Zdravím,,, Já osobně myš v komoře nenosím, a to z duvodu toho,že jsem se to učil od začátku a nemyslím si,že by bylo vhodné se to najednou učit jinak. Je tu prezentován případ,že se nějakým ,,nedopatřením,, dostane zbran do ruky ,,šmejdovi,, který na vás překvapivě udeřil,, ze zálohy,,

a je pravda,že tak z 99 procent začne mačkat spoušt,a nadrcnout ho nenapadne..(platí i pro zde prezentované ,,nenechavé,, manželky a děti,které rozluští číselný rébus vašeho trezoru). S tímhle názorem mi nezbývá než souhlasit, ale bohužel zrovna tak nezbývá než souhlasit s názorem,že nadrcnutí jednou rukou lze,ale určitě ne stoprocentně, a ve stresu je to tak 50/50. Další problém je , možnost vzpříčení náboje v komoře atd... Nechci rozebírat možnost výstřelu při tažení z pouzdra s nábojem v komoře- prst je na spoušti pouze při výstřelu a jinak tam nemá co dělat

s nadrcnutím i bez nadrcnutí

V každém případě se rád vyhnu neustálému nabíjení a vybíjení zbraně před a po vyndavání z trezoru, i když stejně pokaždé vyndám zásobník a zbran zkontroluji, zda není náboj v komoře.....Hold někdo rád,že ho tam nemá ,

a někdo že ho tam má