LOS a DRILLY.cz - porovnávání neporovnatelného

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: G 19

Re: LOS a DRILLY.cz - porovnávání neporovnatelného

Příspěvek od mara82 » pát 15.8.2014, 9:31

Jj, tohle už je teda spíš vyjímečný, ale stává se :-( Kolikrát to je i proti fyzice, kam, na jakou vzdálenost a s jakou razancí se to dostane, malá střepinka zaseklá v ruce je sranda, to samý v oku už taková sranda není.
Jestli má být to jejich střílení bez brýlí jako trénink na realitu, tak na to už asi není co říct :-(

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od pitt » pát 15.8.2014, 9:49

nechci zde hodnotit střílení, nebo jakým stylem trenují,ale sám jsem čuměl co to může udělat......a jak známo vyjímky existují...a tohle dostat do oka, nebo jen do xichtu....no fuj

Zbraň: Glock 17, Glock 26

Příspěvek od hermenet » pát 15.8.2014, 11:44

Nechráněný oči bych neriskoval. Já jednou koupil do nosu takovou, kterou bych do oka teda dostat nechtěl. Naštěstí i tomu se dá zabránit.
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » pát 15.8.2014, 16:18

:D

Příspěvek od maja » pát 15.8.2014, 19:04

A není to snad problém toho, kdo střílí, jestli si vezme brýle nebo sluchátka? Nějak nechápu, co tady teď řešíte.

Zbraň: glock 17

Příspěvek od kuba » pát 15.8.2014, 19:30

ale jo, mě to jenom zajímalo proč se nenosej :)
My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
http://www.facebook.com/severoceskygteam

Zbraň: G17, G26

Příspěvek od true.armed.infidel » pát 15.8.2014, 21:18

treba proto ze das nejakou fyzickou zatez a zamlzi se tak ze vubec nic nevidis?

btw, ja mel snad porad :wink:

Příspěvek od maja » pát 15.8.2014, 21:53

kuba: Protože je to jejich blbost, když je trefí odražená střepina :)

Příspěvek od Int1m1thy » sob 16.8.2014, 1:57

true.armed.infidel: tak musis koupit lepsi, sracky se ti zamlzi hned, a doporucuju pouzivat takovy to potitko na ne ;) pak se ti to nezamlzi ;)

takhle

Obrázek

jinak taky me to nekdy sere, sundam je kdyz je mam treba puceny a jsou to naky sracky...

a na to mam svuj nazor jako na vsechno ostatni... je to jejich problem, jako napr. kdyz nekdo ridi bez pasu... me je to jedno, jeho problem ja, mu to nevnucuju a nechci aby on me vnucoval at si je neberu.
G17gen4

Zbraň: HK P30S

Příspěvek od nico » sob 16.8.2014, 11:49

Az si zaplati ze sveho a ne ze spolecne kasy naslednou zdravotni peci i pripadne naklady na zivot, az ze sebe takto udela invalidu, tak prosim.

Příspěvek od maja » sob 16.8.2014, 12:56

Aha, tak takhle je to. V tom případě už k tomu nemám co říct.
Naposledy upravil(a) maja dne sob 16.8.2014, 14:20, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od SOCP » sob 16.8.2014, 13:19

Tady je to mnohem lepsi nez na novinkach nebo debate na IDNES :DD

Zbraň: G17,V-AR,G26,Saiga..

Příspěvek od kabro » sob 16.8.2014, 16:31

john.hawk, mohl by jsi prosím vysvětlit proč se tím, co jsi nedávno napsal navážíš do lidí co dělají tu "opovrhovanou" mířenku?
Dovoluji si tě citovat :no a mně zase přijde úplně na hlavu, když znám a vidím lidi, co nosí zbraně, chodí na střelnici, střílejí perfektně do terčů v klidu a míru, trefují 10ky, občas u toho nemotorně přebijou, vybouchají tam 100 ks hustopřísně :) a myslej si o sobě že v reálu to prostě na ulici zemi lidma dají levou zadní ??
Nikde, bo je to příliš nebezpečné, zakázané, nekorektní, prostě fuj :)
tihle střelci mají v hlavě nasráno, a jestli jste se někdo v tomto poznali, byl to můj úmysl :)

Taky nejsem z těch co stojí v záklonu a střílí jeden náboj za minutu,ale nekritizuji ty pány, oni totiž to střílení mají většinou pro relax, jdou si ulovit ty desítky na terči 50/20,částečně to mají jako společenskou záležitost,když se v neděli sejdou s chlapama a ani se nesnaží připravovat na nějaké krizové situace,nezajímá je jaký mají split, rychlost tasení a pod. Já si o nich taky myslel že mají v hlavě nasráno,když jsem se ve světě zbraní pohyboval první roky,ale myslím že jsem se od té doby myšlením trochu posunul a pozměnil názory. Ti pánové mě kolikrát u mířenky podělají,znalosti ohledně munice,konstrukce zbraní,přebíjení a pod často mají lepší než my "akčňáci" A to že nosí zbraň je jejich zákonné právo.

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » úte 19.8.2014, 9:52

Tak máme auta, aby nás někam dovezli, tak máme zbraně aby nás nebo naše blízké chránili. Já osobně to nepovažuji nošení zbraně za společenská záležitost, nebo módní záležitost.. Myslím si že se tak nějak vytrácí právě ten "warrior spirit", kdy jsem jako kluk poslouchal zážitky z války co mi vyprávěl můj děda, a kolik zabil němců.. Dneska je doba taková že zabíjení je vlastně neslušné slovo..No a to samé platí o bojové střelbě..Narážím na to, že je zde malá skupina pravověrných, co na sobě makají a posouvají se, zbraně nosí každý den a jsou ready reálně pomoct a vyřešit..a pak ti ostatní, kterých je prostě víc a zrovna tihle lidé poukazují na odlišnost těch prvních navíc nemají kapacitu tyhle věci pochopit..a stádní efekt funguje i v této sortě.. Pro mně osobně je to úplně špatně když borec co je velmi dobrej střelec na střelnici zbraň nenosí v běžném životě ( protože nemá koule ji použít) takže na střelnici je to machr, ale na ulici je to tuctovka co nevidí a neslyší a nemá zájem..a tady je ten kontrast..více slušných lidí se zbraněmi a kvalitním výcvikem..to je jedinná cesta dopředu.. :D
PS: znalosti konstrukce, prachové složení, rychlost hoření je ti na ulici k hovnu..
spíše bych sázel na : načtení situace, rychlé a správné rozhodnutí, aktivní zásah, po konfliktní fáze..a ideálně i právní rozhled..

Příspěvek od pitt » úte 19.8.2014, 10:37

Hawku: je to s podivem ale nechci se hádat........chápu tvůj postoj i přístup,ale uvědom si že je poměrně dost lidí, kteří nemají zbraň jen proto aby měli větší pocit sucha a bezpečí.....viz třeba ti mířenkáři do kterých ses obul a který zde kabro obhajoval...a já se jich musím zastat taky...znám dost lékařů (chirurgů) kteří mají kvér, střílí mířenku a mají to jako relax a doplněk ke své práci....prostě si tím trénují přesnost ruky, tak proč je hanit a považovat je za něco míň. To že Ty to vidíš jinak a chceš být něco jinýho - ok,ale každý má jiný priority.
Tebe taky jen tak někdo nepřinutí aby jsi začal dělat MMA, THAY, nebo něco podobnýho a mohl jsi lidem zachraňovat život holýma rukama. Přitom s rukama a nohama jsi se narodil a měl by jsi je využívat na maximum,nehledě na to že pravděpodobnost použití zbraně je několikanásobně menší, než použití rukou a nohou ;-)
Ale proč to dělat, když máš jiný priority, že?!
Prostě nezbývá než se smířit s tím že někdo bude trénovat střelbu, někdo bude trénovat fyz.sebeobranu a někdo bude ležet doma na kavalci a bude o tom jen snít....no a pak je tu skupinka, která může dělat vše dohromady,ale nic na 100%, protože to nepovažuje za nutný, nebo na to nemá čas,peníze, rodinný zázemí, atd.

E: a nebyl bych to já abych neměl rejpavej dovětek - občas je přílišná aktivita spíž na obtíž, než ku prospěchu....

cmk

Příspěvek od cmk » úte 19.8.2014, 13:05

J.H > opet argumentujes presne tim, ze ignorujes to podstatny, s cim maji lidi u vas problem a otacis se na nekom a necem uplne podruznem... Protoze tam je uplne jedno, jestli se neco nelibi mirenkarum, nebo spickovym instruktorum obranne/bojove/prakticke (vyber si) strelby. Kdyz se nekomu nelibi, ze zverejnujete porusovani bezpecnosti, tak je fakt jedno, co strili sam...
A to, ze se nekdo umi na 100m trefit do cerneho, ale neumi za 2 sekundy vytahnout zbran a trefit se na 10m - to je jen jeho vec a svobodne rozhodnuti - takovy clovek prece nemusi nosit a honosit se tim, co vsechno umi... On to proste dela pro radost - ne pro obranu.
Jediny, co s tim muzeme delat je, zkusit ty lidi vytahnout a motivovat...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od SOCP » úte 19.8.2014, 13:23

Z vyjadreni MV je jasne ze dokud nenastane ujma na zdravi nebo majetku neni co resit. Takze si myslim ze vsichni muzete zas v klidu dal zit a nechat zit. Chytraci.

Příspěvek od 4mike » úte 19.8.2014, 13:29

rád bych si přečetl plné znění , máš link ?
Hi, my name is Mike. I'm a Saigaholic

Příspěvek od SOCP » úte 19.8.2014, 13:33

ne, datova schranka , prima komunikace s MV.

Zbraň: G 19

Příspěvek od mara82 » úte 19.8.2014, 13:59

JH: seš prostě borec, to je jasný!

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz