Tým by som si nebol taký istýU originál plakátu to ale určitě nebude
Vtipy
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat ![]()
Zbraň: Glock 19
Vtipné, leč to hořce vystihuje poměry u některých složek v ČR, nejen policie.
Potkají se žralok, orel a vlk.
Žralok říká:" Já pracuju u americké policie, u pobřežní stráže, honím # nelegální přistěhovalce, drogové zásilky a další trestnou činnost.
Vždy, když odhalím trestný čin, zvrhnou mi do vody náklaďák masa, no žiju si jako pán, jsem moc spokojený."
Nato reaguje orel: "Já pracuji pro ruskou policii. Celé dny létám nad prostorem státních hranic, ale i ve vnitrozemí a odhaluji pěkně shora trestnou činnost. Kdykoli něco odhalím, a že je to často, dostanu vrchovatý kbelík masa. Taky si žiju dobře a jsem moc spokojený."
Nakonec se přidá vlk: "Já pracuju pro českou policii. Celé dny obíhám nejen statní hranice, ale i vnitrozemí. Vyhledávám a objasňuji všechny druhy trestné činnosti. A pokaždé, když něco odhalím, dostanu vrchovatý kbelík oříšků."
Orel se žralokem se podiví: " Oříšků? Jsi přeci šelma, proč nedostaneš maso?
" Protože jsem na tabulkovém místě veverky."
Potkají se žralok, orel a vlk.
Žralok říká:" Já pracuju u americké policie, u pobřežní stráže, honím # nelegální přistěhovalce, drogové zásilky a další trestnou činnost.
Vždy, když odhalím trestný čin, zvrhnou mi do vody náklaďák masa, no žiju si jako pán, jsem moc spokojený."
Nato reaguje orel: "Já pracuji pro ruskou policii. Celé dny létám nad prostorem státních hranic, ale i ve vnitrozemí a odhaluji pěkně shora trestnou činnost. Kdykoli něco odhalím, a že je to často, dostanu vrchovatý kbelík masa. Taky si žiju dobře a jsem moc spokojený."
Nakonec se přidá vlk: "Já pracuju pro českou policii. Celé dny obíhám nejen statní hranice, ale i vnitrozemí. Vyhledávám a objasňuji všechny druhy trestné činnosti. A pokaždé, když něco odhalím, dostanu vrchovatý kbelík oříšků."
Orel se žralokem se podiví: " Oříšků? Jsi přeci šelma, proč nedostaneš maso?
" Protože jsem na tabulkovém místě veverky."
G19; GP K100
- Zkušenost je jméno, které dáváme svým chybám a omylům.
- Život je jako rozkvetlá louka. Ohneš se pro kytičku a hned tě někdo kopne do prdele.
- Zkušenost je jméno, které dáváme svým chybám a omylům.
- Život je jako rozkvetlá louka. Ohneš se pro kytičku a hned tě někdo kopne do prdele.
Malý Dežo přijde do kuchyně, kde máma zrovna peče koláč, strčí obličej do mouky a říká: "Hele mami, já sem bílej!"
Máma mu vrazí facku a říká: "Běž se ukázat tátovi, ať vidí co tady vyvádíš!"
Dežo přijde k tátovi a zase: "Hele tati, já sem bílej!" Táta mu jí jednu flákne a pošle ho za dědou, ať se mu taky ukáže.
Dežo přijde k dědovi": "Hele dědo, já sem bílej!" Děda ho přehne přes koleno a seřeže ho páskem a říká:"To tě naučí, teď běž zpátky do kuchyně za maminkou."
Přijde zpátky do kuchyně a máma se ptá:"Tak co, vzal jsi si z toho nějaké ponaučení?"
"Jo. Sem bílej sotva 5 minut a už vás nesnáším, vy černý huby!"
Máma mu vrazí facku a říká: "Běž se ukázat tátovi, ať vidí co tady vyvádíš!"
Dežo přijde k tátovi a zase: "Hele tati, já sem bílej!" Táta mu jí jednu flákne a pošle ho za dědou, ať se mu taky ukáže.
Dežo přijde k dědovi": "Hele dědo, já sem bílej!" Děda ho přehne přes koleno a seřeže ho páskem a říká:"To tě naučí, teď běž zpátky do kuchyně za maminkou."
Přijde zpátky do kuchyně a máma se ptá:"Tak co, vzal jsi si z toho nějaké ponaučení?"
"Jo. Sem bílej sotva 5 minut a už vás nesnáším, vy černý huby!"
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Zbraň: GLOCK
viete ze:
- ak sa vsetci cigani na svete chytia za ruky a postavia sa do radu, tak opasu zemegulu 1,5x ?
- ak sa postavia jeden druhemu na hlavu tak im bude chybat len 134 km, aby dosiahli na povrch Mesiaca?
- keby sa vsetci naraz pomocili, potrebovali by nocnik o objeme 5250000 litrov ?
- a keby sa vsetci naraz zosrali, na odvoz ich hovna by bolo potrebnych 37000 standardnych nakladnych aut Tatra 815 ?
...
ale...
ak by sa vsetci naraz utopili, svetove oceany stupnu maximalne o 0,00015 mm...

- ak sa vsetci cigani na svete chytia za ruky a postavia sa do radu, tak opasu zemegulu 1,5x ?
- ak sa postavia jeden druhemu na hlavu tak im bude chybat len 134 km, aby dosiahli na povrch Mesiaca?
- keby sa vsetci naraz pomocili, potrebovali by nocnik o objeme 5250000 litrov ?
- a keby sa vsetci naraz zosrali, na odvoz ich hovna by bolo potrebnych 37000 standardnych nakladnych aut Tatra 815 ?
...
ale...
ak by sa vsetci naraz utopili, svetove oceany stupnu maximalne o 0,00015 mm...
Zbraň: GLOCK
Sedí dvě ženy ve vinárně a prohlížejí si inzeráty. Ta jedna říká: "No, to by
nebyla špatná partie. Tady píše, že má vilu, auto a tříletý úspory." "Ukaž.
No, to by bylo, tak já to zkusím" říká druhá. Za týden se znova sejdou: "Tak
co?" "Ale ta vila, taková barabizna div to nespadlo, auták to byla taková
kraksna - no hrozný." "No a co ty úspory?" "Tak ty mi ještě teďka tečou po
stehnech..."
nebyla špatná partie. Tady píše, že má vilu, auto a tříletý úspory." "Ukaž.
No, to by bylo, tak já to zkusím" říká druhá. Za týden se znova sejdou: "Tak
co?" "Ale ta vila, taková barabizna div to nespadlo, auták to byla taková
kraksna - no hrozný." "No a co ty úspory?" "Tak ty mi ještě teďka tečou po
stehnech..."

Lovec

"I když násilí v obraně vždy bude v očích lidí pevných zásad smutnou nezbytností,
mnohem horší by bylo, kdyby pachatelé zla vládli spravedlivým."- sv. Augustin
mnohem horší by bylo, kdyby pachatelé zla vládli spravedlivým."- sv. Augustin