Policisté odcházejí

Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Cedric » pát 09.11.2007, 9:50

to selag: omlouvám se chyba je na mé straně. Můj příspěvek patřil to jbiker. Jinak určitá úměra tady, jak ty píšeš je. Když bude málo policistů a hodně práce - logicky dochází k tomu, že policisté budou přetěžováni (bohůžel jsou to také jenom lidé) a tím pádem snadněji může dojít k nestandartnímu chování.
to jbiker: opět jsi mě nepřesvědčil, že se to tak stalo, žádám tě aby jsi mi tedy napsal, kde a kdy se ta "tvoje" událost stala.
to pbezo: "Ano plati, pretoze odchadzaju ti slusnejsi a ostava spodina"
No to si snad ze mě děláš legraci. Samozřejmě, že spousta schopných lidí odchází, ale nemyslíš snad vážně fakt, že tam zůstává jenom spodina.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » pát 09.11.2007, 10:41

Cedric: dulezite je, jestli ma opravdu potrebu tebe presvedcovat. Co se tyce me osobne - radeji budu verit nekomu, koho znam osobne, nez nekomu, kdo si honi anonymne triko na netu *4*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od Kmoch Vladimír » pát 09.11.2007, 12:25

Policie jako instituce pro slušné občany představuje právo a zákon!Nebýt této instituce,bral by si výklad práva a zákona každý tak,jak by se mu to zrovna hodilo do "krámu".Již za stávajícího stavu dodržování zákonnosti v naší společnosti "absurdistánu"je všem jasné,že jsme "absurdistánem"
proto,že se v této zemi stalo módou dělat si co se každému líbí,či hodí v rámci hesla"máme přeci demokracii".
Slušní lidé dodržují celospolečenká pravidla tak,jak jsou schopni a vědí.Pokud vědí,hranice těchto pravidel(zákonů) nepřekračují !
Je zde však i druhá část společnosti,které s demokracií narostly křídla a vidí v překračování zákona "prospěch"na úkor těch slušných.A je jich čím dál víc! Drogy a související,násilná Tč.,krádeže,loupeže,defroudace,tunely,úplatky atd.Jsou zde Čunkové,Grosové,Krejčířové,Pitrové,Mrázkové a ti neznámí filutové,co je nechali utéct do ciziny či je odstranili a nemají zájem o to ,aby se tito dostali před soud!!A ti jsou "vysoko",když se jim to tak pěkně daří
že?Tak to všechno spolu narůstající "drobnější"kriminalitou musí ti chlapi řešit spolu s ukradenými králíky a agresivními řidiči,kteří jsou agresivní i poté co jim bylo dokázáno že vina byla na jejich straně.
Proč si všichni ti přestupci zákona sakra myslí,že přestupovat zákon je
jejich PRÁVO!!! A za svojí nedbalost pak osočují ty kteří jsou nuceny to potom řešit.
Dostal jsem za 40 roků řízení mot.vozidla celkem asi 4 až 5 pokut(parkování,rychlost,nerosvíc.světla) vždy jsem si je zasloužil!Jednou mě dokonce nerosvícená svštla prominuli!Vždy korektní jednání a za to prominutí můj dík a jejich úsměv.
Když je někdo ve stresu práce každý den,a vyslechne si často neoprávněné
slovní výlevy nevole od těch kteří by měli držet ústa,tak se nedivím,že jsou někdy i nepříjemní.Těm poctivým fandím,snad se dočkají,že situace nebude už horší.Lépe již bylo!Těm druhým přeji,aby je ti první ze svých řad co nejdříve "vytlačily".Bez policistů,by zde vládlo právo silnějšího,jak na "Divokém západě".Zdravím.
V nouzi poznáš -Jericho FB!

Příspěvek od Cedric » pát 09.11.2007, 12:52

to s474n: nechci,aby tady přesvědčoval mě, ale všechny. A pro mě jsi tady anonymní ty i on. A to s tím trikem jsi myslel sebe nebo koho?? :) No, abych to tedy ještě jednou upřesnil. To co napsal jbiker o té babičce mi připadá opravdu jako špatná pohádka, proto se chci zeptat, kde a kdy se to mělo stát, na tom přeci není nic špatného.
a ještě jednou pro s474n: jbiker, tady osočil anonymně policisty a já se pouze chci dobrat pravdy, jsem už prostě takový. Myslím si, že pokud sem někdo něco napíše měl by si zatím stát. A na závěr uvádím pokud se to opravdu stalo je to pro dotyčné policisty hanba a já se jbikerovi (za to, že tady do toho, tak štourám)omluvím. :D

Příspěvek od pbezo » pát 09.11.2007, 13:35

To: "Policie jako instituce pro slušné občany představuje právo a zákon!"

omyl, polícia je iba represívnou zložkou štátu, ktorou tento vymáha dodržiavanie zákona. A problem je v tom, že zákony sú poväčšine nezmyselné, vymyslené iba za účelom naplnenia lobingu zaujmovych skupin alebo ako reakciu na zlyhanie jedinca, cim strpci zivot zbytku obyvatelstva.
A preto moze byt policajt mily, usmievavy, slusny a vzdy bude pre mna predstavovat zlo, ktoremu sa nemozem branit, pretoze napriek clanku 32 ustavy (urcite aj vy mate podobny) sa nemozem postavit na odpor lebo dodrziavanie ustavy nie je prave najsilnejsou strankou uradov a policie

cmk

Příspěvek od cmk » pát 09.11.2007, 13:43

Vladimire, to co rikas je soce pravda, ale stale nevim, proc by to Policisty melo nejak vyjimat nad ostatni...

Protoze jsou lidi jelita, tak maj praci nejen policajti, ale i autoservisy, ITaci, ...servisy apod...
Protoze chtej lidi bydlet, maji praci stavebi firmy...

Proste obecne KAZDEJ (ruzumej kazdej normalni slusnej clovek) ma praci, vice ci mene tezkou, vice ci mene zodpovednou, vice ci mene placenou, vsechny na ty praci nekdy neco se*e e vsem se na ni neco libi...

Zdaleka ne kazdej dela pro firmu, ktera mu da nejakou tu dovolenou navic, rekreacni objekty k uzivani, "duchod" uz po 15 (nebo min?) letech, ac maly, TAK ASPON NEJAKY prispevek na obleceni, ...
Ja jim jejich podminky nezavidim, netvrdim, ze se maj jak prasatka v zite, ta prace urcite neni jednoducha... Jenze ta neni jednoducha nikde...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

VIP člen

Příspěvek od S474N » pát 09.11.2007, 14:23

Cedric: no ja narozdil od tebe jsem k videni pravidelne na AVIMu a treba i sem tam na zavodech. A jelikoz se tady mezi sebou zname i osobne, tak nemam duvod nekomu neverit, ze to co tvrdi se stalo. Naopak po me nemuzes chtit, abych tu jeste souhlasil s tim, kdyz tu skaces jako certik z krabicky, ze to co nekdo rekl neni pravda a nikdo te nezna. Kapito?

Obrázek

Příspěvek od Cedric » pát 09.11.2007, 14:46

to s474n: mluvíš o něčem jiném než já. To co jbiker napsal mě natolik zaujalo, že se chci o tom dozvědět víc. Nechápu co je na tom špatného. Jo a nevěděl jsem, že když nebudu chodit na avim a nebo na závody, tak sem nemůžu psát, nebo se dokonce na něco ptát. :D
Tvá logika : "nechodíš na AVIM nebo na závody, tak ti nevěřím" taky dost dobrá :D
No prostě se mi nevyplatí jezdit přes 100km na střelnici AVIM tak promiň.
P.S. Jo a pokud se nepletu tak čertík jsi tady ty, nebo né?

Příspěvek od Kmoch Vladimír » pát 09.11.2007, 15:03

pbezo:Policie je určitě represivní složka státu.Souhlasím.A že koná na základě zákonů,též souhlasím.Že některé zákony jsou různé kvality,souhlasím.Třeba dodržování lhůt trvanlivosti různých fáčů v lekárničce je opravdu opruz,když armáda má tyto věci ve skladech ještě z války a jsou to pořád jenom fáče.Kolikrát je dobrá i roztrhaná košile.Je to loby výrobce kontrolovaná policií!Jinak by byla zafáčovaná už celá země:tak to radši občas vyhodíme a koupíme nové.Ale co dělat?Škoda že to nejsou "vratné láhve",vyměnila by se jen záruční doba.Zákony platí,špatné i dobré a nezmění to ani ten policajt při kontrole.A můžeš mít řečí celý pytel,máš starý fáč dostaneš pokutu!Ale tys to přeci věděl,že to tak je že?Tak kdo je vinen?Ty a nebo policajt?Prostě zákony platí!
cmk:Máš pravdu,ale třeba takové baletky,chodí si do 35 po špičkách pěkně v teple si pěstují figuru a potom si to jdou užít do penze!A nikdo jim to nezávidí.A ještě mají slávu a obdiv obecenstva.A tak bych mohl pokračovat přes různé sportovce,herce,skldatele, pěvce a pod.Kterým dokonce často draze platíme za výkony opravdu nevalné kvality (viz různí "kapříci"ve fotbale atd.).
Ano všade je něco,podle stavu a vývoje společnosti.Ale práce policie podle mě patří k těm pracem,kde opravdu i po psychické stránce není co závidět!
Neni jich nadarmo,tak málo.A ti šéfové,ta nařízení a jajaj.Mě to bolí a to nejsem policajt.Jó všimli jste si úkazu,že čím větší šizuňk,tím větší klikař?Až na p.Čunka,měl smůlu,prasklo to.Taky se premiér kůli tomu účelově rozčílil a pí.Vesecká to musela znovu otevřít§§.Jó to jsou věci že?Zdravím.

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » pát 09.11.2007, 15:22

KV: V narazce na "kapriky a rozhodci" budu pokracovat v podobnem duchu, jako cmk...

Rozhodci taky nema nijak zavidenihodnou pozici. Snad nikdy nemuze byt popularni. I rozhoci, ktery neudela nikdy nic spatne, je z jedne strany peskovan, ze nadrzuje druhe strane - a z druhe strany zas, ze nadrzuje prvni. Neudela s tim nic. Je tam od toho, aby se dodrzovala pevne dana pravidla. Ta pravidla se velmi casto porusuji a on je tam v te nepopularni roli, ze udili tresty. Nekdy muze dojit (a nejspis i dochazi) k tomu, ze kaprici doplujou spravnym smerem a piska se jednostranne stylem "nevidim/neslysim/nediskutuju ani s kapitanem". Malokdy vsak dopadne sekera shora a prochazi to.
Taky Vam to zarazeni rozhodciho ve spolecnosti neco pripomina?

A ted si nemuzu nerypnout: Slyseli jste uz stezovat si rozhodciho na nevdek lidi? :)
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

Příspěvek od Mistral » pát 09.11.2007, 15:24

Voni Kmoch myslí taky ty baletky, co od časného mládí tvrdě dřou, po tréninku občas vylejvají krev ze špičkovek a v 35 maj dokurvený nohy a klouby? Hráli voni někdy na klavír, aby mohli zhodnotit náročnost takové produkce (vysoké požadavky na paměť, fyzičku, tvrdý drill, celoživotní tréning a především talent). To sou zase kecy v kleci.
Umělce si především platíme dobrovolně koupí jejich produktů (až na zprzněnosti typu osa, a něco přes min. kultury) - ale cajty platíme povinně.

VIP člen

Příspěvek od S474N » pát 09.11.2007, 15:26

Cedric píše:to selag: nic proti tobě, ale tvé příspěvky mi připadají jak z jiného světa. viz. mladící běželi proti policistům za nimi babička, která volal "zloději" a oni je nachali kolem sebe proběhnout ??. To snad nemyslíš vážně. Napiš, kdy a kde se to konkrétně stalo. Zjistím jestli nás tak, trošku nehoupeš a pravud si neupravuješ? Pokud se to tak ale stalo, tak by na řadu měla přijít inspekce MV.
No tohle me prijde, jako bys mu rikal, ze lze. Vzhledem k tomu, ze zrovna selaga znam pomerne dobre osobne (a taky to neni nejaky postpubertak), tak i kdyby tohle tvrdil, tak mu to proste verit budu.

Urcite jsem nikde taky nepsal to, ze kdyz nebudes chodit na AVIM, ze sem nemuzes psat, takze tu nepredvadej demagogii. Psal jsem, ze u "anonymniho" cloveka, ktereho nikdo osobne nezna, musi vse clovek brat s rezervou, pripadne si overit. A at chces nebo ne, pro me anonymni jsi ty, ne selag *4*.

Obrázek

Zbraň: mám

Příspěvek od JK-stengan » pát 09.11.2007, 18:49

satanáši ale to muže stou anonimitou napsat i o tobě a Selagovi klído i Cedric a bude ve stejném postavení jako ty proto když se neznají tak se jeden druhého ptá jestli náhodou jeden znich nekecá.

P.S a stou tvojí pravidelností k vidění na Avimu :lol: :lol: :lol: to asi mluví za vše... ano jsi tam skoro furt ,ale né pravidelně

a neber to jako rejpání jen tak aby si lidé mohli udělat obrázek co kdo a jak znáš to přeci mínění lidí je nad satanáše :lol:

sten.

Příspěvek od Kmoch Vladimír » pát 09.11.2007, 21:13

Starosta.Bodejď by si rozhodčí stěžovali když loví v rybnatých vodách a výlovy mají naplánovaný dopředu.Tomu říkám plánovité hospodaření a stálý a vyvážený hospodářský výsledek.A rybářský lístek do těch vod nemůžu sehnat.Sakra.Zdravím.

Příspěvek od Cedric » sob 10.11.2007, 7:52

to JK-setnagn. SOUHLAS
Jinak já se tady bavím o tom co napsal "jbiker" a ne "selag".
NO, ale asi obrátíme list, Jbiker se neozývá a jeho tiskový mluvčí :twisted: mě neposlouchá.
Všechno v dobré. Prostě, a už to píšu naposled se mi historka o té babičce nezdá. U policie sloužím už pěknou řádku led a nemyslím si, že by se tato sitauce, tak jak jí popisuje "jbiker" mohla stát.
Možná se jednou dobereme pravdy.
S474N napsal: "Urcite jsem nikde taky nepsal to, ze kdyz nebudes chodit na AVIM, ze sem nemuzes psat, takze tu nepredvadej demagogii. Psal jsem, ze u "anonymniho" cloveka, ktereho nikdo osobne nezna, musi vse clovek brat s rezervou, pripadne si overit. A at chces nebo ne, pro me anonymni jsi ty, ne selag ."
Já jbikera neznám a tak, dle tvého vyjádření ho beru s rezervou. A dost.

Zbraň: mám

Příspěvek od JK-stengan » sob 10.11.2007, 9:25

Cedric :
apropo já s četníkama přicházel do kontaktu z hlediska práce každý večer tak 3x za noc min. a mohu říci že i v řadách četníků je spousta zelenáčů arogantních jedinců a netáhel co si myslí, že když oni tam nebudou tak PČR zkrachuje , ale je to jev každého zaměstnání kdy jsou dobrý a ti horší. Jen je škoda že ti hodní jsou v terénu a ta stará struktůra která už prostě jen doklepává je na služebnách a to je právě to velké negativum při střetu občan vs policie a jejich prvotní přístup. V tomto směru by se to mohlo zlepšit a pak je toho ještě mega ale to je všude.

P.S i u policie jsou svobodní lidé s právem vyslovit svůj nesouhlas, tak jim ho nechme třebas na základě stížností jenž se dostanou na veřejnost se toho někdo chytí a konečně hne s kormidlem.

Kmoch Vladimír :
plácáš vodu na hovno Já dělám rozhodčího na závodech LOSu a na tomto foru je nás docela dost kdo to dělá a krom krytiky a prástných patron jenž potom musíme zesbírat v takzvaném rybníku nic není :cry:

P.S to mi připomíná že kdo bude chtít vyhrát LOS tak ví kde steníčka najít :lol: :lol: :lol:

Příspěvek od Kmoch Vladimír » sob 10.11.2007, 19:00

Není rozhodčí jako rozhodčí.Někdo plácá vodu,jinej loví kapříky.Musíš do učení!Ale já to taky neumím,tak si s toho nic nedělej.Ostatně bylo to vše myšleno jinak!!Zdravím.

Příspěvek od jbiker » sob 10.11.2007, 20:55

No, jbiker je červenej až za ušima a chystá se namazat si kilo másla na hlavu :oops: . Dnes ráno jsem si skočil do té trafiky pro noviny a hlavně na kus řeči, a zjistil jsem, že onen incident se stal tak jak jsem popisoval, ale ona dvojice tydýtů byli místní měšťáci, bloumající shodou okolností pár metrů od služebny "státních". Na mou omluvu snad jen, že mě nenapadlo, že tetka by mohla mít problémy s rozlišením uniforem. Prostě jsem si spojil místo a místně příslušný orgán. Jistě chápete, kde jsem se všude zpotil, když jsem zjistil, že to byli ti v "černém s divnejma čepicema". Tímto se omlouvám za mystifikaci ! A teď do mě, a zcela zaslouženě :oops:

VIP člen

Příspěvek od Smith » ned 11.11.2007, 13:30

jbiker: Takže ty kecáš, a ještě to drze přiznáváš? :twisted:
To tě ctí! *3005* :lol:

Příspěvek od lubo.k » pát 16.11.2007, 20:06

Nechcem začínať novú tému a tak si myslím, že je to k veci. Práve som videl na Nove reportáž v ktorej bolo ako policajt, ktorý pri naháňačke v Ostrave postrelil spolujezdkyňu vodiča v prenasledovanom aute, pôjde k súdu. A to aj napriak tomu, že použil zbraň s súlade s predpismi. Podľa štátneho zastupiteľstva si vraj počínal nebezpečne. Slečna zostala po zásahu ochrnutá. Tak to je ďaľší policajt čo pôjde do civilu. Nasrať na takú inštitúciu, ak ma súdia iba preto, že som si plnil svoje povinnosti. Neviem prečo v tejto krajine robí každý z policajtov idiotov. Slovo policajt už asi bude synonymom k slovu kretén. Nechcem sa zastávať policajtov, ale kto z vás by sa nechal za blbý peniaz buzerovať?

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz