Romove, cikani,....
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Re: Romove, cikani,....
Zbraň: 3 kusy

-- Si vis pacem, para bellum --
Je tu někdo z Ústí, že by to potvrdil, nebo vyvrátil ?
http://janzima.blog.idnes.cz/c/276565/J ... -ruce.html
Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1
To tam v té hospodě ale kruci nebyl nikdo, kdo by toho kluka upozornil: bacha, letí na tebe cikán s nožem, to tam nebyl nikdo, kdo by o toho zmetka přerazil židli v okamžiku, kdy viděl vytažený nůž?
Za to, co si vůči bílé majoritě cikáni dovolují, si do značné míry můžeme sami - a kdo si to odmítá přiznat, chová se naivněji než v bajce pštros, strkající před nebezpečím hlavu do písku.

a pokud jde o přerážení židle, tak pokud to neuděláš v tom jediném ideálním okamžiku, tak máš na krku pokus o vraždu s rasovým podtextem
mě spíš zaráží ta nepochopitelná naivita onoho mladíka?! já kdybych propleskl bubáka, a ten následně odešel, tak buď se zdekuju a pokud zůstanu, tak si nadrcnu, nebo si nechám poslat pro katanu, a sednu si xichtem ke dveřím a budu přepnutý v červeném pohotovostním režimu!
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
Ne, ono jde o to, že tam ten nadosmrti poznamenaný kluk zcela určitě neseděl sám - a nikdo mi nebude tvrdit, že ti, co seděli s ním u stolu a byli případně lépe otočeni, neměli čas něco udělat. Bohužel je to jen a jen v té naší pitomé národní připosranosti...

no v tvém případě připosranost asi nee. stačí si vzpomenout na Bíteš a pohotové prásknutí figuranta

honza a hawk doufám prominou

Ale ne, byla to bezmyšlenková, impulzivní a nenaučená reakce - kdoví, jak bych se zachoval v jakémkoliv jiném případě.
Ale ten výše popisovaný případ - je to už po x-té, co je někdo z majority napaden cikánem (cikány), jeho kámoši a známí sedí vedle u stolu a nic....

Larsi, člověk buď mí nacvičenou intuitivní reakci a pak přechází do útoku během asi 0,2 sekundy, nebo je událostí zaskočen, je v šoku, fungují u něj civilizační zábrany a musí přemýšlet o tom co udělá a pak má reakční dobu v jednotkách sekund (i přes tři sekundy). A za tři sekundy se dá bodnout 10x.Lars píše:Pa nikdo mi nebude tvrdit, že ti, co seděli s ním u stolu a byli případně lépe otočeni, neměli čas něco udělat. Bohužel je to jen a jen v té naší pitomé národní připosranosti...
---
Osoby žijící cikánským způsobem života mají další úspěšný zářez - já jsem za minulý týden přišel o přívodní elektrický kabel k pozemku. Šmejdi ukradli pár metrů kabelu, dostanou za něj doslova pár korun. Náklady na uvedení do původního stavu (včetně revize) tipuji na necelých 10 000 Kč, pokud udeří sucha, tak mi uschne 150 mladých, vloni vysázených stromků, protože nemám napájení pro čerpadlo ... Kabel tam vydržel celých 9 měsíců ...
Když mi policistka sdělila, že dle nich je způsobená škoda rovna ceně ukradeného kabelu s tím, že práce se nepočítá, tak jsem málem zapomněl na své slušné vychování. Nevíte, kde má PČR dobrovolníky, kteří pracují zdarma, mají elektrotechnickou kvalifikaci a pečetní kleště EONu? Potřeboval bych vykopat výkop pro nový kabel, napojit jej do zapečetěné rozvodnice EONu a udělat revizi - podle PČR se toto všechno asi udělá samo ...
-- Si vis pacem, para bellum --
Zbraň: HK P30S

Co se týče stromků, až uschnou, tak si mohl zaplatit znalce, který by dal posudek, že stromky ušly suchem, pak bych doložil znaleckým posudkem jejich cenu (zaplatil bych 10 000 Kč za posudky) a pak bych čekal, až mi sdělí, že pachatel nebyl nalezen. Dokud stromky neuschnuly, tak škoda nenastala

U obecného ohrožení se musí prokázat, že bylo ohroženo více, než 7 osob. (Je to kravina, která v zákoně nemá žádnou oporu, ale nejspíš je to v komentáři k zákonu). Právníci na tom trvají a soudci nad tím nepřemýšlí a dožadují se prokázání, že bylo ohroženo 7 nebo víc osob. Proto taky je ožralý řidič autobusu obecným ohrožením, ale ožralý řidič osobního auta ne.
Zbraň: 3 kusy
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AUxwxHjmvk