Re: Ukrajina 2014

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat 

Tak jsem holt blbej,zhulenej a ještě špatně vidímBiggles píše:Pařez: Nevšimnul jsem si "informačního embarga" na sestřelený letadlo...snad jen že Kremlu došly bajky, kterým by se nesmály i ruský děti....

http://www.teplickykuryr.cz/news.php?item.5625.3
 http://www.teplickykuryr.cz/news.php?item.5625.3  Nečekal jsem,že to vyjde najevo tak rychle..
 Nečekal jsem,že to vyjde najevo tak rychle.. 

Zbraň: 3 kusy
 ) nebudu muset vůbec řešit
) nebudu muset vůbec řešit   Spíše se děsím modrých mávátek s "oprátkou" spletenou ze zlatých hvězdiček...
 Spíše se děsím modrých mávátek s "oprátkou" spletenou ze zlatých hvězdiček... 
 Sice nevim, pro koho si takove kecy schovat, ale mam moznost se rozhodnout...
 Sice nevim, pro koho si takove kecy schovat, ale mam moznost se rozhodnout... Ja ho nectu a s timhle tematem ma pramalo spolecneho - snad jen ze to byl Amik. Ptal jsem se opravdu hypoteticky - co kdyby se rudy (nebo orel,dle libosti) objevil na na hranici s jasnym umyslem se tu uhnizdit jako na Krymu. Co myslis?
 Ja ho nectu a s timhle tematem ma pramalo spolecneho - snad jen ze to byl Amik. Ptal jsem se opravdu hypoteticky - co kdyby se rudy (nebo orel,dle libosti) objevil na na hranici s jasnym umyslem se tu uhnizdit jako na Krymu. Co myslis?Příspěvky: 2199
 Já jsem naopak Bukowského přečetl téměř komplet (mimo básní) a to přesto,že to byl američan
 Já jsem naopak Bukowského přečetl téměř komplet (mimo básní) a to přesto,že to byl američan   

No.. mě dnešní svoboda přijde spíše jako iluze lidí, který se oněch několik jedinců hluboce vysmívá.Bukowsky píše:Rekl jsi to presne - svoboda rozhodovaniSice nevim, pro koho si takove kecy schovat, ale mam moznost se rozhodnout...
To se mi děje docela dost často. Jinak souhlasím naprosto s tím, že mým nepšítelem se stane... A teď těmi nepřáteli jsou ti, kteří s ústy plnými lásky a pravdy bombardují kde co a pomalu ale jistě nás stahují do ekonomických a nejen ekonomických sraček a docela škovně nás manipulují, co si máme myslet. Vlastně nejsou o nic lepší, než ti, co tu byli před nimi. Ti už na "mém" dvorku "operují" docela hojně, oproti jiným.Pařez píše:Bukowsky: sorry,jen jsem si trošku šťouchnul do tvého alias,nic ve zlémJá jsem naopak Bukowského přečetl téměř komplet (mimo básní) a to přesto,že to byl američan

Ale zpět k tématu..čistě hypoteticky,mým nepřítelem (a obsahu mého trezoru..) se stane každý,kdo mě bez pozvání poleze na dvorek.A je mi jedno jestli ten někdo bude ze západu,nebo z východu.Tzn.,že nemám připravena "mávátka" pro nikoho
Carloss:jsi si vědom toho,že si svými nepopulárními názory koleduješ o dehonestaci a opovržení v jistých intelektuálních kruzích..
 ,jsi si dokázal zachovat zdravý selský rozum.Gratuluji!
 ,jsi si dokázal zachovat zdravý selský rozum.Gratuluji!