Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: GLOCK
Hmm, to tedy není tak úplně pravda. Tím že zamezují likvidaci produktů ev. producentů, tedy ztrátám, de fakto vydělávají. Na zákony ti kdekdo sere, pokud sis ještě nevšim.Edelweiss píše:Nejde o zážitky,mně vadí tvorba samohlídací společnosti (nahrazuje to úctu k zákonu) je to tu samý MP,samá ochranka atd. Ti všichni jsou nevýrobní sféra,oni netvoří produkt ale jsou pouze živeni (z pohledu ekonomiky se svou produkcí rovnají,nezaměstnaným na podpoře,nic netvoří jen berou)..
Tak se bojím, že je jen jedna pravda na světě, a to samozřejmě tato ( cokoliv alpha napíše)alpha píše:proč jsem nešel pracovat normálně????
promiň,tomu nerozumím????
nezdá se ti normální,že většinou přijíždím k DN první a ošetřuju zraněné,volám IZS a zajišťuju místo???jen loni jsem tam byl 15krát první na místě a 10 jsem musel ošetřovat!když je potřeba,tak bez žádných keců jedu s maminkou a jejím zraněným dítětěm k doktorovi(když nelze jinak).ráno mě volají lidi,že nemůžou nastartovat,tak je startuju přes kabely....a spoustu dalších věcí!!!zdá se vám,že to není normální práce???a to že dám pokutu autu,který parkuje v zákazu jen proto,že je línej je snad normální,pak by se nedalo jezdit nikde.nebo vystřihnu dobytka,který letí kolem školy 80km/h je teda buzerace??pokud někdo skládá náklad,nebo slušně poprosí,tak nevidím problém a nic mu neudělám.neberte to ,jako moje chlubení,jen vám nastiŇuji část mé práce.vůbec netušíte mojí náplň práce a jen prudíte.je teda s podivem proč k MP chodí spousta kluků od PČR???
já v tom problém nemám,klidně se můžete přijet podívat a rád vám ukážu vybavení,pokecáme atřba si uděláte jiný obrázek,třeba ne.já ani moji kolegové s tím nemáme problém.s normálním člověkem se budu bavit normálně a holt s debilem jinak!
pokud máte s mojí přítomností na tomto fóru problém,tak řekněte a já vás nebudu unavovat příspěvky.toď vše,přeji všem hezký den a minimum srážek s blbcem
Asi áno,Fergos píše:A ty mas snad tak rizikovou praci ze kazdy den riskujes zivot?
Zbraň: G26
Aha, tady to máme. No nic. Já prostě pro zaměstnavatele dělám, Pravda, nejsem placenej na základě tabulek. Když tuhle vidím cajty jet procházkově po městě, nebo se poflakovat v místech, kde žádná kriminalita nehrozí, tak si říkám, že takhle bych chtěl taky "dělat".Fergos píše:mistral:
a ty si myslis ze je to malo? tech 150 hodin je jako cely pracovni mesic = 17tis. Ty bys je nechtel ze? Ty snad delas pro zamestnavatele zadarmo? Ja neudelam pro svyho ani jednu zadara.