Ukrajina 2014

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

VIP člen

Re: Ukrajina 2014

Příspěvek od reddog » ned 04.5.2014, 22:19

hermenet:
Na coz si vzpomen, az budes prekracovat hranice s nasim nemeckym sousedem a nejak te svleknou do naha, protoze jsi jim zatajil multitool s delsi cepeli :huh: . Pripdane vysvetluj, ze tyc od heveru je u nas opravdu delsi nez tam a zes ji bohuzel po oprave zatim neschoval do presne stanovene prihradky v aute, vyprojektovane a schvalene Nejvyssim ustredim ochrany obcanu EU pred nebezpecim zraneni ci utoku klikou od heveru (tedy pokud rovnou nedostanes flastr za archaicky kousek funkcniho zarizeni) :(

"Ukrajina" se nyni opravdu da chapat jako hranice mezi rozdilnym nahledem na fungovani v Evrope.

Příspěvek od Int1m1thy » ned 04.5.2014, 23:08

Parez: v Iranu ma hlavne zajmy Cina a az potom nekde v dali Rusko ;)

Ciste teoreticky: evropa nema zadnou sanci v pripade otevreneho konfliktu s Ruskem, od padu SSSR byla armada v evrope brana jako nakej shit co jenom zere prachy, od ty doby klesaji jeji finance a bojovy vyuziti, takze v pripade valky s Ruskem je evropa vite kde, pokud nezasahnou Amici coz asi udelaj, ale toho se chytnou dalsi staty ;) Ale na Amiky taky bacha jejich letectvo je zraly uz do srotu, F22 nemuzou do ted litat ve velkych vyskach a delat tezke manevry, F35 je draha a nechtej ji a navic jsou sni strasny problemy, F15 jsou na pokraji smrti ( v Lybii spadli 2 z technicky duvodu ) jediny co maji letu schopny jsou F-16 a F-18 ze stihacu...

Naprosto nechapu jak muzete srovnavat ( ne ze to delate vsichni ) ale situaci na ukrajine s 68 ci 38 :D to jste tak neznali historie ?

Dlouhou dobu si tu hrali na vsemohouciho Amici, ted konecne po dlouhych letech se situace vyrovnava a Rusko vystrkuje ruzky. Vsichni maji na ukrajine sve zajmy jak Rusko tak EU, tak NATO. Rusko nemuze necine koukat jak NATO zabira cely svet a hlavne zeme kolem neho, brecite tu jak mali ze Rusko si chce utrhnout kus Ukrajiny, ale urcite jste nebreceli kdyz si NATO takhle bralo desitky zemi, ve kterych do tedka vetsinou neni zadnej rezim, nic nefunguje atd. Schvalne kolik lidi brecelo kdyz odtrhli Kosovo a jeste predtim ho mirove vybombardovali. Oproti tomu anexe Krymu probehla i bez ztrat na zivotech. Predtim zemrelo mnoho lidi diky podpore Majdancu ze stran EU a NATO. Ted podporuji Rusove svoje lidi na vychode. Takze je to 50/50. Proste driv nebo pozdeji stejne prijde vetsi konflikt... a hlavne nesrovnavejte Rusko dneska a pred 15 lety.... protoze Rusko potichoucku zbrojilo a modernizovalo a kdyz uz maji pocit ze jsou napred tak delaj bububu ;)

Jsem pro vsechno co znici Evropskou unii. Nepritel meho nepritele je muj pritel. Bohuzel si stejne budem muset vybrat mensi zlo, a to je na kazdym zvlast... muj nazor je takovej ze tuten system je hnusnej, slizkej, prolezlej vsema moznejma srackama a bohuzel nic se nezmeni jen tak, musi neco dat na oplatku a zmena je mozna pouze kdyz to tady zkonci spatne, evropa to potrebuje a i v pripade velkeho konflitku se vyresi dalsi globalni problemy ;)

Jinak argumenty ze prijdem o zbrane je mimo. Po valce bez ktery by nemohlo tady velet Rusko by bylo vsechno jinak a nikdo nemuze vedet jak by to bylo a kdo by vyhral. A za druhy s EU o ne prijdeme na 100% nekdy v budoucnu ;)

https://www.youtube.com/watch?v=nttxrNENJgU
G17gen4

Příspěvek od azavak » pon 05.5.2014, 6:47

Já jdu k rusakum.Lepsí v zajatecky tábor někde v americe s Ženevskou konvencí než zmizet někde na sibiři. :D

Příspěvek od Biggles » pon 05.5.2014, 10:05

Rusko je ochráncem tradičních hodnot? Do prdele, byl tam někdo z vás někdy?! Tušíte něco o Rusku, ať už z historickýho hlediska, tak z dneška? Jo? Ty woe, protiproud, chybí ještě czechvru.ru... Rusáci napochodovali do míň zemí jen proto, že maj kulový co do ešusů... Koneckonců od doby Putina to máme třeba Gruzii, Ukrajinu, rozšiřování základen a vojenský přítomnosti za hranicema (třeba Bělorusko, Kazachstán...)... Upřímně jestli někdo chce bejt součástí ruskýho prostoru...tak ať vyrazí na Sibiř, ale mne do toho netahá! Já už tam parkrát byl...
Byl bych poslední, kdo by vobhajoval Husseina v Bílým domě, ale srovnávat USA s Ruskem (teď nemluvím o imperiální politice - tam jsou stejný, jde jen vo to, kdo má víc peněz na vojáčky), ale jakožto životní prostory může jen pomatenec a nebo demagog. Vod možností si votevřít hubu, přes to do ní mít dostatek co nacpat (obrazně), až třeba po možnost držet kvéry... Chápu, že je moderní 3,14čovat po všem západním, není to tak dávno, kdy zase byla největší frajeřina mít usárnu a cokoliv ruskýho bylo k smíchu... Ten Uljanov měl nejspíš pravdu. Vlastně jsme jen užiteční idioti...

Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1

Příspěvek od Lars » pon 05.5.2014, 11:41

Biggles - diskutovat s Tebou nebudu, od toho jsem už dávno upustil, protože diskutovat s člověkem, který není schopen napsat ani tři věty bez použití vulgarismů a urážek ostatních, prostě považuji za naprosto ztracený čas.
Ale rád bych se Tě zeptal, kolik je Ti let, abychom si jak já, tak i ostatní, mohli udělat obrázek o tom, kolik toho asi víš o světě kolem nás.
A abys neřekl, že po jiných chci, co sám nedám - já jsem ročník 68 a leccos už tudíž pamatuji.
A Ty?

cmk

Příspěvek od cmk » pon 05.5.2014, 12:42

Nerozumim, proc se to tu deli na proti-ruske a proti-zapadni...

Na Ukrajine si obe strany hrajou tvrdou hru. A doplaci na to Ukrajina.

Kluci na vychode i zapade by se měli domluvit, ze daj Ukrajine pokoj, prestanou se jim do toho srat, pomůžou ji maximalne do prvních radnych voleb.
Ukrajinci by soucasne s volbama měli vypsat referendum, zda-li mají mit jednotlive casti pravo si uspořádat vlastní refererendum, které bude nasledne respektovano.

Tim se jak politickym obsazenim, tak "volnosti" ukaze vule vetsiny Ukrajincu a tu bych pak ze strany Ukrajinske vlády prosazoval a ze strany vychodu i zapadu respektoval.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od Biggles » pon 05.5.2014, 12:56

Pravdu díš. Prostě prskat na jednu stranu a tu druhou za to samé chválit není cestou...

Příspěvek od Int1m1thy » pon 05.5.2014, 13:56

cmk ale to je tvoje slunickova predstava jak to ma vypadat... ale bohuzel ukrajine je strategicka zeme diky sve poloze. Rusove ji nechteji dat NATU a nedaj... je to pro ne velky bezpecnostni riziko.
G17gen4

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » pon 05.5.2014, 15:41

Int1m1thy: Takže je potřeba Ukrajinu darovat Rusům nebo Amíkům, aby byl tady u nás na písečku klid? :crazy:
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

Příspěvek od Biggles » pon 05.5.2014, 16:19

Jakou má věk souvislost se znalostma, milej Larsi? A nikdo tě diskutovat nenutí...(a taky ti to nezakazuje - zatím).
Naposledy upravil(a) Biggles dne pon 05.5.2014, 16:21, celkem upraveno 1 x.

Zbraň: Glock 17, Glock 26

Příspěvek od hermenet » pon 05.5.2014, 16:20

Lars píše:Biggles ... rád bych se Tě zeptal, kolik je Ti let, abychom si jak já, tak i ostatní, mohli udělat obrázek o tom, kolik toho asi víš o světě kolem nás.
A abys neřekl, že po jiných chci, co sám nedám - já jsem ročník 68 a leccos už tudíž pamatuji.
A Ty?
Jo, Larsi, hodně z nás dědků chce zpátky do dětství, ale dětem patří budoucnost. :)

Příspěvek od Biggles » pon 05.5.2014, 16:22

Nevím jestli bych byl rád dítětem, kdybych věděl, že mi dědci připravujou gulag...

Příspěvek od Int1m1thy » pon 05.5.2014, 18:14

Starosto: ukrajina musi zustat neutralni, v lepsim pripade pro ruska, rusove ji proste nedaj NATU. A ta nova vlada je silne proti ruska, v dobe ,,revoluce´´ placena z EU a NATO, rusko tady neustoupi ani o krok, mozna kdyby mu pripadl vychod, zapad stejne nikdo nechce nic tam neni.
G17gen4

Příspěvek od Biggles » pon 05.5.2014, 18:22

"V lepším případě pro ruská"? A to jako pro koho v lepším případě?

Příspěvek od Int1m1thy » pon 05.5.2014, 18:49

pro vas smrtelniky aby jste si zily evropsky sen bezpeci a pohody :)
G17gen4

Příspěvek od AREYOU » pon 05.5.2014, 19:43

Biggles
Hele a když si tak často v tom Rusku byl můžeš se podělit o svoje zážitky, aby bylo vidět co máš konkrétně na mysli? Mě osobně tedy taky připadne, že Rusko je lepší volba než USA a jejich multikulty projekt kterej nikde nefunguje. Já osobně bych nelezel do prdele ani jednomu a šel cestou alá Izrael tedy militantní stát který se jen tak nedá a musí se s ním počítat. Konečně být sami sebou a né nějaké páté kolo v prdeli rusa nebo amíka.

Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1

Příspěvek od Lars » pon 05.5.2014, 20:21

Biggles píše:Jakou má věk souvislost se znalostma, milej Larsi? A nikdo tě diskutovat nenutí...(a taky ti to nezakazuje - zatím).
Životní zkušenosti se totiž - mi zrovna ne moc milý Bigglesi - nenačtou na netových stránkách, nekoupíš si je v "mekáči" a už vůbec je nezískáš sledováním mainstreamových médií. Ale za pár (no, spíše tedy za více, než jen za pár) let na to taky přijdeš, mi Tvá odpověď/neodpověď stačí k tomu, abych si udělal dost jasný obrázek o tom, že prostě ještě žiješ v naivním dětském světě.
Ale nic proti a nic osobního, každý jsme si tím prošli a každý máme stejnou šanci prozřít.

AreYou - Izrael, na jedné straně jim fandím, že drží ručníkáře na uzdě. Na druhé straně Chazary zrovna nemusím a kdo ví, jestli to v kontextu s nimi a muslimy není jako to přísloví o vyhánění čerta ďáblem.

Zbraň: Glock 17, Glock 26

Příspěvek od hermenet » pon 05.5.2014, 20:43

Larsi, dobrý. Já jsem ročník 93, samozřejmě 1793, takže se drž při zemi.

Příspěvek od AREYOU » pon 05.5.2014, 20:44

Lars
s tím Izraelem to byl jen příměr nemyslel jsem, že se necháme všichni obřezat :lol: , ale spíše to že půjdeme vlastní cestou a budeme připravení si svoje hranice bránit...no to jsme od Ukrainy trochu odbočili...sorry!

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » pon 05.5.2014, 22:00

Biggles: tak to vidis, zijes v naivnim detskem snu. Kdy uz konecne pochopis, ze New World Order opravdu existuje a skupina Bilderberg samozrejme usilovne pracuje na jeho dosazeni. Vsak sam moc dobre vis, jak se to ma i s chemtrails, ktere sam pomahas dolivat *88* *3* *47* *40*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz