Tuareg - ja, ze nekomu ukazuju, co a jak ma delat? Nepsal tu nekdo, ze chce vedet co ma delat? A nepsal jsem ja, ze se od lidi ocekava trochu samostatnosti, ze je za rucicku nikdo vodit nebude? Jinak netusim, co myslis urazenou jesitnosti...
Certe - opet prekrucujes a uz to zacina bejt unavny a natolik zjevny, ze by se toho mohli chytnout i kritici Lexu. Ja snad napsal, ze se tiskova zprava zacala resit az po 4 dnech? Ja prece napsal, ze vysla po 4 dnech. Pripravena byla vice mene 3.1. pozde vecer. V prubehu 4.1. se k ni vyjadrovalo predstavenstvo a 5.1. pak byla zverejnena, 6.1. obeslany tiskove agentury (resp. agentura a denniky, vcetne Romea.cz).
Nevim, co koho tak na Lexu trapi. Lex ma svoje forum, tam se lze ledasco dozvedet navic. Dalsi informacni toky byly popsany (pro pripadny zajemce) a duvod, proc si tu nekdo honi triko kritikou je mi take skryt
Ale konstruktivni to z 99% neni
Jasiku - ja nevim, jak to napsat jinak.
V soucasny dobe Lex porada LOS (hlavni zdroj prisunu novych clenu a propagace mezi strelcema), kdyz se stane neco se zbrani, pise na CTK a do novin, radi lidem (napr. ohledne Rehaku prisly desitky dotazu a chodi spousta jinejch dotazu o pravni ci technickou radu - ty resi hlavne Tratom), co neporadime my, predavame kontakt na pravniky nam nakolnene, kteri zakladni informace poskytuji zdarma. Mame vlastni lidi pisici do SR a ZN. Krom toho (ted budu jako Nova) se k nam jako prvnim dostal pracovni dokument z dilny policejniho prezidia a od pocatku ho resime - co jsou a co nejsou jeho rizika. LOSem jsme pronikli do ozbrojenych slozek... Ale kdyz tohle budu psat kazdej mesic, aby kazdej, kdo je linej si informace zjistit a jen se vykecava na forech, mel dostatek informaci, tak mezi temi ochotnymi pracovat budu za chvili za blba, co sebechvalne mele furt, jak je Lex uzasnej... Tak si vyber