Ukrajina 2014
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: 3 kusy
tak to je hustej článek... Mno.. vzhledem k tomu, co se děje s ISIS bych aktuální situaci zase neviděl tak bledě. A teď si tak íkám, pro koho je zase ISIS výhodný? Pro změnu pro Rusko? Vždyť váže jsité vojenské a politické zdroje NATO a odvrací tak sledovanost od Ukajinské krize. K tomu jistě přispívá fakt, že jisté mírové kroky se v Ukrajinské krizi snaží kde kdo učinit. Nejvíce je však potřebuje Západ, který potřebuje uvolnit prostědky právě pro boj proti ISIS.
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9
Zbraň: G17 gen 4, g43
Re: Ukrajina 2014
Trochu pravdy na tom článku bude, Poláci jsou hodně vymaštění (chvíli jsem tam pracoval), takže i jejich vláda na to tom bude možná obdobně. Ale jinak mi přijde dosti neseriózní..
Co se týká zahájení války proti Rusku jsem poměrně v klidu.Jsem přesvědčen,že na zdegenerovaném západě na to nikdo nemá koule.Pořvávat,vyhrožovat to ano,ale to jsou jen silácké žvásty kavárenských povalečů typu knížete a jemu podobných sráčů, kteří při prvním výstřelu zdrhnou do USA.V tom má samozřejmě autor článku plnou pravdu.
Jediné na co se zmůžou je dráždit Putina, aby to "začal" on,protože oni na to ty koule prostě nemají!Jenže Putin je naštěstí natolik inteligentní,že jim pod frňákem vzal všechno co potřeboval a má z těch přihřátejch multikulti ekodebilů akorát prdel
Navíc je nutné počítat s postojem Číny,která si nemůže dovolit nechat Rusko padnout,protože moc dobře ví,že by byla ,co se týká šíření "pravdy,lásky a demokracie", na řadě ona sama.
Omlouvám se použitá jadrnější slova,ale myslím ,že moji myšlenku dokreslují nejlépe
Jediné na co se zmůžou je dráždit Putina, aby to "začal" on,protože oni na to ty koule prostě nemají!Jenže Putin je naštěstí natolik inteligentní,že jim pod frňákem vzal všechno co potřeboval a má z těch přihřátejch multikulti ekodebilů akorát prdel

Navíc je nutné počítat s postojem Číny,která si nemůže dovolit nechat Rusko padnout,protože moc dobře ví,že by byla ,co se týká šíření "pravdy,lásky a demokracie", na řadě ona sama.
Omlouvám se použitá jadrnější slova,ale myslím ,že moji myšlenku dokreslují nejlépe

Občas si říkám, ze je škoda že nefetuju, pak bych taky rozuměl všem problémům všehomíra 

Kdyz uz jsme u tech satiristickych poradu, tak neco od Peceneho snehulaka:
https://www.youtube.com/watch?v=fIs6e6vYc_g

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Sorry ale to jsou hrozný blábolyPařez píše:Jsem přesvědčen,že na zdegenerovaném západě na to nikdo nemá koule.Pořvávat,vyhrožovat to ano,ale to jsou jen silácké žvásty kavárenských povalečů typu knížete a jemu podobných sráčů, kteří při prvním výstřelu zdrhnou do USA.V tom má samozřejmě autor článku plnou pravdu.
Jediné na co se zmůžou je dráždit Putina, aby to "začal" on,protože oni na to ty koule prostě nemají!Jenže Putin je naštěstí natolik inteligentní,že jim pod frňákem vzal všechno co potřeboval a má z těch přihřátejch multikulti ekodebilů akorát prdel![]()

Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
Starosta:nemusíš se omlouvat
Ale byl moc rád,kdyby jsi mohl být argumentačně konkrétnější a celou problematiku mi více osvětlil
Přeci jen jsem člověk smrtelný a omylný a rád se nechám vyvézt z temnot na cestu osvícení
Nešťastník Biggles se o to sice drahnou dobu snažil,ale vypadá to,že nakonec propadne drogám

Nešťastník Biggles se o to sice drahnou dobu snažil,ale vypadá to,že nakonec propadne drogám

Parez: Uz jsem to nastinoval driv ohledne volby zdroju k cerpani a vyzve k zamysleni...
Ale takovou bezelstnou lasku a angazovanost smerem k Putinovi snad neumi predvest ani svobodny lid Severni Koreje ke Kimovi.
Gratuluju Ruske federaci a vsem v jejim okoli (tj.potencialnimu sirsimu Rusku) k ziskani takoveho zapaleneho agitatora.
Ale o argumentacni rovinu se fakt nepokousej, diskuse - prave s Bigglesem - evidentne nevedla k argumenty podlozene diskusi a nektere otazky zustaly ze zahadnych pricin nezodpovezene.
Nazor at si udela kazdy sam.
Ale takovou bezelstnou lasku a angazovanost smerem k Putinovi snad neumi predvest ani svobodny lid Severni Koreje ke Kimovi.
Gratuluju Ruske federaci a vsem v jejim okoli (tj.potencialnimu sirsimu Rusku) k ziskani takoveho zapaleneho agitatora.
Ale o argumentacni rovinu se fakt nepokousej, diskuse - prave s Bigglesem - evidentne nevedla k argumenty podlozene diskusi a nektere otazky zustaly ze zahadnych pricin nezodpovezene.
Nazor at si udela kazdy sam.
Starosta
Neměj péči, Pařezi, nepropadnu. Raději se smířím se svojí skepsí, než bych si pocit neochvějné jistoty zajistil degenerací šedé kůry mozkové pomocí psychotropních látek. Nicméně pokud tvoje přesvědčení nabylo podobných rozměrů bez přidaných látek, věz, že se nejspíše jedná o poměrně snadně diagnostikovatelný stav řešitelný i medikamenty. Doporučuji google a heslo "schizofrenie".
Starosta: pravdu díš,některé otázky tu vskutku zůstaly nezodpovězeny..
Např. zde:
Konstatování,že neměnný názorový postoj je znakem schizofrenie je jako konstatování,že průmyslová revoluce v Anglii byla díky konstituční monarchii 
Např. zde:
Od Bigglese jsem se nedočkal odpovědi na otázku zde:Starosta píše:Promiň, ale nemám v úmyslu Tě přesvědčovat o čemkoli v tomto směru.Pařez píše:Starosta: můžeš vypíchnout pár příkladů Bigglesových "demonstrací poměrně slušného historického a geopolitického přehledu"?
Biggles: Tvoje závěry mě nikterak nepřekvapujíPařez píše: A teď se Tě zeptám já.Ty podporuješ syrskou opozici v boji proti Asadovu režimu stejně jako západ?

Ne, nejedná se neměnný názor, který mne u tebe k tomu vede (a opakuji, pokud nejsi konzumentem psychotropních látek).
A ostatně, už jsi začal s historickým studiem, abys ze sebe nedělal idiota v každém příspěvku (v posledním třeba právě v otázce Anglie)?
Pokud jde o tvoje otázky a moje odpovědi, pokud bys uměl číst a chápal význam textu, našel bys v něm odpověď i na to, na co se opětovně v posledním příspěvku ptáš. Mimochodem, mnohem podstatnější pro mne je, že jsi nedokázal odpovědět, natož uspokojivě, na otázky přímo se vztahující k tématu vezdejšímu, tedy UKRAJINĚ.
A ostatně, už jsi začal s historickým studiem, abys ze sebe nedělal idiota v každém příspěvku (v posledním třeba právě v otázce Anglie)?
Pokud jde o tvoje otázky a moje odpovědi, pokud bys uměl číst a chápal význam textu, našel bys v něm odpověď i na to, na co se opětovně v posledním příspěvku ptáš. Mimochodem, mnohem podstatnější pro mne je, že jsi nedokázal odpovědět, natož uspokojivě, na otázky přímo se vztahující k tématu vezdejšímu, tedy UKRAJINĚ.
Biggles: a to konkrétně jaké?
Konkrétně si je najdi. Nebaví mne kdejakýho blázna vodit za ručičku...na to si požádej nějakýho sluníčkovýho trotla....
Mohu Tě tedy požádat prosím? 

S blázny je debata zcela zbytečná...a dokazuješ, že jsem tě zařadil oprávněně dostatečně.
Vidíš a přesto se do ní neustále pouštíš a pouštíš Ty optimisto jeden 

Už mne nebavíš...i mnohem lepší šašek než jsi ty se omrzí.
Mám to chápat tak,že mě chceš navždy odvrhnout? 

Nechcete si ten gaychat resit soukrome formou SZ nebo treba na FB? 

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >

Die Anstalt podruhé:
Německý satirický pořad 'Die Anstalt' Němci se smějí Majdanu titulky CZ
http://www.youtube.com/watch?v=stv9Gn4Z2C0#t=48
a potřetí:
Německý satirický pořad 'Die Anstalt' Obraz nepřítele, Zkorumpovaní novináři titulky CZ
http://www.youtube.com/watch?v=csnUdkVkbqw
Německý satirický pořad 'Die Anstalt' Němci se smějí Majdanu titulky CZ
http://www.youtube.com/watch?v=stv9Gn4Z2C0#t=48
a potřetí:
Německý satirický pořad 'Die Anstalt' Obraz nepřítele, Zkorumpovaní novináři titulky CZ
http://www.youtube.com/watch?v=csnUdkVkbqw