Příspěvek
od pgsp » sob 19.1.2013, 11:24
Bohužel i u zbraní existuje jakostní třída..např. Čína vyrábí 4. jakosti (I,II,III,IV,), je jen na prodejci jakou si vybere, a dle toho se samozřejmě odvíjí i cena.
Pekařík na Šumavské u Norinca má štítek jakost I.A, schválně kdo tam chodí si toho všimněte
Např. u mobilů dodávané do Polska mají jinou kvalitu než ty co jsou v ČR, nejvyšší kvalitu samého výrobku je zase v Německu..
Proto, když kupuji např. elektroniku přes internet, a najdu zboží stejného výrobku o 5000,- levnější než jinde, tak se hlavně taky dívám pro jaký trh byl výrobek určen

Vetšinou mají uvedeno pro EU nebo POLAND apod.
U jakosti II.A, ale neznamená, že výrobek bude horší než I.A. U praček okem nic nepoznáte neboť jsou vzhledově úplně stejné. Rozdíl bude uvnitř v plastech, ve spotřebě vody a elektřiny atd.
Stejně tak se sleduje jakost u ovoce a zeleniny, čokolád aj. Schválně si kupte čokoládu Milku pro Polsko, a stejnou Milku pro Německo..Budete zaskočení jaký je rozdíl v chuti!!!
Rakušáci mají taky své dny, produktivita a kvalita práce v pondělí a v pátek je mizerná. Nejvyšší je ve středu a ve čtvrtek

Čili na výstupní kontrole jsou tyto výrobky rozděleny do jakostních tříd, a dodány do zemí dodavatelům co si kdo z nich vybral..
Koupil jsem G26 gen.4, až na druhý den jsem si všiml, že mám oloupaná vodítka závěru a na čele viditelné stopy po obrábění. -A proč?- Protože nože na CNC měli tupé, a v galvavovně špatně odmastili kovovou část která je zalisovaná do rámu zbraně. Tím došlo k tomu, že se chromnikl začal loupat!
Většina prodejců s výjimkou snad v Brně u Pekaříka berou vše co jim dealer doveze na pult..V první řadě z jejich strany je levně koupit a draze prodat..Zákazník je tedy na pomyslným konci. Zákonné právo reklamovat má každý, ale kolikrát za jakých podmínek že