Ze nekdo kver ma se da opravdu poznat. Hlavne cerstvy nosic

. Klasicky pohyby ruky a neustala snaha kontroly ze na tom boku porad opravdu je, neustale upravovani opasku a kalhot, vetsinou spatny opasek a pouzdro a tudiz tahani kalhot nize. Neustale upravovani tricka, mikiny a takovy divny pohyby. Je to proste videt, a lidi si to ani neuvedomuji a moc se tim odhaluji. Je to nekdy sranda. Nedavno jsem si pri ceste metrem v Praze takhle odpozoroval jednoho cloveka. Klasika: piskove kalhoty 511, cerne boty blackhawk, cerna fleesova bunda, cepice piskova kontraktorka se suchacem, na zadech oliva batoh. Kluk mel na boku takovej nador ze jsem to jeste nevidel. Tak jsem ho pozoroval par stanic, sel za nim pri prestupu, pote dalsich par stanic a pak ven. Porad si upravoval bundu, porad sahal na bok, nevisml si ze ho sleduji a to je spatne. Je to moje nemoc povolani, ale obcas si takhle lidi davam, je to hodne zajimavy co lidi delaj a ceho si vsimaj a nevsimaj

. Nejvetsi problem s timto military/contactor/police/security stylem oblekani je, ze takhle uz chodi i nekteri lidi z SKPV, Urna uz dela jen zasah v civilnim obleceni a ti zmrdi na spatne strany barikady uz take vedi kdo a co. Takze fetky na Vaclavaku na vas hned koukaj a podeziraj jestli nejste policajt, to stejny corkari a tak. Zbytecne takhe clovek laka nechtenou pozornost. Taky jsou tu tricka US MARINES, US ARMY, AIRBORNE, SPECIAL FORCES apod., a to je taky peklo, nebo treba naleply a znacky na autech. Nevim nevim, ale je to podle me spatne. Jo, na zavody nebo na strelnici proc ne, ale jakmile jsem mimo tak low profile co nejvice. To je muj pristup. Nerikam ze doma kalhoty 511 nemam, jo mam, ale nechodim v nich porad, jen vyjimecne.