Romove, cikani,....

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

VIP člen

Re: Romove, cikani,....

Příspěvek od reddog » sob 22.6.2013, 20:42

Heh, jestli ono to s tou nulou neni jedno. Stejne nam budou nadavat do "racystu" :evil: , vubec si je dovolit spojovat se slovem prace.

Příspěvek od Pařez » sob 22.6.2013, 21:29

nico píše:
Pařez píše:Ani nevíš jakou máš pravdu:
Naopak, bohužel to vím a viděl jsem i ta "zbylá" čísla, pokud ty desítky miliard takto lze nazvat.

To byl z mojí strany řečnický obrat :)

Příspěvek od Pařez » sob 22.6.2013, 21:38

Něco staršího,ale stále aktuálního:

Přichází nadvláda Romů?
Maly traktát o událostech v Janově 18.10.2008

http://www.zvedavec.org/prispevky_2836.htm

P.S.taková videa jako jsou včlánku na ČT apod. neuvidíte.. Proč?

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 23.6.2013, 7:52

Tak, nedalo mi to a na chvili jsem se kouknul na Romea.cz
Pokud bych mel jednim privlastkem charakterizovat to, co jsem si tam precetl, pak mne napada jen TENDENCNI. Takze se tento informacni kanal (da-li se to tak nazvat) spis blizi prezentacnimu mediu.
Ze budou bagatelizovat utok na mladence v Krasnem Brezne jsem vice mene cekal. Utok se stal, byl tam rom, tak co. Takze si radeji neodpustili kecy o zvelicovani a nafouknuti, priblizne ve stylu zvastu o tom, ze (v jinem pripade v Duchcove) jak mohl byt utok skupiny romu agresivni, kdyz napadeny par mel jen odreniny, ze. Samo, ze clanek obsahoval magicka slova o nesnasenlivosti, rasismu apod. Takze za mne je to medialni bojuvka, kterou platit ze svych dani nechci!
Nicmene nechci byt narcen, ze jsem v posuzovani informaci stejny jako ONI a ze jen budu brblat o omilat voloviny, na kterych, v opacnem gardu, ulitavaji ti druzi (sami se mezi ty druhe radi). Takze jsem si otevrel odkaz na Romano vodi, protoze to je dalsi casto zklonovane a zprofanovane jmeno neceho, co moc neznam. Tady uz jsem radeji cetl jen jeden clanek:
http://www.romea.cz/cz/romano-vodi/proj ... -pokracuje
Nezlobte se na mne, ze jsem to tady postnul, ale takove manipulace (jake jsem cetl v tom clanku) ctu snad jen v "opatrnem" a populistickem vyjadrovani predstavitelu vlady. Cimz je mi naprosto jasne, ze v pripade Romea uz nejde jen o ukricene pisalky.
Zpet k clanku. Kecy o usetreni penez za zamestnaneckou politiku 37lidi, kterym zajistili praci, mne zdvihla ze zidle. Ale abych nepodsouval, mate-li chut a zaludek, budu zvedav na vase postrehy. Predem ale rikam, ze tohle neni cteni pro prchlive povahy.
A znovu opakuji. Romove mi nevadi, pracuji s nekterymi a musim rict, ze mezi nami nikdy nepadlo narceni s rasizmu ani jednim smerem. Vadi mi ty kecy okolo a snaha o vmanipulovani vetsinove spolecnosti do pozice, kdy si mame myslet, ze za vse vlastne muzeme MY. A hlavne mi vadi (a to mozna vic) snahy organizaci, ktere na tomto celem parazituji tim, ze bezostysne natahuji svoje spinave pracky po nasich spolecnych penezich. Zadne vysledky, zato miliony kecu o vlastni potrebnosti.
Vzpomente si na Sluknov. Kolik bylo slibu, jak se vsichni zainteresovani budou snazit o vylepseni vztahu. A mame tady Duchcov. Mezi tim spousta "nafouklych a zvelicenych" jinych pruseru etnika. Ale ani jednou, ani jednou, sinemohu vzpomenout na nejaky pruser majority vuci minorite ve stylu "skupinka nekolika mladiku napadla romskou zenu s ditetem, ktera si prohlizela jizdni rad", "muz z vetsinove spolecnosti napadl romskou rodinu pri jejich turistickem pochodu v Beskydech". Mozna je to vina medii, ale ja ctu mnohem casteji o pruserech tech druhych.

Příspěvek od Pařez » ned 23.6.2013, 19:42

Příspěvek od Pařez » pon 24.6.2013, 19:20

Zraněný zloděj mědi si zavolal na střechu záchranku, do Prahy ho transportoval vrtulník

http://www.novinky.cz/krimi/305674-zran ... ulnik.html

Zajímalo by mne,kolik v tu chvíli zemřelo lidí proto,že právě nebyl k dispozici vrtulník zachraňující tohoto "nešťastníka".

Zbraň: Weaponized sarcasm

Příspěvek od jry2000 » úte 25.6.2013, 9:52

Lajte mi lhu-li

Zbraň: HK P30S

Příspěvek od nico » úte 25.6.2013, 10:10

Tady toho není ...
Za poslední dny je těch událostí tolik, že i ČT se stydí, kolik toho zamlčuje. :) To zmlácení těhotné ženy na sídlišti Máj v ČB, na víkend je tam ohlášená demonstrace (není to první událost, tam se to už taky táhne roky), včera dva mladí smradi s nožem napadli a zmlátili patnáctiletýho kluka ... A to člověk má jen informace, o které náhodně zakopne.

Zbraň: Weaponized sarcasm

Příspěvek od jry2000 » úte 25.6.2013, 10:25

Link ? Link? Link? Sem! :)
Lajte mi lhu-li

VIP člen

Příspěvek od reddog » úte 25.6.2013, 11:43

heh, tak napadnout ruku zákona a dostat za to podmínku :roll:
a vůbec jsem se pobavil, bylo jich tam jak myší, tak si dovolovali, dokonce (pokud mne paměť neklame) - "svlékněte uniformy a pojďte na férovku"??
zkrátka bez komentáře

o ČB už jsem taky slyšel, prý to tam taky čeká na řádné vybublání a těžký průser :evil:

Příspěvek od WALT » úte 25.6.2013, 11:53

rika si to o harmanizaci mezilidskych vztahu

Zbraň: Walther PPS

Příspěvek od keza.tom » úte 25.6.2013, 17:31

Příspěvek od nico » úte 25.6.2013, 17:54

Linky, linky ... OK, tenhle opravdu stojí za to. Realita z druhé strany aneb Černá Síla na FB:

https://www.facebook.com/groups/230605267068776/

VIP člen

Příspěvek od reddog » úte 25.6.2013, 18:43

Nico:
Ty, poslouchej, tak tohle je opravdu sila. Tak jestli my jsme "racysty", tak tam se to hemzi vyrazne vseobjemnou laskou strikajicim pochopenim. Vetsina videla praci z rychliku, ale nejradeji, kdyby "gadzove" zmyzyly z planety. Tem "veselym" hnedookym (se tak sami nazyvaji) mozkoprostym tvorum je asi od detstvi vstepovano, ze snad tuto zemi vlastni. Jinak si neumim vysvetlit, ze melou pic...ny o nadvlade "more" nad "gadzama", neustale jsou sprosti jak dlazdici (jen obecne pouzivany tvar) a jedine co je ovlada je uspokojovani jejich pi.i a chu.u. Nejprve je mi zle z Mateje a ted jdu blit z tohoto odpadu.

Příspěvek od nico » úte 25.6.2013, 18:52

Ještě jedno malé vystřízlivění.

http://img194.imageshack.us/img194/8863/zmn7.jpg

VIP člen

Příspěvek od reddog » úte 25.6.2013, 19:21

Tak a dost. Dnesni pridel lidskeho pochopeni jsem prave vycerpal. Tohle snad ani neni mozne. Opet v duchu jejich genitalii (oni si vlastne asi od detstvi ani s nicim jinym nehraji), jejich soc davek z nasich dani, jejich bezstarostneho zivota. "Jáááj, dáááj Bože lááhkó"
Mozkoprosta stvoreni.

Příspěvek od nico » úte 25.6.2013, 21:51

Nejhorší na tom je, že toto nikdo řešit nebude. Žádná část PČR ani Státního zastupitelství na to nebude reagovat, přestože jim to ukládá zákon. Dokonce ani žádná státem placená nezisková organizace na ochranu pouze a jenom těch našich práv, tedy kdyby existovala, nezačne vyskakovat pár metrů vysoko do vzduchu.

Při použití slov jako rasismus nebo rasová nesnášenlivost se zde automaticky předpokládá, že rasista je člen bílé většiny a ubližováno je Romovi. Ano, dokonce se nemyslí ani člen menšiny, ale prostě Rom. O rasismu vůči jiným skupinám či menšinám se tu prakticky nehovoří, což opět ukazuje, na které straně je problém a na které je pravda. Ale zpět k věci. Tváříme se, jako by opačná konfigurace ani nemohla existovat, i když je zřejmé, že naopak je situace mnohem horší. Romové jsou, samozřejmě až na výjimky, čistokrevní rasisti se vším všudy. Přesněji, většinou nejde o rasismus, ale rasovou nesnášenlivost. Pozor, je to docela rozdíl.

Čech na Romech obvykle kritizuje konkrétní problémy a vzorce chování, které omezují jeho vlastní práva a svobody. Jde spíše o vcelku neúčinný druh verbální sebeobrany pramenící z čiré bezmoci. Z druhé strany však zaznívá pouze slepá a zcela stoprocentně rasově motivovaná nenávist. Stačí si pár příkladů přečíst nebo poslechnout, a porovnat s obvyklým láteřením Čechů.

Čech (typicky) řekne, přestaňte krást, přestaňte nás přepadat, obtěžovat a hlavně začněte pracovat a přispívejte tak spolu s námi do státní kasy. Čerpejte z ní pak tomu přiměřeně. Děti pravidelně posílejte do škol a vůbec se všichni laskavě chovejte slušně a nejlépe podle místních zvyků, když už zde s námi chcete žít. Rom (typicky) řekne něco, co by se dalo zaoblit do tvaru chcípni ty bílá česká kurvo.

Ptám se, co z toho je tedy projevem rasové nesnášenlivosti a ptám se, zda to vážně není zcela zřejmé. Přiznejme, Čech se v této konstrukci dopustil paušalizace a toho, čemu se s oblibou říka házení do jednoho pytle. Nebudu se ani snažit vysvětlit, že tato paušalizace je podložená statistikou, odůvodněná pravděpodobností a zobecňování je jednou ze základních funkcí mozku, bez které bychom nemohli přežít. Netřeba ani připomínat, že Češi chápou ten rozdíl a sami přiznávají a dokonce většinou sami uvádějí existenci výjimek. Nevadí, klidně nás přesto nazývejte paušalisty. S rasismem to však nemá co dělat a tento se obvykle objevuje na té druhé straně.

Budíček, zvoním Vám budíček páni novináři, politici i vymahatelé státní moci. Když už my stojíme mimo Váš interest, myslete alespoň na své děti a na to, jakou zemi jim jednou předáte. Zda v ní po tom, čeho se dopouštíte, zbyde trocha místa také pro jejich lidská práva a vůbec pro důstojný život. Tato země v minulosti prošla mnoha tvrdými zkouškami, nejedním přetěžkým obdobím a její lid opakovaně trpěl útiskem po celé generace. Teď, když se nám konečně povedlo vybojovat svobody a jistoty donedávna nepředstavitelné, jako byste zapomněli, že si jich třeba vážit a o jejich udržení se neustále zasazovat. Ustupujete tam, kde je třeba pevně stát a říci rozhodné "dost". Sklouzáváte od populistických ústupků až k nepochopitelnému sebemrskačství a celý národ nutíte k témuž. Vězte, že v těchto otázkách již dávno nereprezentujete názor a vůli většiny a nepřísluší Vám tak za ni ani hovořit, natož jednat.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » ned 30.6.2013, 11:53

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 30.6.2013, 12:12

Zajimave, pravda zajimave. Takze Policie tam ostane jeste par dnu. To jsem zvedav, ktera organizace se na tom bude opet prizivovat, aby mohla legalizovat sve "fungovani". Dale by mne zajimalo, jestli "kocabovci" "pracuji" "v terenu", nebo zda i ted, po boji, vse "kontroluji a monitoruji" z tepla kancelari. Jdu kouknout na Romeu, ale rychle, bude obed, tak abych hopozdeji udrzel v zaludku.

Edit:
Neco sem nakopiruji, je to pod tim clankem o Budejicich na Romea.cz. Je to k souziti na sidlisti Maj.
--------------------
"Všichni víme, že tady žije početná skupina romských spoluobčanů, kteří mají úplně odlišný životní rytmus a chovají se jinak než většinová populace, což samozřejmě rozpaky a napětí vyvolává. Ale dlouhodobý brutální konflikt tady neexistuje," uvedl Thoma
--------------------

No, co dodat. Velice opatrne receno, ale zaroven receno vse pro toho, kdo si umi (a diky vlastnim zazitkum take zapamatoval) ten "odlisny zivotni rytmus" predstavit. Totalne pak i dostal nadpis: "Pokus o pogrom v Českých Budějovicích: Neonacisté zapálili kontejnery, házeli kameny a láhve, policie zasáhla. Zraněno 10 lidí, zadrženo 30 demonstrantů".
Ten clanek Romea prevzala od iDnes!
Pogrom si predstavuji trochu jinak. Taktez nesouhlasim s nasilim ani jedne skupin demonstrantu. Bohuzel take jednim dechem musim dodat, ze sam si nedovedu predstavit, jak na problemy souziti s nekterymi neprizpusobivymi, vhodneji upozornit. Bo vox populi pro "kompetentni" multikulti opevovatele bezproblemoveho souziti evidentne nic neznamena.
Tak, jeste si pujdu precist toho Okamuru. Jsem na nej zvedav.
Naposledy upravil(a) reddog dne ned 30.6.2013, 12:33, celkem upraveno 1 x.

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz