznosti chyby: uchyceni v krouzkach, uchyceni na 11mm liste.
pokud tam jeste vlozis Weaver mas tam o 1 moznost chyby/nepresnosti vic

u weaveru bych uvazoval pouze pokud uz bys mel nejaky prislusenstvi co jde pouze na nej. (je fakt ze vypada cool a in

)
P.S.: v jednoduchosti je sila