Re: Policie - zkušenosti, názory,...
To mi alespoň tvrdil kamarád, který jako střední vychodil nějakou takovou přípravku na policajty a sekuriťáky.
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Ano, jestli je toto zduvodneni zakroku po cervene a my mu sebemene verime nebo ma sanci to projit, pak jsme jako spolecnost pekne v prdeli.S474N píše:2) Najednou policista uvidi osobu, ktera je zrejme podobna nekomu z patrani a chce ji perlustrovat. Navic vzhledem k vyse uvedene skutecnosti a tomu, jak se osoba chova, tak to jeste zvysuje to, ze osoba ma asi opravdu co skryvat. Osoba se vzpouzi,...
Zbraň: 3 kusy
S474N: přečti si ještě jednou tento příspěvek. Ano, policajt si asi obhájí použití chvatů a hmatů a jak jsem psal v nejednom z předchozích příspěvků, je to tak asi v pořádku. Ale zároveň doufám, že si neobhájí to, že vůbec zákrok zahajoval, tedy že vůbec vytahoval průkaz.MFvAGS píše:Na tvem postoji mi nejvic vadilo prave to, ze schvalujes postup, kdy policajt brusli na hrane zakona a odmitas posuzovat situaci jako celek. Vzhledem k tomu, ze policajti a stat obecne maji nechutne velke pravomoci, je pro ne takove brusleni velmi snadne. Proto je schvalovani tohoto postupu podle me hnusne a samozrejme nebezpecne.