cmk: Věř nebo ne, ten salát mě divnou chuť i vůni. Zkoušel jsem ho. Možná byl z předchozího dne. Sem, tam si dám ten salát a nikdy takovou chuť i vůni neměl.
Asi to nepochopíš, ale nemohl bych si dovolit říct mamce že ať si to půjde vyměnit sama.
Jsme jiná kultura a máme jiné vychování než v Evropě.
Ano přiznávám svoji chybu, už v předchozím příspěvku jsem zmiňoval že jsem blbec a nechal tam mamku samotnou.
Ničeho si prý nevšimla, až po tom co jsem přiběhl nahoru a řekl ji, kde je kabelka. Nevím jak ti to vysvětlit, když i ona sama neví jak ji to vzali.
nettik : Kamerové systémy tam mají, díval jsem se, ale záznam mi neukážou. Ukážou ho pouze policii. Na policii mi bylo řečeno že tam má KFC docela problémy s těma kamerama, prý se jim to nějak vymazává. Tak doufám že se neporouchaly kamery v tu dobu
Popis jsem dával. Dneska jsem byl předvolán a ukázali mi nějakých 400 fotek místních lumpů. Dal jsem podezření na jednoho, protože se nejvíc podobal tomu, koho jsem viděl. Nemohl jsem si dovolit říct že na 100% to byl tenhle. Minuta vám nestačí na to, abyste si daného člověka zapamatovali. Teda já to nedokážu.
AREYOU : Nevím co ti k tomu říct. Prostě jsme šli okolo, mamka řekla že bychom si mohli dát KFC (asi na něho dostala chuť), tak jsme šli. Ve fast foodech (Mc'donald, KFC, Burger king apod.) nejíme vůbec. Jen výjimečně.
Právě to, že doposud nám nic cikáni neudělali, jsem žil v přesvědčení že nás nechají na pokoji. Někdy si vemu dva cikány na zahradu ať ji rozryjou nebo pomůžou s úklidem dvorku. Takové ty práce okolo domu. Docela dobře makají a za levno - furt lepší než aby tu okolo pobíhali a něco kradli. Nikdy s nima nebyl problém. Nikdy, nic neukradli a když se jim něco zalíbilo tak poprosili jestli bychom jim to nedali.
Tak teď jsem dostal ponaučení.
Píšu sem tento příběh (i když jsem nechtěl, ale reddog mě přesvědčil), aby nikdo neudělal stejnou chybu jako já.