Zbraně zabíjejí? Pomozte nám hlídat!
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat ![]()
Tak jsem pred par dny oslavil prvni uspech, naprosto neznamy clovek mi na jednom foru hodil vzkaz, ze se pres podpis dostal ke Gun Facts a ze je to velmi zajimave cteni, ze dekuje 
"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."

Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1

Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Tak jsem si prave zaregistroval domenu: guns-kill.com - na 5 let 
Mam to na Ignumu (resp. na www.domena.cz).
Pokud nekdo vite, jak nastavit jejich SuperDNS zaznam tak, aby se to rovnou smerovalo na http://guns-kill.mujglock.com, napiste mi postup. Dik.
Dale pak navrhuju, aby odkaz na ceskou verzi stranek byl nejak vic videt.
Ve standardu tam mam tohle:
Název Typ Hodnota
--------------------------------------------
* A 217.31.49.238
@ A 217.31.49.238
mail CNAME mongol.core.ignum.cz.
pop3 CNAME mongol.core.ignum.cz.
smtp CNAME mongol.core.ignum.cz.
statistika CNAME statistika.ignum.cz.
statistika-aw CNAME awstats.ignum.cz.
statistika-smart CNAME statistika4.ignum.cz.
webmail CNAME webmail.ignum.cz.
@ MX:10 mail8.ignum.cz.
@ MX:20 mail2.ignum.cz.
@ NS ns1.ignum.com.
@ NS ns2.ignum.cz.
----------------------------------------------------------
Mam to na Ignumu (resp. na www.domena.cz).
Pokud nekdo vite, jak nastavit jejich SuperDNS zaznam tak, aby se to rovnou smerovalo na http://guns-kill.mujglock.com, napiste mi postup. Dik.
Dale pak navrhuju, aby odkaz na ceskou verzi stranek byl nejak vic videt.
Ve standardu tam mam tohle:
Název Typ Hodnota
--------------------------------------------
* A 217.31.49.238
@ A 217.31.49.238
mail CNAME mongol.core.ignum.cz.
pop3 CNAME mongol.core.ignum.cz.
smtp CNAME mongol.core.ignum.cz.
statistika CNAME statistika.ignum.cz.
statistika-aw CNAME awstats.ignum.cz.
statistika-smart CNAME statistika4.ignum.cz.
webmail CNAME webmail.ignum.cz.
@ MX:10 mail8.ignum.cz.
@ MX:20 mail2.ignum.cz.
@ NS ns1.ignum.com.
@ NS ns2.ignum.cz.
----------------------------------------------------------
Naposledy upravil(a) cmk dne stř 04.6.2008, 15:53, celkem upraveno 1 x.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
cmk: Spravce Mujglocku ti musi na webserveru založit virtualhost s názvem tvojí domény. Ty pak akorát nastavíš v DNS Ačkový záznam přímo na IP adresu mujglocku. To je standardní postup.
Pak jsou ještě finty jako redirect, nebo zobrazení do iframu, ale řešení přes A records je nejčistější.
Pak jsou ještě finty jako redirect, nebo zobrazení do iframu, ale řešení přes A records je nejčistější.
Jsem jednoznačně pro zavedení povinného psychologického vyšetření ... humanistů.
Jo, tak to jsem si myslel spravne, ze * A zmenim na 193.86.238.16 - resp. tak uz jsem to udelal - ted je to na Certovi 
Tak - a kdo se ujme tricek? 
Resp. - maly pruzkum - kolik byste byly ochotni zaplatit za tricko s vyraznym napisem "www.guns-kill.com" a kolem toho nejaky keci v anglictine a cestine: "Help us control the guns !" a "Pomozte nam kontrolovat zbrane !" - to cele na zadech a vpredu jen nejaky maly logo - Lex? MujGlock? A maly napis www.guns-kill.com.
Pripadne nejaky jiny napad, jak by to melo vypadat?
Resp. - maly pruzkum - kolik byste byly ochotni zaplatit za tricko s vyraznym napisem "www.guns-kill.com" a kolem toho nejaky keci v anglictine a cestine: "Help us control the guns !" a "Pomozte nam kontrolovat zbrane !" - to cele na zadech a vpredu jen nejaky maly logo - Lex? MujGlock? A maly napis www.guns-kill.com.
Pripadne nejaky jiny napad, jak by to melo vypadat?
Potrebuju nejlepe pouze presmerovat DNS.
Abych si kvuli tomu zrizoval webhosting a na nem rozjel presmerovani na jiny stranky mi prijde trochu drbani pres hlavu.
Abych si kvuli tomu zrizoval webhosting a na nem rozjel presmerovani na jiny stranky mi prijde trochu drbani pres hlavu.
Esbe: a kam je to smerovane? Problemem je s hostingem totiz.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >