Ukrajina 2014
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: 3 kusy
Zjednodušeně řečeno, že bylo stejně svobodné, třeba jako náš vstup do NATO, EU, tvorba zákonů podle směrnic maníků, kteří o věci vědí prdlajs... Do dnes nemáme institut referenda... Jinak by se dalo říct, že dnes se můžem svobodně rozhodnout leda pro to, kým se necháme vykořisťovat. Emejrická svoboda je taky docela na pováženou. Sice si tam může kde kdo vykřikovat kdo chce co chce... ale persekuce na sebe nedávají zpravidla dlouho čekat. Nakonec stejně to platí u nás. Nakonec vidím, s jakou slávou jsme jedny vyhnali s tím, že jsme konečně svobodní a teď sem zase jiná vládnoucí garnitura tahá ty druhý. A ujišťuji Tě, že nikdo z nás to neovlivní.
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9
Re: Ukrajina 2014
jj, okupace Ukrajiny ukrajinskou armádou...i průměrně inteligentní lemur by měl potíže tohle vyplodit, aby přitom nespadnul studem z větve...
I podprůměrně inteligentní lemur spadlý z větve by zřejmě nesouhlasil s bombardováním příbuzných lemurů na vedlejším stromě..
Ale to je jen můj názor,protože vím prd co se vlastně lemurům honí v hlavě..
Ale to je jen můj názor,protože vím prd co se vlastně lemurům honí v hlavě..
Zbraň: 3 kusy
No, já osobně se fakt stydim, za společnost, ve který žiju. Co je ale horší je to, že si vybrat objektivně nelze. Nanejvýš si tak nalhávat, jak je to všechno skvělý. Ale já holt k těmhle lidem, co si lžou do vlastní kapsy nepatřim.
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9
WTF, Pařezi? Měl jsem k tobě celkem respekt, ale tohle jsou fakt sračky hodné Lavrova.Pařez píše:Also,imaginární příklad:když někde teroristé obsadí školku,nebo školu,tak bude v pořádku,když to tam nějaká jednotka rychlého nasazení,namísto vniknutí a zneškodnění skupiny teroristů,prostě rozseká komplet minometem a hotovo jako UA armáda (mnoho to svědčí o její úrovni a úmyslech mnoho..),protože ti teroristi na ně stříleli?
Jak měli asi sakra posílat komando do města, které bylo okupované separatisty s checkpointy, kulomety, RPG, PTŘS, PLŘS a minomety? Měli se nechat jet rozstřílet a když zjistili, že se tam nedostanou, tak měli pokrčit rameny a říct "necháme se ostřelovat minometem, pařez nám schválil jen útok komanda?!
To jako vážně?
Uvědomuješ si, že se do Doněcka i Luhanska snažili dostat, ale byli odraženi právě těmi PTŘS, které se "magicky" objevily v rukou separatistů, kteří měli až do okamžiku, kdy si UKRa navařila na OTčka "slat armor" pouze RPK a RPG-7?
cover72: takže řešení je to prostě srovnat se zemí i s civilisty.Takové humanitární bombardování.Sice jsme zabili sto civilistů,ale možná i pár "teroristů"..Vždyť je jedno jestli to jsou děcka,ženské,staří mladí,stejně jsou to všechno rusáci že?
Tím co píšeš jasně podporuješ genocidu pane,protože bombardovat obydlené oblasti jen proto,že je tam jiné etnikum prostě genocida je!
A když už nazýváš jiné názory "sračkami" tak se podívej do zrcadla,usměj se na sebe a pochval se jaký jsi to bojovník za svobodu a demokracii..

Tím co píšeš jasně podporuješ genocidu pane,protože bombardovat obydlené oblasti jen proto,že je tam jiné etnikum prostě genocida je!
A když už nazýváš jiné názory "sračkami" tak se podívej do zrcadla,usměj se na sebe a pochval se jaký jsi to bojovník za svobodu a demokracii..

mám takovej pocit že tohle už bylo v kosovu 
E:mimochodem aktuální spolupráce povstalců ze Sýrie a Islámského státu dokazuje jakou politiku USA provádí. IS se dostali poměrně jednoduše k US zbraním. Rodinám zadržených a poté podříznutých civilistů zakázali s IS vyjednávat pod hrozbou stíhání.....přál bych odpovědným osobám aby si prožili to stejný...třeba aby Obamovi zajali a pak podřízli psa..to by bylo čoro moro

E:mimochodem aktuální spolupráce povstalců ze Sýrie a Islámského státu dokazuje jakou politiku USA provádí. IS se dostali poměrně jednoduše k US zbraním. Rodinám zadržených a poté podříznutých civilistů zakázali s IS vyjednávat pod hrozbou stíhání.....přál bych odpovědným osobám aby si prožili to stejný...třeba aby Obamovi zajali a pak podřízli psa..to by bylo čoro moro
pitt: vidíš to velmi realisticky ..
Ale pozor!Nyní se k tématu vyjádřila skutečná osobnost,morální autorita a nebál bych se ani označení mudrc...
Holomek: Rusko je nepřítelem České republiky
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politi ... republiky/
..budu si muset dát tu práci,zpětně analyzovat své postoje a názory a možná je kompletně přehodnotit...

Tento pán již několikrát oslnil svým géniem a především citem pro pravdu a spravedlnost..
Romský aktivista Holomek: Na vraha z Tanvaldu dávám trestní oznámení
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/R ... eni-219614

Ale pozor!Nyní se k tématu vyjádřila skutečná osobnost,morální autorita a nebál bych se ani označení mudrc...
Holomek: Rusko je nepřítelem České republiky
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politi ... republiky/
..budu si muset dát tu práci,zpětně analyzovat své postoje a názory a možná je kompletně přehodnotit...

Tento pán již několikrát oslnil svým géniem a především citem pro pravdu a spravedlnost..
Romský aktivista Holomek: Na vraha z Tanvaldu dávám trestní oznámení
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/R ... eni-219614
Aha.Pařez píše: Tím co píšeš jasně podporuješ genocidu pane,protože bombardovat obydlené oblasti jen proto,že je tam jiné etnikum prostě genocida je!
No, tak o tom, že opětovat palbu na dělostřelectvo je "genocida" si znova popovídáme poté, co bude někdo z minometu umístěného v obydlené a zabarikádované čtvrti, třeba u mešity, ostřelovat tebe. Knížecí rady jak se mají nechat ostřelovat Nonou (120mm samohybný minomet, FYI), to umí dávat každý. Izraeli i Ukrajině.
Ovšem vsadím se, že kdyby ty 120mm dělostřelecké granáty pršely na hlavu tobě, bys byl mezi prvními, kteří by rozhořčeně volali jak je možné, armáda dovolila, aby tě tím minometem kropili, a ať tomu koukají učinit přítrž. A že lidské štíty jdou na jejich vrub, přece se kvůli nim nenecháš zabít. Mno jo. Dvojí metr je super věc.
A mimochodem, ten dvojí metr -- naprsoto typický pro všechny rusofily, kteří sice nenávidí povstalce v Sýrii, ale milují povstalce na Ukrajině, přičemž rozdíl je nulový -- demonstruješ i v názvosloví, protože když do zastavěné oblasti na své nepřátele střílí UKRA, je to podle tebe "genocida", kdežto když to salvovými raketomety sypou do Mariupolu Rusové/separatisté, najednou to genocida (FYI: soustavené vyhlazování civilistů na základě etnického, náboženského či národnostního klíče) není, co?
Pařez: Hlavně by ten lemur nejspíš souhlasil s tím, ať na jeho strom vleze puma, že jo? Ty woe, to co z tebe leze, je v těhle končinách hodný leda vožralýho politruka ČSLA z padesátejch let. Takže to shrňme, na otázky odpovědět neumíš bez toho, aby ses nezamotal, fakta by ti i Lavrov mohl závidět, ale seš jedinej spravedlivej a ostatní jsou zmasírovaní mainstreamem a když jsi úplně v pr.eli, tak se snažíš o sarkasmus stylem, že by ti i ovar na Hradě mohl závidět...člověka až překvapí, že seš gramotnej, pokud tohle myslíš vážně...
Mimochodem, už jsi se rozhodl, jestli se "lid rozhodl" nebo jestli dřív přijeli vojáci?
edit: Mezi sr.čkou a názorem je drobnej rozdíl, názor se dá buď obhájit nebo vyvrátit fakty, ve sr.čkách se hamtá...
Mimochodem, už jsi se rozhodl, jestli se "lid rozhodl" nebo jestli dřív přijeli vojáci?

edit: Mezi sr.čkou a názorem je drobnej rozdíl, názor se dá buď obhájit nebo vyvrátit fakty, ve sr.čkách se hamtá...
Zbraň: EVO3
Bigles, bez radeji fotit, to ti jde lip. Blejes tady kraviny. Hovno tomu rozumis. Bez si povykladat s tym cikanskym Holomkem, myslim ze IQ mate stejne. Uz jsi tady nakvakal dost, kdo te plati za ty hovadiny co tu blejes?
Jen jsem zvedavy, kdyz se to konecne provali a presstituti budou muset s pravdou ven, co budes blekotat ty. A bude to jako "u mne" od mantinelu k mantinelu, jak jsi psal o mne. Jen by mne zajimalo, kolik mas let, ze mas takovy prehled a zkusenosti. S tvou moudrosti by jsi mel vystridat toho "ovara", jak jsi ho nazval, na hrade. Jsi trapny floutek, ktery napada lidi.
Nechtel jsem jiz psat, ale nedalo mi to, kdyz porad napadas Pareza. On ti tady dava odkazy a ty jen prudis, ze to neni pravda. Tak dej odkaz ty, at vidime tu pravdu z USA.
Uz jsem neco prozil a neco videl, tak mi tady nebrblej ty tve nesmysly. Napis co jsi dokazal v zivote ty. Par fotek a to je asi vsechno.
A ted muzes zase mlejt tu tvou pisnicku..................blablabla
Jen jsem zvedavy, kdyz se to konecne provali a presstituti budou muset s pravdou ven, co budes blekotat ty. A bude to jako "u mne" od mantinelu k mantinelu, jak jsi psal o mne. Jen by mne zajimalo, kolik mas let, ze mas takovy prehled a zkusenosti. S tvou moudrosti by jsi mel vystridat toho "ovara", jak jsi ho nazval, na hrade. Jsi trapny floutek, ktery napada lidi.
Nechtel jsem jiz psat, ale nedalo mi to, kdyz porad napadas Pareza. On ti tady dava odkazy a ty jen prudis, ze to neni pravda. Tak dej odkaz ty, at vidime tu pravdu z USA.
Uz jsem neco prozil a neco videl, tak mi tady nebrblej ty tve nesmysly. Napis co jsi dokazal v zivote ty. Par fotek a to je asi vsechno.
A ted muzes zase mlejt tu tvou pisnicku..................blablabla
Tys tu chyběl. No můžeš na ty otázky odpovědět ty, když to Pařez nezvládá
Fakt je sranda, když se blb snaží vynutit vysvětlení, jestli dovopravdy jedna a jedna jsou dvě. Tak dokaž, že nejsou chytráku...ach ta logika, co?
edit: Někdo má pár fotek, někdo holt ani to

edit: Někdo má pár fotek, někdo holt ani to

Tak se vyser na psani, kdyz nejsi schopen dolozit, ze jedna a jedna jsou dve a neotravuj.
Bez psat na idnes tam te privitaji a daji ti za pravdu.
Mohl jsi napsat, ano Parezi ja jsem presvedcenej ze je to tak, ale muzes mit pravdu i ty. Aly ty jak hulvat osocujes druhe a vyvracis veci o kterych vis hovno. Ja jsem pripustil, ze se kazdy muze mylit i ja, ale pan Biggles neeeeee, ten je chytrej jak salamounovo hovno.
edit: Nekdo jezdi v Porsche a nekdo v posrane skodovce.
Bez psat na idnes tam te privitaji a daji ti za pravdu.
Mohl jsi napsat, ano Parezi ja jsem presvedcenej ze je to tak, ale muzes mit pravdu i ty. Aly ty jak hulvat osocujes druhe a vyvracis veci o kterych vis hovno. Ja jsem pripustil, ze se kazdy muze mylit i ja, ale pan Biggles neeeeee, ten je chytrej jak salamounovo hovno.
edit: Nekdo jezdi v Porsche a nekdo v posrane skodovce.
Hele, já chápu, že prostě zamindrákovanej tydýt musí okolí "trumfovat", tak si klidně seď v imperialistickým poršeti a buď rád, že ti vokolo tebe počítat uměj, protože bejt to na tobě, tak bys byl leda v žigulíku
A že je někdo chytrej a někdo blbej, tak už to holt chodí, já ti taky nevyčítám, že patříš zrovna do tý druhý skupiny než já
Fakt mi nemusíš radit, kam mám chodit a co mám komu psát. Zvládnu to i bez tvý milostivý pomoci.
A pro začátek si zkus elementární logiku a zkus vysvětlit to, na čem si už Pařez vylámal zuby. Třeba blbou časovou posloupnost událostí okolo OKUPACE částí Ukrajiny, a pak zkus "vyšší level", teda proč u někoho vadí rozšiřování sfér vlivu a jinýho je fajn, když si rozšiřuje rovnou území na úkor sousedů, chytráku

A že je někdo chytrej a někdo blbej, tak už to holt chodí, já ti taky nevyčítám, že patříš zrovna do tý druhý skupiny než já

Fakt mi nemusíš radit, kam mám chodit a co mám komu psát. Zvládnu to i bez tvý milostivý pomoci.
A pro začátek si zkus elementární logiku a zkus vysvětlit to, na čem si už Pařez vylámal zuby. Třeba blbou časovou posloupnost událostí okolo OKUPACE částí Ukrajiny, a pak zkus "vyšší level", teda proč u někoho vadí rozšiřování sfér vlivu a jinýho je fajn, když si rozšiřuje rovnou území na úkor sousedů, chytráku

Nenechte zlost lomcovat svými majestáty, gentlemani! Fakt se nemá smysl hádat, jestli je v tomto konfliktu větší kretén Putin, nebo naši osvícení, demokraticky zvolení (v EU tak moc ne) vůdci.
Měli bychom myslet pozitivně a třeba držet palce Obamovi ve válce proti ISIL, vybavenému americkými zbraněmi, které tam ve své jasnozřivosti posílá sám Obama.
PS: Jezdím Fiatem, zkonstruovaným převážně v USA a vyrobeným v Mexiku...v tom dnešním světě aby se prase vyznalo
PPS: Co vlastně Bigglesi na LKPR děláš, po skouknutí odkazů bych řek fotografa nahejch bab před fanem, ale takový pozice tam zřejmě nejsou
Měli bychom myslet pozitivně a třeba držet palce Obamovi ve válce proti ISIL, vybavenému americkými zbraněmi, které tam ve své jasnozřivosti posílá sám Obama.
PS: Jezdím Fiatem, zkonstruovaným převážně v USA a vyrobeným v Mexiku...v tom dnešním světě aby se prase vyznalo

PPS: Co vlastně Bigglesi na LKPR děláš, po skouknutí odkazů bych řek fotografa nahejch bab před fanem, ale takový pozice tam zřejmě nejsou

Vono by se taky člověku takový pracovní zařazení za chvíli přejedlo 

Tak ale mineni o sobe mas teda vysoke, to ti reknu, nekdo je hloupej, protoze nezdili tve bludy, nekdo chytrej protoze dela na LKPR asi prinejmensim reditele, aha tak to je ten rozdil mezi lidmi. Nekdo je tydyt protoze ten druhy je Einstein krizeny Salamounem.
Najednou ti smrdi imperialisti protoze vyrabeji Porsche, ale zastavas se jich, aha ti z JUESEJ jsou lepsi. Kdyz amerika stavi po celem svete zakladny, tak to je dobre, ale kdyz si rusaci chteji svou jednu ze dvou zakladen obhajit, tak jsou zlodeji uzemi a ja nevim co jeste.
VZDYT NA KRYMU BYLO REFERENDUM, rika ti to neco?????
Nebo jsi uplne natvrdlej? Jo v cesku to neni bezne, rozdelili ceskoslovensko a ani se neptali lidi. Ale za to mohl taky Putin.
Kdyz Skoti v referendu odhlasuji samostatnost a oddeli se od VB, tak je taky asi vinen ten Putin. Chudak, on muze za Kosovo, mozna i za to ze turci ukradli skoro pulku Kypru.
Zkratka: ZA VSECHNO MUZE TEN ZASRANEJ PUTIN?
Ty jsi opravdu primitiv Bigglesi
(promin ta slova Parezi
), Biglglesi nema cenu s tebou diskutovat.
Uz nebudu odpovidat na tve debility.
Parezi, budu se snazit nespadnout na jeho uroven a omlouvam se za me vulgarity, protoze ty jsi na to haklivy.

Najednou ti smrdi imperialisti protoze vyrabeji Porsche, ale zastavas se jich, aha ti z JUESEJ jsou lepsi. Kdyz amerika stavi po celem svete zakladny, tak to je dobre, ale kdyz si rusaci chteji svou jednu ze dvou zakladen obhajit, tak jsou zlodeji uzemi a ja nevim co jeste.
VZDYT NA KRYMU BYLO REFERENDUM, rika ti to neco?????

Kdyz Skoti v referendu odhlasuji samostatnost a oddeli se od VB, tak je taky asi vinen ten Putin. Chudak, on muze za Kosovo, mozna i za to ze turci ukradli skoro pulku Kypru.
Zkratka: ZA VSECHNO MUZE TEN ZASRANEJ PUTIN?
Ty jsi opravdu primitiv Bigglesi

Uz nebudu odpovidat na tve debility.

Parezi, budu se snazit nespadnout na jeho uroven a omlouvam se za me vulgarity, protoze ty jsi na to haklivy.

To že ti nic neříká ironie mne nepřekvapilo. A že se oháníš "referendem", které proběhlo v době, kdy už byl Krym okupovanej taky ne ...sám jen dokazuješ, že mám pravdu...ostatně jako takřka vždy 
edit: "Ale vždyť o tom zde již dobrou čtvrthodinu hovoříme, Plho!"

edit: "Ale vždyť o tom zde již dobrou čtvrthodinu hovoříme, Plho!"

Přátelé, uvědomte si, že pravda je vždycky někde na půl cesty - a není jen o odkazech.
To, že se v parlamentních listech, na zvědavci a dalších serverech píše, snad ještě neznamená, že to je všechno pravda.
Od Bigglese tady vidím demonstraci poměrně slušného historického a geopolitického přehledu, na němž (předpokládám) staví svůj nynější názor na dění na Ukrajině.
Já jsem taky toho názoru a možná je to dobře, možná špatně. Vyjeví budoucnost, možná ani ta ne.
Z opačného konce ale slyším, že JúEsEj jsou kokoti, ale podle mainstreamu nejlepší, že okupace není okupace, referendum bylo pod přátelským dohledem ruských bratří velmi svobodné a že Mnichov se řešil už na předešlých stranách.
Pořád, kamarádi, srovnáváte, že US základny se staví po celém světě, ale Rusko podle nás nesmí a že nekradou území suverénnímu státu, protože tím Ukrajina vlastně asi nikdy nebyla...
Vietnam, Irák nebo AFG tady ale neřešíme. Řešíme tady Ukrajinu.
Přijde mi, že zaslepenost je matkou hlouposti.
Zkuste se pls porozhlédnout, z jakých zdrojů čerpáte a jak vysvětlit ostatní zdroje - zejména fotky voj. techniky...
Nehledáte jen argumenty, podporující tu Vaši myšlenku?
Ano, vím, že propaganda funguje oběma směry.
Ne, nemyslím si, že by to Ukrajina s EU/US bůhvíjak vyhrála, nebo že si US může stavět základny kde chce.
Myslím si, že má být na Ukrajině samotné, jak se rozhodne, kterým směrem svou budoucnost směřovat - ve svobodném referendu.
Ne, datine, to, co proběhlo na Krymu, opravdu nepovažuju za svobodné referendum.
Zkus se držet toho, co někdo říká, ne toho, co si myslíš, že si myslí - viz klasická konstrukce "Kdyz Skoti v referendu odhlasuji samostatnost a oddeli se od VB, tak je taky asi vinen ten Putin." - něco podobného už jsem tady viděl asi pětkrát.
To, že se v parlamentních listech, na zvědavci a dalších serverech píše, snad ještě neznamená, že to je všechno pravda.
Od Bigglese tady vidím demonstraci poměrně slušného historického a geopolitického přehledu, na němž (předpokládám) staví svůj nynější názor na dění na Ukrajině.
Já jsem taky toho názoru a možná je to dobře, možná špatně. Vyjeví budoucnost, možná ani ta ne.
Z opačného konce ale slyším, že JúEsEj jsou kokoti, ale podle mainstreamu nejlepší, že okupace není okupace, referendum bylo pod přátelským dohledem ruských bratří velmi svobodné a že Mnichov se řešil už na předešlých stranách.
Pořád, kamarádi, srovnáváte, že US základny se staví po celém světě, ale Rusko podle nás nesmí a že nekradou území suverénnímu státu, protože tím Ukrajina vlastně asi nikdy nebyla...
Vietnam, Irák nebo AFG tady ale neřešíme. Řešíme tady Ukrajinu.
Přijde mi, že zaslepenost je matkou hlouposti.
Zkuste se pls porozhlédnout, z jakých zdrojů čerpáte a jak vysvětlit ostatní zdroje - zejména fotky voj. techniky...
Nehledáte jen argumenty, podporující tu Vaši myšlenku?
Ano, vím, že propaganda funguje oběma směry.
Ne, nemyslím si, že by to Ukrajina s EU/US bůhvíjak vyhrála, nebo že si US může stavět základny kde chce.
Myslím si, že má být na Ukrajině samotné, jak se rozhodne, kterým směrem svou budoucnost směřovat - ve svobodném referendu.
Ne, datine, to, co proběhlo na Krymu, opravdu nepovažuju za svobodné referendum.
Zkus se držet toho, co někdo říká, ne toho, co si myslíš, že si myslí - viz klasická konstrukce "Kdyz Skoti v referendu odhlasuji samostatnost a oddeli se od VB, tak je taky asi vinen ten Putin." - něco podobného už jsem tady viděl asi pětkrát.
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
-- Si vis pacem, para bellum --
Opět mi tu chybí +1...halóóó Satane, nešlo by to nějak zakomponovat (viz třeba Digiaréna)?