Prosím o radu se sousedem
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: GLOCK
Sobul:Jak to,ře na úřadě byl za něho jeho táta.On je nesvéprávný?Bydlí v domku s rodiči nebo samostatně?A co ten jeho táta,co slíbil na tom úřadě?Vlastníš zápis z toho jednání na úřadě a je podepsán a orazítkován?O "někom"sice můžeme říkat že je magor,ale musí na to mít papíry!Jinak nechápu,že ho zastupoval otec a obecní úředník s tím souhlasil včetně Tebe!Zdravím.
V nouzi poznáš -Jericho FB!
Kmoch Vladimír: Já tam nebyl. Byli tam pozváni majitelé nemovitostí. Byl tam jeho otec. A dopadlo to jak píšu, nijak. Hohužel to tak asi je, v téhle formě je to nepostižitelné. Stojí na svém pozemku a jen kouká, že si přistrčí židli, aby byl výš není asi nic trestnýho (což mě ovšem sere). Zvednu plot, on zvedne podstavec. A takhle bych se dostal do konfliktu se zákonem dřív já, protože asi od 4,5 metru bych potřeboval povolení, mám dojem.
Jinak by mě ještě zajímalo, jestli mám nějakou možnost zjistit na co pobírá důchod. Může ho mít na hlavu a přitom být svéprávný? Pokud ho má na tělo, tak mám možnost nechat toto nějak přezkoumat? Podle mě zdaleka není práce neschopnej.
Jinak by mě ještě zajímalo, jestli mám nějakou možnost zjistit na co pobírá důchod. Může ho mít na hlavu a přitom být svéprávný? Pokud ho má na tělo, tak mám možnost nechat toto nějak přezkoumat? Podle mě zdaleka není práce neschopnej.
mam reseni... podle stavebniho zakona mas narok na to mit na pozemku stozar na vlajku do vysky 8metru..... tak postav rekneme dva stozary mezi ktere napnes """vlajku""" proste nejakou textilni zastenu... tu pak muzes vytahnout az do vysky 8m a to pochybuju ze poleze tak vysoko... z hlediska zakona je to vlajka a tudiz nepostihnutelne
co ty na to?
co ty na to?
Glock 19
Tak jsem tuhle situaci jeste dneska probiral s jednim clovickem a mohlo by byt zajimave vyuziti zeleneho laseru. Takove bezne ukazovatko se zelenym laserem ma vykon 5mW, ovsem tento vykon nemusi byt konecny:
http://www.youtube.com/watch?v=Sf3M-_RUSCM
Ma smysl cokoliv dodavat?
.

Ma smysl cokoliv dodavat?

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

ja bych nasadil tu megavlajku akdyz by lezl i pres to tak bych to v ramci moznosti resil zahradni upravou zahrady... v ramci zahrady udelat samostatne uzavrenou zahradu... zahradu v zahrade... to uz by musel mit druzici aby neco videl... ale neznam vasi dispozici ... pokud mate bydleni na satelitu kde je zahrada 250m2 potom je to nemozne
Glock 19
Sobull: odkud si to fotil prosimte? 
BTW ten borec vypada na dementa, uz jenom podle toho uboru a botek. Nicmene ten metr nahoru by to mozna stalo za pokus, jakoze to zkusit vyhnat, jak si s tim poradi.
BTW2: nejaka rozumna domluva s jeho otcem neni?

BTW ten borec vypada na dementa, uz jenom podle toho uboru a botek. Nicmene ten metr nahoru by to mozna stalo za pokus, jakoze to zkusit vyhnat, jak si s tim poradi.
BTW2: nejaka rozumna domluva s jeho otcem neni?

Tak to je dobrej dement
) Koukam ze balancuje na nejaky katrovacce - zkus mu ji nejakou dirou v plote podtrhnout 

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."

Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1

Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1
Jo pár ran paitbolkou do hlavy by ho mohlo odnaučit cpát hlavu za plot.Jinak udělej si zavlažování co kropí k sousedům,jak zahlédneš tu retardovanou tlamu tak začni kropit trávník.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.

Pozor na hlavu nemirit, rozptyl je velky a intenzita na oslepnuti vic nez dostatecna. (Ja mam na stehne videt zasah z listopadu min. roku)Edelweiss píše:Jo pár ran paitbolkou do hlavy by ho mohlo odnaučit cpát hlavu za plot.Jinak udělej si zavlažování co kropí k sousedům,jak zahlédneš tu retardovanou tlamu tak začni kropit trávník.
Ale jako napad to neni spatny, ale spis by to chtelo kulicku do zad z ty cesty

dong: jak rikas. Na jedne strane zabavit a z druhe mu dat jednu mezi lopatky.