Pouzdro: opaskové pouzdro FOBUS GL2-ND
Osobní zkušenosti s různými výrobky formou minirecenzí - pouzdra, pistole a další
Zbraň: G19
Zbraň: GLOCK
A jak to je s chytáním muchy o cokoliv jiného? "Neošoupe" se mi muška, když bude šoupat o košili, o kalhoty, nebo když chytnu někde o něco? Nebo nedej Bože neurve se mi?ČABA píše:Mám toho nového Fobuse taky a žádný problém s mouchou nehrozí,protože ať s pistolí děláš cokoliv nikdy se nechytne o pouzdro.V každém případě na denní nošení nic moc.Dělá to bouli jak prase.Na střelnici super.Čaba
Jinak na nošení je Fobus perfektní. Dnes jsem koupil a musím říct, že oproti vnější Dastě, co jsem měl, minimální boule. Mám volnou mikinu, nikdo nic nepoznal Ale musím mít Fobus zastrčený za kalhotama, ne jen za opaskem
Jste mi povědomý, cizinče... nestříleli jsme už někdy po sobě?
Přiznávám, že mne (asi jako hodně lidí tady) na Fobusu lákalo a láká to pádlo - snadné upevnění, snadné sundání, pevné, drží.
Glokácký pouzdro je sice levnější (o polovinu), je přesně na Glocka, ale má průvleky na pásek, které si musíš "dodělat". Když "doděláš blbě", jsi nahranej. Navíc mě tlačí do boku..nevím proč
Ještě nějaká pomocná rada?
Glokácký pouzdro je sice levnější (o polovinu), je přesně na Glocka, ale má průvleky na pásek, které si musíš "dodělat". Když "doděláš blbě", jsi nahranej. Navíc mě tlačí do boku..nevím proč
Ještě nějaká pomocná rada?
Jste mi povědomý, cizinče... nestříleli jsme už někdy po sobě?
Johny: Mě fobus klechtá taky, ale nějak mě to nedrásá... myslím, že je to fuk, i když uznávám, že velké pozitivum to není. Hlavně, že pistole drží tam, kde má.
S Glock pouzdrem nijakou zkušenost nemám, ale plno lidí ho vychvaluje-že prej v jednoduchosti je krása.
Jde nejspíš o zvyk a vkus každého jedince.
Fobus je podle mě takovej ten "lepší" základ, takže od něj nemůžeme čekat nic zázračnýho
S Glock pouzdrem nijakou zkušenost nemám, ale plno lidí ho vychvaluje-že prej v jednoduchosti je krása.
Jde nejspíš o zvyk a vkus každého jedince.
Fobus je podle mě takovej ten "lepší" základ, takže od něj nemůžeme čekat nic zázračnýho
Glock 17, CZ 858 Tactical, Mossberg M590 A1, Tokarev 1933, Sajga M3, Makarov PM, Mosin 44, Beretta 71, SVD-63 Dragunov
Zbraň: Glock 19
Me se v tom kver taky neklechta, naopak bych rekl, ze vyhodou je i moznost "nadrcnuti" primo v pouzdre .
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."