john.hawk, mohl by jsi prosím vysvětlit proč se tím, co jsi nedávno napsal navážíš do lidí co dělají tu "opovrhovanou" mířenku?
Dovoluji si tě citovat :no a mně zase přijde úplně na hlavu, když znám a vidím lidi, co nosí zbraně, chodí na střelnici, střílejí perfektně do terčů v klidu a míru, trefují 10ky, občas u toho nemotorně přebijou, vybouchají tam 100 ks hustopřísně

a myslej si o sobě že v reálu to prostě na ulici zemi lidma dají levou zadní ??
Nikde, bo je to příliš nebezpečné, zakázané, nekorektní, prostě fuj
tihle střelci mají v hlavě nasráno, a jestli jste se někdo v tomto poznali, byl to můj úmysl
Taky nejsem z těch co stojí v záklonu a střílí jeden náboj za minutu,ale nekritizuji ty pány, oni totiž to střílení mají většinou pro relax, jdou si ulovit ty desítky na terči 50/20,částečně to mají jako společenskou záležitost,když se v neděli sejdou s chlapama a ani se nesnaží připravovat na nějaké krizové situace,nezajímá je jaký mají split, rychlost tasení a pod. Já si o nich taky myslel že mají v hlavě nasráno,když jsem se ve světě zbraní pohyboval první roky,ale myslím že jsem se od té doby myšlením trochu posunul a pozměnil názory. Ti pánové mě kolikrát u mířenky podělají,znalosti ohledně munice,konstrukce zbraní,přebíjení a pod často mají lepší než my "akčňáci" A to že nosí zbraň je jejich zákonné právo.