Naboj v komore - ANO ci NE?
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: Glock 19 a jiné
Tak tohle je ,,věcná,, už jsem viděl od každodeního nadrcávání a vydrcávání SB sub sonic zaklepanej o cca 4mm dovnitř a Fiochi Black mambu skoro celou... To mohla bejt fajnová šlupa co překvapí jak obránce ,tak loupežníka......( a bambitka v ,,rozsypu,,)
Re: Naboj v komore - ANO ci NE?
Rough boy: kazdej si mysli ze bude mit pul roku casu na to se rozmyslet vytahnout natahnout a bejt za hrdinu pri krasnym slunym dni, kdy ptackove budou zpivat... realita je jina od trenovani na papir, kdy je clovek o pul sekundy pomalejsi... nekde sem mel vic videi jak lidi nemuzou natahnout poradne a nekolikrat to zkousi nez se jim to povede... ale uz je pozde vetsinou
Rob to taky krasne vysvetli...
https://www.youtube.com/watch?v=Rs5MSb6r_8k
A Dave mozna jeste lip
https://www.youtube.com/watch?v=qESFd7WBjtc
V ledvince nemam nadrcnuto protoze sem si nekoupil MIC, v pouzdre vzdycky nadrcnuto... magtechy mi nak nezalejzaj...
Nenos subsonicy, je to nejvetsi blbost ever, samozrejme jestli si TIER 1 a mas tlumic a super secret mission tak vsechno vporadku
Mamby lezou dovnitr hodne... ale treba co meli znamy 40SW mamby tak ty nezalejzali... ale 9mm jako svina...
Rob to taky krasne vysvetli...
https://www.youtube.com/watch?v=Rs5MSb6r_8k
A Dave mozna jeste lip
https://www.youtube.com/watch?v=qESFd7WBjtc
V ledvince nemam nadrcnuto protoze sem si nekoupil MIC, v pouzdre vzdycky nadrcnuto... magtechy mi nak nezalejzaj...
Nenos subsonicy, je to nejvetsi blbost ever, samozrejme jestli si TIER 1 a mas tlumic a super secret mission tak vsechno vporadku

G17gen4
Když jsem nosil 9x19 MB, tak zalejzali dost. Byl to jeden z důvodů, proč jsem k nim ztratil důvěru.
V současný době .40 od SB občas přeměřím a zatím jsou ok.
V současný době .40 od SB občas přeměřím a zatím jsou ok.
člen LEX o.s. - sdružení na ochranu práv majitelů zbraní
Svatá pravda- Black Mamby ve 40 SW jsou v pohodě,zalézají ,,lugry,, jsou nějak málo zaškrcený....Subsonic už nenosím,před časem jsem přešel na 30S 45 bramboroglock,a už jsem s váhou koule spokojenej 

9mm para ( G19 ) S&B, MFS a Magtech nezalezaji, Lapua ano
9mm Mak ( PM63 ) ocelova hilzna, vyrobce neznam, v pohode
7,65 Br ( PPK ) S&B nezalezaji
.45 ACP ( Trojan ) S&B strely zalezaji, prubezne menim
9mm Mak ( PM63 ) ocelova hilzna, vyrobce neznam, v pohode
7,65 Br ( PPK ) S&B nezalezaji
.45 ACP ( Trojan ) S&B strely zalezaji, prubezne menim
S tema videama ja to vidim tak ze primarne to jsou vecerky a jine rizikove obchody kde totok.realne hrozi casto..tady je To na miste prizpusobit riziku. Ale kdo z vas kdo nosi in maka.ve vecerkach ?? Kdo neumi.jednou rukou neno obema si ziskat.prostor.pro samotnou akci jak.to chce.resit.v.blizkosti s.nabojem ?? Na blizky kontakt jsou jine veci nez.naboj v.komore..
Zdravím,tím odkazem máš na mysli,že máme všichni nechat bambitky doma a nakupovat přes internet, a nechodit do večerek

Primárně by nosící obránce měl být schopen si pouhýma rukama a nohama vytvořit dostatečný prostor na to, aby kvér vůbec mohl vytáhnut a efektivně použít.. at už s nábojem či bez.. to že mám v hlavni a peru se na zemi mi nijak výrazně nepomůže..
rvačky jsou častější než přestřelky.. a k tomu kontaktu prostě dojde častěji..a proto je potřeba mít kouzla a čáry.. než jen náboj v komoře..
rvačky jsou častější než přestřelky.. a k tomu kontaktu prostě dojde častěji..a proto je potřeba mít kouzla a čáry.. než jen náboj v komoře..
hawk : "lajk" 

john.hawk: tak určitě je utopie myslet si, že když mám náboj v komoře, mám vyhráno. Asi případ od případu, třeba tady pán měl nejspíš kliku, že měl v komoře, poněvadž by tu už nejspíš nebyl a nebo bůhvíjak dopadl:
http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/cernakr ... luvil.html
(viz. 0:26)
Ale souhlasím, že většinou to začíná rvačkou, resp. jsem rád, že když jsem se k něčemu "nachomýtnul" (jak jsem psal výše), tak to rvačkou i skončilo.
http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/cernakr ... luvil.html
(viz. 0:26)
Ale souhlasím, že většinou to začíná rvačkou, resp. jsem rád, že když jsem se k něčemu "nachomýtnul" (jak jsem psal výše), tak to rvačkou i skončilo.
začátek průběh a konec milý Watsone 
začátek jdu a proti mně někdo kdo se mi nelíbí nebo ho znám, nebo tak něco..
při mijení použiju kouzla a čáry co kdyby něco..
průběh : on do mně strčí a nevypadá to že to skončí jen omluvou..
průběh, jdu tedy dál a jsem nachystanej co kdyby mně někdo třeba doběhl..dojde ke kontaktu, použiju kouzla a čáry..
průběh : někdo mně škrtí a já si vytáhnu z kapsy mobil a zavolám 158.. to je nereálná verze stejně jako tasení kvéru..
průběh střílím, střílím.. jeden zdrhá, další leží na zemi už se nehýbe..
konec : provádím kouzla a čáry..
PS: dokážu si představit že by ten kvér vytáhl, někdo z nich by mu ho vzal a střelili by ho do hlavy..tady by mu ten náboj nepomohl.. spíš kouzla a čáry..

začátek jdu a proti mně někdo kdo se mi nelíbí nebo ho znám, nebo tak něco..
při mijení použiju kouzla a čáry co kdyby něco..
průběh : on do mně strčí a nevypadá to že to skončí jen omluvou..
průběh, jdu tedy dál a jsem nachystanej co kdyby mně někdo třeba doběhl..dojde ke kontaktu, použiju kouzla a čáry..
průběh : někdo mně škrtí a já si vytáhnu z kapsy mobil a zavolám 158.. to je nereálná verze stejně jako tasení kvéru..
průběh střílím, střílím.. jeden zdrhá, další leží na zemi už se nehýbe..
konec : provádím kouzla a čáry..
PS: dokážu si představit že by ten kvér vytáhl, někdo z nich by mu ho vzal a střelili by ho do hlavy..tady by mu ten náboj nepomohl.. spíš kouzla a čáry..
...kde pri prvni rane zeleznou tyci prichaziva obrance o jednu rukuRough boy píše:Ale souhlasím, že většinou to začíná rvačkou

Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Jo, a nebo jak jsem psal, že mě smažka držel za rukáv. A já jeho defacto taky. Snažil se mě kopat a já mu to vřele oplácel. V té chvíli si nedokážu představit něco dělat obouruč. Prostě to neumím a druhou ruku jsem mu v šanc dávat nechtěl. Takže když mi to docvaklo, pravačkou teleskop ven a jak to zmerčil, pustil se, pár kroků zpět a skončilo to naštěstí u nadávek a max. plivanců z jeho strany. Podruhé mě a kolegu jeden ohrožoval stříkačkou, klasická jejich věta že potřebuje na dávku a když jsme ho poslali do řiti, začal mávat stříkačkou, že nám napíchne žloutenku. Tak jsme opět udržovali odstup kopancema do vzduchu směrem k němu, ale ani při relativním odstupu bych nestíhal použít dvě ruce k nějaké manipulaci, notabene v tom stresu bezchybné. Ale někdo to třeba dokáže, já bohužel ne, takže jsem svým schopnostem přizpůsobil druh zbraně a styl nošení. Prostě jsem si to trochu "ulehčil" a nemám obavu, že když nějakej lump sebere někomu zbraň, nebude umět natáhnou závěr. To lotři většinou dobře umí, pokud nejsou rovnou sami ozbrojení. A oni rozhodně v komoře nosí.
Aha, takze pri vytazeni teleskopu to defakto skoncilo, ale kdybys strilel, tak si jdes kvuli nejake fetce sednout, to zni logicky...
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Jsem rád, že to takhle dopadlo a že jsem nahmátnul ten teleskop. Je dost možné, že výhružka střelnou zbraní by měla stejný účinek, ale kdyby ne, tak není cesta zpět. A to by mě asi šeredně sralo, jít si dřepnout za nějakýho smrada, co stejně za dva roky zkončí udušenej zvratkama někde v kanále. Je to hnus po všech stránkách.
tahle debata je už stejně hodnotná jako debata o tom jestli píchat se šprckou, nebo bez. 

Pitte, Ty máš prostě na některý komentáře dar z nebes 

Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
-- Si vis pacem, para bellum --
Naboj v komore - ANO ci NE?
Samozřejmě píchat bez
- lepší než s píchlou šprckou 

jj, je potřeba se na to dívat pozitivně - i´m not Charlie

to co se snaším CMK a dalším marně vysvětlit je to, že někde musí být ten pašík s tím teleskopem v ruce číhat a být ninja rozuměj neviditelný a já vožralý jak slíva
úderu teleskopem něco předchází..nebo je to chyba obránce že není schopen vidět za oponu
uvedu příklad : jdu po ulici a zdálky vidím borce jak má teleskop v ruce volím 1) utěk, 2) jinou trasu 3) tasím a čekám co bude 4) střílím a pak jsem zvědavej co bude..
Pokud zvolím 1 nebo 2 nebo 3 furt mám čas natáhnout a kontaktu se vyhnout..
Asi se budu opakovat, ale jsem velmi erudovaný pachatel při modelových situacích a vidím to z pozice obránce i z pozice hajzla..vím co mám hledat a poznám to jak to uvidím..je to jen o zkušenostech a cviku
Spíš by mně zajímalo proč se tahám s fetákem za rukáv a jestli nebyla jiná možnost a jestli by pan kolega střílel i na feťáka co má holé ruce ( nikde zbraň není viditelná) a co by dělal pak ??

uvedu příklad : jdu po ulici a zdálky vidím borce jak má teleskop v ruce volím 1) utěk, 2) jinou trasu 3) tasím a čekám co bude 4) střílím a pak jsem zvědavej co bude..
Pokud zvolím 1 nebo 2 nebo 3 furt mám čas natáhnout a kontaktu se vyhnout..
Asi se budu opakovat, ale jsem velmi erudovaný pachatel při modelových situacích a vidím to z pozice obránce i z pozice hajzla..vím co mám hledat a poznám to jak to uvidím..je to jen o zkušenostech a cviku

Spíš by mně zajímalo proč se tahám s fetákem za rukáv a jestli nebyla jiná možnost a jestli by pan kolega střílel i na feťáka co má holé ruce ( nikde zbraň není viditelná) a co by dělal pak ??