Hmm navic mi ty SB SUB prijdou mazlivejsi

Doporučení, ceny, zkušenosti, přebíjení
Zbraň: GLOCK
Aspirant na exota
Zbraň: G17
důvod proč tak dělat vidím spíš v uvolnění tlaku na závěr zbraně při první ráně(je to opět dáno znalostí typu střeliva a užité zbraně), zásobníky asi něco vydrží, a časem se prostě vymění.Mnohem bezpečnější je nosit plno-1 +1. Je to dostatečná kapacita a hlavně neunavuješ tolik pružinu v zásobníku ....
přinejmenším určitě lepší pohled než na tu vrtačku, řešení ale leží jinde, kde neni vidět. [/code]plochost je urcite vyhoda, ale nic zasadniho to neni
Aspirant na exota
Aspirant na exota
Aspirant na exota
no jasné. normálně, dnes se mi zdálo, žes přijel s rodinou, utrhli sme se a na prknech sjížděli svah písku... někdy bysme mohliPricemz tam, kde se pomer bude vice blizit 1, tak je vhodnejsi subsonic.
Tam, kde se to bude od 1 vzdalovat je vhodnejsi normalni naboj?
to sme právě udělali, hodíš kusé informace, člověk by čekal že to byla výzva, žádost o vysvětlení, volání o pomoc? to druhé si s lehkou pomocí zvládnul sám.Chcete někdo zpochybňovat jeho výsledky měření či ho srovnávat se psím plemenem?
přesně, ale nechceš to zminovat, neboť neděláš recenzi na kompletní článek, pod kterým se autor podepíše. ale na jisté body a pak je sranda.jestli ono to neni tim, ze vzal novou duty a ostrilenou CZ75 a zatimco se...
si myslím, že okolo střely neproleze ani co by se za nehet vešlo.
Mrkni nekde na fotky - neco proleze vzdy.HV píše:cmk: Myslíš si, že únik drážkami okolo střely může mít natolik razantní vliv? Při rychlosti rozpínání si myslím, že okolo střely neproleze ani co by se za nehet vešlo.
Jestli uz jsi s tim sjizdenim nezacaldraven píše:normálně, dnes se mi zdálo, žes přijel s rodinou, utrhli sme se a na prknech sjížděli svah písku