kabro:
Nevim, proc bys "mel byt narknut". Co je spatneho na tom, podelit se o vlastninahled? Ze se ne-nosici TADY neshodnou? No a co? My se nehadame CO je "lepsi". Naopak, snazime se pochopit JAK byt lepsi. Pokd to nekteri vidi jinak, pak je mi jich docela lito, neb se sami pripravuji o cenny prostor a cas

.
Lukasi,
Mne se libi, ze na kurzu ICS k vam s Hawkem obcas prijdou lide s neucelenou predstavou o tom, jak vlastne svou zbran pripadne pouzit (a to ji kazdodenne treba i nosi) a kdyz od vas odchazeji, tak mimo podekovani za nakladacku pridaji (pro mne mnohem dulezitejsi) podekovani za fakt, ze diky kurzu zacali oni sami premyslet o duvodech PROC a JAK nosit (klidne se to da i prehodit na JAK a PROC

). A to vubec nemluvim o Simulacich (a klidne i tech BEZ STRELNE ZBRANE), kde se teprve da spravne ocenit celkova priprava s pomyslnou spici STRELBY.
Kazdy, kdo predava ostatnim (i za cenu penez) sve vlastni, casto velmi tvrde ziskane zkusenosti, dela dobre. Stejne tak kazdy, kdo chce tyto zkusenosti ziskat a zlepsit sam sebe, dela dobre. Je jen na nas, ktere si vezmeme za sve a zda se diky nim posuneme dal.
Lars:
Otaku, sam vis, ze videa ze Srazu proste na sklo nepujdou, ale cast by se pustit dala

.
Mmch s dcerou venku taky umim byt neprijemny tatinek, kdyz vidim psa na volno v rozverne nalade. Na to, abych s klidem Anglicana nereagoval uz jsem videl az moc pokousanych lidi od "jen tak si hrajicich pejsku". V tom souhlasim, ze panickovi je treba dat jasne najevo, ze to nemam byt ja, kdo ma z jeho nezodpovedneho chovani strach (ano, strach, ani ne o sebe, ale o zdravi MEHO ditete, pripadne deti ostatnich). Rozebiralo se to tady v jinem tematu. Dals priklad za sebe - in. I duvody. Rekls ostatnim PROC. Nicmene kdyz se vratim k tve posledni vete, pak cvakat treba na namesti v centru, to by nemuselo dopadnout dobre

. Takze dost zalezi i na miste "setkani" a ostatnich dulezitych okolnostech. Protoze stejne tak tahat zelezo nebo zavirak na detskem hristi obklopen caparty neni zrovna nejvhodnejsi uz kvuli nepochopeni okoli.
Mozna by stalo za to diskuzi nad obranou s in rozvinout v prislusnem tematu