Příspěvek
od Kmoch Vladimír » pát 09.11.2007, 12:25
Policie jako instituce pro slušné občany představuje právo a zákon!Nebýt této instituce,bral by si výklad práva a zákona každý tak,jak by se mu to zrovna hodilo do "krámu".Již za stávajícího stavu dodržování zákonnosti v naší společnosti "absurdistánu"je všem jasné,že jsme "absurdistánem"
proto,že se v této zemi stalo módou dělat si co se každému líbí,či hodí v rámci hesla"máme přeci demokracii".
Slušní lidé dodržují celospolečenká pravidla tak,jak jsou schopni a vědí.Pokud vědí,hranice těchto pravidel(zákonů) nepřekračují !
Je zde však i druhá část společnosti,které s demokracií narostly křídla a vidí v překračování zákona "prospěch"na úkor těch slušných.A je jich čím dál víc! Drogy a související,násilná Tč.,krádeže,loupeže,defroudace,tunely,úplatky atd.Jsou zde Čunkové,Grosové,Krejčířové,Pitrové,Mrázkové a ti neznámí filutové,co je nechali utéct do ciziny či je odstranili a nemají zájem o to ,aby se tito dostali před soud!!A ti jsou "vysoko",když se jim to tak pěkně daří
že?Tak to všechno spolu narůstající "drobnější"kriminalitou musí ti chlapi řešit spolu s ukradenými králíky a agresivními řidiči,kteří jsou agresivní i poté co jim bylo dokázáno že vina byla na jejich straně.
Proč si všichni ti přestupci zákona sakra myslí,že přestupovat zákon je
jejich PRÁVO!!! A za svojí nedbalost pak osočují ty kteří jsou nuceny to potom řešit.
Dostal jsem za 40 roků řízení mot.vozidla celkem asi 4 až 5 pokut(parkování,rychlost,nerosvíc.světla) vždy jsem si je zasloužil!Jednou mě dokonce nerosvícená svštla prominuli!Vždy korektní jednání a za to prominutí můj dík a jejich úsměv.
Když je někdo ve stresu práce každý den,a vyslechne si často neoprávněné
slovní výlevy nevole od těch kteří by měli držet ústa,tak se nedivím,že jsou někdy i nepříjemní.Těm poctivým fandím,snad se dočkají,že situace nebude už horší.Lépe již bylo!Těm druhým přeji,aby je ti první ze svých řad co nejdříve "vytlačily".Bez policistů,by zde vládlo právo silnějšího,jak na "Divokém západě".Zdravím.
V nouzi poznáš -Jericho FB!