Pánové, uvědomte si prosím, že v dnešní době je činnost určitých divizí SBS téměř shodná s činností Policie. Minimálně v oblasti zákroku. S tím rozdílem, že v 99 případech jsme na místě jako první a nepožíváme statutu "veřejného činitele". Tak proč máme mít také horší podmínky ve smyslu taktické výstroje či výzbroje??? Je to čím dál horší a jezdíme do čím dál větších sraček. Ozbrojené přepadení čerpacích stanic, heren, trafik, ale i restaurací a obchůdků nejsou dnes ničím vyjímečným. Beru svou práci vážně a na každý poplach reaguji jako na ostrý. Proto nosím ve stehením pouzře G17 a ve vestě G19. Vesty používámé stejné jako např. SPJ (tzn. s nezakrytým pouzdrem) protože jsou prostě dobré. Pokud vím, že jedu na nějaký velký průser a stačím přezbrojit, vyměním G19 za pumpu, nebo 858T. I když si jdu koupit jídlo, jsem stále v plné zbroji. Nenechám výzbroj na základně, protože nevím hodiny ani minuty kdy zase pojedu. Četník si taky neodloží zbraň když si jde koupit rohlík. Pachatel vybírá místo a čas, já jsem ten kdo musí reagovat. Myslím, že přesně to by jste vyžadovali, kdyby šlo o vaší ochranu. Zabývám se prioritně zákrokovou činností, osobní ochranou a detektivní službou. Pokud potřebuji strážného, dostane baterku, tonfu, spojení na zásahový tým a funguje jako živý, poplachový detektor pohybu. Na tomto postupu nehodlám nic měnit. Ve vší úctě je mi úplně jedno, když vás bude pohled na nás iritovat. Je to náše práce, naše zdraví a náš život. Potkáte-li nás v lokalitě naší působnosti a nebudete-li to moci rozdýchat, můžete si postěžovat na:
Rostislav Šremer
jednatel společnosti
OMEGA SECURITY Agency s.r.o.
Purkyňova 2206/6, 746 01 Opava
tel: 553611704
gsm: 602444417
e-mail:
omega.rs@seznam.cz
http://www.omegaagency.cz
nebo na čísle 158
A když mně na ulici někdo bude prudit ohledně nazakryté zbraně, hodím mu tu vestu do ksichtu a pěkně ho požádám ať udělá tu práci za mně.
Lidi proberte se. Podívejte se za hranice našeho absurdistánu. Tam určitě z ozbrojeného securiťáka nikdo nekolabuje. A že naše zákony ještě pořád chrání víc pachatele než obránce, o tom se nechce ani psát.
České ovce bečí: béééé, ti psi co nás hlídají mají stejné zuby jako vlci co nás chtějí sežrat béééé
Původně jsem reagovat nechtěl, ale fakt mně některé hloupé názory točí. R
Ještě bych dodal, že hodně podobné je to s pohybem naších zásahových vzidel. Když lidi vidí jet po městě auto s nápisem security větší rychlostí, můžou se zbláznit. Pokud se tedy nejedná o výjezd na jejich firmu, barák, či chatičku. Tam je reakce přesně opačná: "Proč vám to tak dlouho trvá"?
Díky bohu, že v naší lokalitě jsou policisté, kteří rozumí své práci a chápou tu naší. R