Imigranti, uprchlíci a vše okolo
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: CZ83
Zbraň: PPQ, G17
Re: Imigranti, uprchlíci a vše okolo

Moje neziskovka je přímo napojena na kancelář J. Brennana, rozkazy nám předává a peníze přiděluje na základě jeho rozhodnutí Schapiro... To je ale obyčejnej podomek, hodí se jen na tu administrativu a rozdávání červených karet, jinak je takovej nanicovatej... Peněz jako šlupek z toho a 3x ročně poukaz na dovolenou na Barbados... Teď ale nejedeme, máme za úkol vyřešit další přímej rozkaz z Virginie a to vyvěšení obřího růžového kondomu Jirky O. na štangli Pražského hradu...

ad Hitler: v Evropě v době krize hrozil masivní nástup bolševismu,především v Německu.Hitler byl celým západem brán jako ten kdo se tomu dokáže postavit a lezli mu do p.dele všichni od Londýna po Paříž.Pak to dopadlo jak to odpadlo.Kdyby to nebyl Hitler, tak se tam moci ujal komunismus a vyšlo by to šul nul.
Jinak právě nastupující totalitu vidíme on line a to Bruselskou.A také pomocí demokratických pravidel.
Totalita se v první fázi pozná tak, že se přestává brát ohled na názor většiny a prosazují se názory vyvolené menšiny.
Řeči o tom, jak Evropa lezla do zadku Hitlerovi můžeš doložit čím??? Pokud mě paměť neklame, Hitler a jeho strana postavili svůj volební program právě na nenávisti k Francii a Anglii, to nevypadá na nějaké super vztahy... A že by bylo Německo takovou meziválečnou velmocí, co jí musí ty vítězné někam lézt, to může napadnout snad vážně jen tebe...

Nevím podle čeho poznáváš totality ty, ale jedna docela podstatná totalita a ne příliš historicky vzdálená, vznikla za podpory většiny, i možná proto si tito říkali bolševici...
Víš, asi bys toho už možná měl nechat...

Koukni na tohle bandito

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1 ... i-alzbetou
A to co tu pises o zpusobu nastupu totalitnich rezimu je taky polopravda.

Celá třicátá léta byl brán jako největší nebezpečí bolševismus a bolševický SSSR.Hitler byl pro západ supr borec co s tím umí zatočit.I Poláci měli opevnění na východě proti Stalinovi a smlouvy s Adolfem.
Po Mnichovské dohodě nám mimochodem Polsko zabralo Těšínsko

Pak ovšem Adolf vos.al všechny..
Co se týká Ruska,tak tomu jsme v historii byli vcelku volní a nikdy na Evropu nezaútočilo. Naopak s námi aktivně spolupracovalo v Napoleonských válkách.Dále nebýt Ruska,které na sebe vždy vázalo část osmanských sil nemusela Evropa a Habsburkové ustát turecké války.
Je vcelku úsměvné jak se historie opakuje

Zbraň: Glock 17, Glock 26
On v počátku s Hitlerem kamarádil velice i Stalin, uzavírali smlouvy, dělili si cizí státy ... vždycky v té své prezentaci historie na kousek zapomeneš.

Sedmej:to že o něčem nepíšu neznamená, že to zamlčuju

Dále, poválečné uspořádání Evropy nebylo ani zdaleka jen na vůli Stalina

Nicméně hlavní podíl na vzestupu komunismu u nás měl pan prezident Beneš a jeho zoufale špatná politika poválečných let.No vlastně i předválečných.
A hlavně kluci

Než mně onálepkujete,tak já opravdu, ale opravdu nejsem komunista ani nacista, jsem konzervativní pravičák

A novodobá pomoc Ruska možná ještě přijde

Novodobá pomoc Ruska ... ona někdy nějaké pomoc Ruska přišla?

Jo a já nikde nezastydl. možná se spíš ty podívej na chování Putina, na jeho vyjádření nejen pro svět, ale hlavně pro své obyvatelé, možná tě přejde ten pocit, že se Rusko nějak moc od té doby změnilo.

jo a aby to nevypadalo, tímhle nepíšu nic, že USA je nejlepší a podobně, jen komentuju Rusko.

Každá velmoc má své mocenské zájmy, to je normální.
Mimochodem,čím nás Putin a současné Rusko tak strašně ohrožuje??

Asi čeká až se na to všichni připraví, vyzbrojí a pak teprve zaútočí? Dává to logiku??

Ach ano, já vím

Sedmej: upřímně by mě taky zajímalo, jak konkrétně nás aktuálně Rusko ohrožuje...

upřímě, má smysl, abych něco psal? změní to vaše přesvědčení, že Rusko je mírumilovný stát, který se stará jen o sebe a Evropa ho vůbec nezajímá?

A baví mě, že jsi podle jednoho mého příspěvku k tématu dokázal definovat mé přesvědčení...