Re: STEPAN - kapesní zbraně jsou na nic

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Exot fóra
Ale oni jsou ochotní,právě proto máš svoji kolonku . . .Stepan píše:Pokud moderátoři a administrátoři nejsou na tomhle fóru ochotní zabránit tomu, aby se tu lidi vzájemně napadali a vulgárně uráželi
Takže jseš v té fázi,kdy exoti slibujou odchod?Stepan píše:nemám už zájem tohle fórum navštěvovat.
Stepan píše:Takže já odcházím!!! Opravdu odcházím.
Koukam, prevteleni se NIOSe?Stepan píše:Právě jste přišli jste o zdroj velice zajímavých a inspirujících myšlenek a názorů. Ale nemusíte plakat. Když budete trénovat a hodně se toho naučíte, může se mi několik nejnadanějších z vás přiblížit.
tak tisícovku si nech, každopádně tu máte do vínku trocha toho studijního materiálu ...Sailor píše:No a já trošku rozčeřím hladinu,jelikož vyznávám nedávno zde vyřčený názor že s teroristama se nevyjednává podniknu radikální řez a nabízím 1000kč za identitu Štěpána . . . .
Ano, pán je odborník. Strávil jsem s ním více než půl hodiny. Hledal a hledal známky použití. Předpokládal, že když je na prodej notebook 2 roky starý, že bude nepoužitý. Je chyba kupujícího, který neumí odečíst 4 minus 2. NEDOPORUČUJI.
NEDOPORUCUJI!!! tento kupujici si nechal vse predvest a vysvetlit(vzal si odemne i navod k pouziti) a presto tento predmet nekoupil .pritom byl bez jedine zavady a v uplne naprostem poradku!
Je obliben opravdu vsude a evidentne i dlouhodobe.Kupující je přesvědčen, že funkční luxmetr Metra Blansko, starý 25 let, za kupní cenu 260Kč musí být netknutý i po vnější stránce. Dodatečně smlouvá cenu. Nemohu jej doporučit při obdobném prodeji.
A reakce mistniho administratora:Prosím smazat příspěvky Mysteri. Jsou Off topic a napadají mně.
a pridava odkaz sem:On ten Mysteri má jednu velkou pravdu - jenom ty ji nechceš vidět
A aby viděli i ostatní ...
http://www.youtube.com/watch?v=WDyDDJ3bhawazavak píše:Ja jsem take z Ostravy.A za Ostravu Ti můžu říct jdi do hajzlu.BANÍÍÍÍÍÍÍK PIŠO.
Exot fóra
Exot fóra