Romove, cikani,....

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Re: Romove, cikani,....

Příspěvek od S474N » ned 30.6.2013, 12:26

Velmi zajimave video, kdyz jsem to videl, tak opravdu smekam pred tou trpelivosti:
:arrow: http://radek-velicka.cz/?p=9650

Video na YouTube:
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=O0RHVlRyoMI
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 30.6.2013, 18:05

Snažil jsem se dopracovat k tomu Okamurově inkriminovanému článku k menšinám u nás:
:arrow: http://okamura.blog.idnes.cz/c/328881/S ... nochy.html

Osobně senátora Okamuru moc nemusím a po tom, co si o něm člověk přečte, že:
"Pracoval jsem a pracuji 16 a více hodin denně v několika firmách a nově i v Senátu. ", tak je mi jasné, že Senát je pro něj jen další "firma" ze které jedou prachy do kešeně.
Ale to, co přejal od "americký sociolog Charles Murray" a přepasoval do svého blogu, to je dobré si zapamatovat. Třeba už jen proto, že to neobaluje do multikulti láskokeců.

"To, co mám či nemám je zásluhou mé práce a také standardních podmínek, které mi moje země poskytla. Styděl bych se chtít cokoli navíc. Proč se nestydí druzí? Americký sociolog nesvádí vinu na menšiny - říká: "Chovají se racionálně - dělají jen to co jim systém dovolí, chovají se tak, jak jsme je to naučili". Murray dost trefně pojmenovává další problém - tedy podpora matek s dětmi - americký systém, stejně jako náš, vede k tomu, že matky, které by jinak děti neměly, rodí stále dokola a berou děti jako výdělečný byznys. Nejvíce ovšem rodí matky s nízkým intelektem, bez pracovních návyků a přivádí na svět a vychovávají další generaci parazitů. Omluvte mne, ale neznám přesnější slovo - ten, kdo systém cíleně jen využívá a nic mu nedává, je parazit."

V prdeli je to, že to píše senátor naší republiky. Další průser je to, že je to fakt. A za další je tady fakt, že s tím fyzicky nic nedělá a jen se snaží honit body ala Čunek? Přesto je dobře, že umí napsat něco, co pokrytecká většina politických vůdců naší země ignoruje a zavírá před tím oči. Qui bono, mne napadá, skorem že ty pijavice (které si neumí odepřít luxus a rozhazování peněz ani v době krize veřejných financí) jsou na přerozdělování peněz z různých "integračních" "pravdoláskařských" "multikulti" organizací a spolků a příspěvkovek nějak zainteresováni. Však co, on to někdo zaplatí (MY jsme ti NĚKDO).

edit:
nakonec je tady i odkaz na ten článek na Okamurově blogu, ale než jsem k němu dospěl, pročetl jsem tři jiné články, které se na tento odkazovaly a docela drsně Okamuru hanily, což se mi na jednu stranu docela nelíbilo (hlavně stále omílaly senátorovo pokus o prezidentské křeslo)

Příspěvek od Pařez » ned 30.6.2013, 18:30

No pro mě je Okamura a jeho Úsvit docela volitelný.
Jelikož na něj média dost plivou,tak bude zřejmě ok. *4*

A že je v senátu a nic s tím nedělá?Docela úsměvný názor,ještě chybí pár slov o populismu apod.. :lol: Pěkně to popsal v této inscenaci paní Kroužkové (tu paní vyloženě miluji *78*)

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1009 ... 506/video/

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 30.6.2013, 18:54

Přez:
takže když jeho práci nevidím, neznamená to, že nepracuje??
hele, kecy o populismu si neodpustím, a to proto, že bez něj, může jen konat. a já si ničeho zásadního nevšiml. zato jsem slyšel spoustu slov.

edit:
mmch, teď poslouchám ten tvůj odkaz. Docela bych tohle rád pustil Okamurovi i za deset a dvacet let.

Příspěvek od Pařez » ned 30.6.2013, 19:06

Tady máš další krmivo Clifforde *47* :lol: :)

http://www.youtube.com/watch?v=B0pmb0v2UFw

Příspěvek od Řepa » ned 30.6.2013, 19:14

Pan Okamura je populista, bez debat.
Když lidi bude trápit kůrovec, nebo krtci, bude psát eseje o nich.

Já jsem ho zažil na vlastní oči, kůži, uši.
Je to velmi, ale velmi arogantní pán.

Jeho blogy jsou sice čtivé, ale to si 1000x raději přečtu pana Matějku.

Příspěvek od Pařez » ned 30.6.2013, 19:30

Matějku si také rád přečtu :)

Hele,mnozí tu v různých tématech křičí a ptají se na rady jak něco změnit.
Zde je určitá možnost.Jedině přímá demokracie tj. odvolatelnost politiků.soudců,starostů apod. je cesta.Pokud ovšem někdo nechce totalitu jakéhokoli druhu,nebo status quo.

Příklady:
Řešili by starostové problematiku "nepřizpusobivých" daleko energičtěji kdyby byli odvolatelní?
Řešil by např. šéf krajské policie kriminalitu daleko energičtěji kdyby byl volený a odvolatelný?
Soudili by soudcové případy NO tak jak soudí kdyby byli volení a odvolatelní????

Co myslíte?

Možná,že Okamura něco hraje a bude to opět podraz,ale to neznamená,že to tzv. neprubnu a za
a)zůstanu při volbách doma
b)půjdu konzervativně volit např. "Kníže lidu blíže"

:mrgreen:

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 30.6.2013, 19:41

Parez:
Tak ten druhy naval videa toho uzasneho podnikatele uz fakt nedam. Stacil kousek. O Matejkovi se asi bavit nemusime. Knizete uz jsme tady resili, totez i fakt, ze asi drtiva vetsina z nas k volbam sla. Vratim se zpet k Okamurovi. Osobne nemam problem volit jeho, pokud i v osobni rovine "udela" PR hmatatelne. Mnohem vice bych mu veril, kdyby se pri demonstracich objevil osobne. Sbiral by totiz body osobnim postojem i u lidi, kteri jeho blog (a prehrsel jinych kecu na netu) proste normalne necte. Ukazal by svoji mordu v miste, kde o neco jde a neni to zrovna PS, Senat apod. On by totiz neukazal, ze je notne rasista (jak se snazi ukazovat Romea), ale dodal by vahu slovum na netu.

Příspěvek od Pařez » ned 30.6.2013, 19:45

Reddog:to,že nesedí jen na blogu právě ukazuje to druhé video :lol: :lol:

Howgh

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 30.6.2013, 20:19

Oh. Tak to ano. Souhlasim howgh.

Příspěvek od Řepa » ned 30.6.2013, 20:26

Pařez píše:No pro mě je Okamura a jeho Úsvit docela volitelný

Úsvit :D už tohle mě odrazuje. Připomíná mi to názvem složeninu LIDEM.

Volím vždycky, nesedím doma a vždycky to byla Strana svobodných občanů.

Vím, jsou poměrně neviditelnou stranou, ale mají mně blízký program.
A navíc mi je pan Mach mnohem sympatičtější než populistický Asiat.

VIP člen

Příspěvek od S474N » ned 30.6.2013, 20:32

Jedno video z Ceskych Budejovic, ktere v televizi asi neuvidite aneb cikanska ferovka 15:1
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=2RwkCaLWuiU

Obrázek

Příspěvek od Pařez » ned 30.6.2013, 20:35

Řepa:a víš proč jsou,i přes Matějku, pro mě Svobodní nevolitelní?Protože jsou přesně ten případ co popsal Reddog (mylně to přisuzující Okamurovi),tj. (dříve se tomu říkalo kavárenští) nyní internetoví politici,kteří nevystrčí nos mezi lidi..

Ale to už jsme hodně mimo dané opálené téma...
Naposledy upravil(a) Pařez dne ned 30.6.2013, 20:48, celkem upraveno 1 x.

VIP člen

Příspěvek od S474N » ned 30.6.2013, 20:42

George Santayana: Ti, kdo si nepamatují minulost, jsou odsouzeni k tomu ji opakovat.
Patent, císařem Karlem VI. dne 22. ledna 1726 za účelem tímto ve Vídni vydaný.

I. ,,Všichni cikáni, kteří v královských českých dědičných zemích od kohokoliv dopadeni budou, ať považují se jako dříve za psance (vogelfrei).

II. Kdyby některý cikán při postihnutí dal se na útěk a nemohl být polapen, jest každý oprávněn jej hned (in loco) zastřeliti, aneb jakýmkoliv způsobem zabíti.

III. Byl-li některý cikán polapen, ať se ihned spoutá a dobře uvězní.

IV. Mužové cikánského plemene ať se ihned provazem utratí.

V. Silným, osmnáctého roku však ještě nedosáhnuvším cikánským klukům (Buben), pak všem dospělým ženským cikánské roty, ať kat v království českém uřízne pravé, v markrabství moravském, vévodství slezském a markrabství kladském pak levé ucho. Po přestálém tomto trestu musí každý cikán neb cikánka vystaviti a odpřisáhnout hrdelní revers, že se nikdy do dědičných zemí království českého nevrátí; po té ať je kat metlami mrská a za hranice té které země odvede.

VI. Kdyby postižení takovíto kluci cikánští, nebo cikánky ještě nějakého zločinu se byli dopustili, a nebo kdyby po prvním trestání opět do zemí království českého se vrátili, ať se jim ihned druhé ucho uřízne a ostatní svrchu uvedené tresty ať se při nich opakují.

VII. Kluci cikánští neb cikánky jimž již jedno neb obě uši chybí, nebo kteří na zádech nějaké trestné znamení vypálené mají, ať se po dostihnutí a uvěznění mečem odpraví, jelikož se se vší určitostí dá souditi, že jsou nenapravitelní (Incorrigibilitabel).

VIII. Takovíto odsouzenci mohou se, což se jim milostivě dovoluje, z přisouzeného jim trestu odvolati a soud apelační může toho nebo onoho delikventa milosti císařské odporučiti."

IX. Téhož patentu, jenž zní: ,,Aby se ale tato škodlivá cikánská sběř (dieses schädliche Zigeuner-Gesindel) co nejdříve právu dodána a úplně vyhubena býti mohla, tedy se všechněm obyvatelům vůbec, vrchnostem, úředníkům a rychtářům ale zvláště pod dole uvedenými tresty přísně poroučí a nařizuje, aby tuto sběř, kdyby jí někde, jmenovitě ale v lesích postihli, ihned nejbližším úřadům udali, ji schytati a právu odevzdati pomáhali. Kdyby ale některá vrchnost, některý úředník, rychtář neb kdokoliv jiný dle výkazů těchto nejednali a cikánům při jich potulování se jakýmkoliv způsobem pomáhali, propadají následujícím trestům: osoby zámožné zaplatí 100 dukátů; nemají-li po ruce peněz, zabaví a prodá se jejich majetek. Osoby chudé jiným způsobem se potrestají.

"Hrůzný tento císařský zákon byl od místodržících českých zvláštním cirkulářem dne 12. března 1726 ve všech městech a u všech úřadů oznámen. Mimo to vyvěšeny byly po hranicích tabule, na nichž zákon ten napsán, a tresty, jaké na cikány čekaly, vymalovány byly. Že se úřadové podle něho ihned a přísně řídili, toho podávají nám domácí naše archivy zřejmých důkazů.

Obrázek

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 30.6.2013, 20:51

Parez:
Mel jsem za to, ze Howgh ;-)
Ale neda mi to, proc mylne? Klidne do SZ, at nas jeho adminstvo neodstreli jako vadnou sarzi.

Příspěvek od Pařez » ned 30.6.2013, 20:57

SZ :wink: :)

MujGLOCK team

Zbraň: G17, G43, CZ858

Příspěvek od Jasik » ned 30.6.2013, 21:57

Ještě k zásahu v Č.B.
Co si myslíte o tomhle?
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/p ... merou.html

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 30.6.2013, 22:14

Pro lepsi pochopeni je treba kouknout hlavne na to delsi video! Tak sasek si tam stoji jak solny sloup a asi si mysli, ze ho policiste obejdou. Ten druh, ktery to toci nevim, ale jestli se opet motal pod nohama policistum, tak holt prisel k bebi. Sam do "toho" nejde, jen "monitoruje" tak ma stat kousek vedle a brat to v celku. Jinak riskuje, ze se mu neco stane. Ti policiste tam zjevne nejsou na pikniku a opekacce. Nebo jsi nacelniku mel na mysli neco jineho ;-)

Příspěvek od WALT » pon 01.7.2013, 10:54

Romské děti budou mít ve školkách přednost

http://pakos.cz/romske-deti-budou-mit-v ... ddpost&r=0

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » pon 01.7.2013, 12:22

Právě jsem se naobědval... A zase abych zvracel...
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz