pouzdro Fobus, stavitelné vs. normální
Debaty o různém příslušenství k pistolím GLOCK
Mam nekolik pouzder na ruzne zbrane, ale nakonec jsem skoncil u Fobus padla s naklonem. Je vynikajici. Jeste jsem pokukoval po FinDesign, ktery na Glock dela velmi pekna pozdra. Osobne se mi libilo sundavaci na druky. Problem je, ze prodejce nereagoval vubec na nic (mail. mobil ,SMS)
. Takze jsem to vzdal a jsem zpatky u Fobuse 

myslis primo Fin designs? me odpovedeli do dvou dnu. Zkus prekontrolovat jejich e-mailovou adresu.Taky me neodpovidali a pak jsem zjistil ze jsem se sekl v adrese. Pak to bylo v pohode.Ptak píše:Mam nekolik pouzder na ruzne zbrane, ale nakonec jsem skoncil u Fobus padla s naklonem. Je vynikajici. Jeste jsem pokukoval po FinDesign, ktery na Glock dela velmi pekna pozdra. Osobne se mi libilo sundavaci na druky. Problem je, ze prodejce nereagoval vubec na nic (mail. mobil ,SMS). Takze jsem to vzdal a jsem zpatky u Fobuse
Cau,uz je to nejakej patek,co sem hodil do placu otazku "Fobus tavitelny vs. nestavitelny" a ted,kdyz jsem se stavitelnyho davno zbavil a nosim foba GL2 nestav. s padlem kazdej den nekolik hodin vim,ze sem udelal moc dobre.
Sedi perfektne,zbran neodstava a ani pod tesnejsim trickem neni ta boule u pasu znat(teda trochu ano,ale proti stav. fobu...kdo nezkusil,nevi). Padlo mi vyhovuje kvuli jednoduche manipulaci.
Jedina vec,ktera mi trochu vadi je,ze kdyz napr.dobiham salinu musim pouzdro
jistit u pasu rukou,jinak by mi sjelo po pasku az na k přezce.Koupil sem si kvuli tomu novej kozenej pasek,nejtlustsi a nejsirsi,co se pry vyrabi a je to trochu lepsi,ale stejne,kdyby toho nebylo,byl by svet zase o neco hezci:)
Sedi perfektne,zbran neodstava a ani pod tesnejsim trickem neni ta boule u pasu znat(teda trochu ano,ale proti stav. fobu...kdo nezkusil,nevi). Padlo mi vyhovuje kvuli jednoduche manipulaci.
Jedina vec,ktera mi trochu vadi je,ze kdyz napr.dobiham salinu musim pouzdro
jistit u pasu rukou,jinak by mi sjelo po pasku az na k přezce.Koupil sem si kvuli tomu novej kozenej pasek,nejtlustsi a nejsirsi,co se pry vyrabi a je to trochu lepsi,ale stejne,kdyby toho nebylo,byl by svet zase o neco hezci:)
Fobus pouzdra...
Tak jsem od včera majitelem Fobus pouzdra / GL2 / na G 19 a musím přispět do diskuse na toto téma - myslím ,že jsem lepší pouzdro neviděl, tedy při při hodnocení kvalita a funkčnost v poměru k ceně.Byl jsem překvapen,jak drží i na kalhotech bez pásku a zvláště u G 19 kryje pěkně i mušku /Truglo TFO /. Mohu jen doporučit.
Dydla: vcelku standardni odezva od spokojenych majitelu Fobusu
. Potom jeste napis, jak se ti v tom nosi.
PS. k tomuto tematu musim pridat mensi historku, kdy jeden znamej vytratil pistoli SIG prave z pouzdra Fobus, kdyz spadl na snechu, na coz Jasik reagoval tim, ze je to presne dle toho, co tvrdim: "ve Fobusu o zbrani ani nevis..."

PS. k tomuto tematu musim pridat mensi historku, kdy jeden znamej vytratil pistoli SIG prave z pouzdra Fobus, kdyz spadl na snechu, na coz Jasik reagoval tim, ze je to presne dle toho, co tvrdim: "ve Fobusu o zbrani ani nevis..."