Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: GLOCK
jj, za to se postavim takyGLOCK69 píše:Souhlasím s Rostarem: snažím se neobtěžovat okolí a chci být neobtěžován. nevím, v kterém zákoně - na ochranu zvířat? je napsáno, že se musím nechat psem pokousat a nesmím se bránit.
Znovu se opakuji, ale už by to chtělo i zákon na ochranu lidí....
Zbraň: G19
Ak to bolo myslené k môjmu komentáru, tak to sme sa hrubo nepochopili (ja som nič takéto nenapísal). CMK to vystihol celkom presne.nevím, v kterém zákoně - na ochranu zvířat? je napsáno, že se musím nechat psem pokousat a nesmím se bránit.
Áno je to extrém a ja sa ničoho takého nezastávam. K tejto diskusii ma priviedlo práve to presvedčenie, že mnohý sa prikláňate k extrému 2 a snažím sa dáko vám vysvetliť že to nie je správne riešenie.extrem 1: no co, vzdyt se nic nedeje, kdyz pes obcura a obsere cely okoli a pripadne pri tom roztrha nekomu nejakou tu nohavici a nechtic si pri tom i kousne
Spravne receno "SNAZIM SE"...Esbe píše:jj, za to se postavim takyGLOCK69 píše:Souhlasím s Rostarem: snažím se neobtěžovat okolí a chci být neobtěžován. nevím, v kterém zákoně - na ochranu zvířat? je napsáno, že se musím nechat psem pokousat a nesmím se bránit. Znovu se opakuji, ale už by to chtělo i zákon na ochranu lidí....
Za 9 měsíců roku 2000 bylo z důvodu napadení člověka vyšetřeno téměř 18 500 psů. A to jsou jen psi, které se podařilo dohledat a chytit a útoky, které skončily tím, že tekla krev člověka. Pak je tu nepočítaně útoků, kde je pes neznámý a útoků, které skončily bez ublížení na zdraví a tedy vyšetření nebylo potřeba. Na mě cizí pes zaútočil několikrát, krev tekla jen jednou, jednou jsem měl povrchové škrábance od zubů na břiše. O život mi akutně šlo jen jednou - do nohavice se mi zakousl pudl, když jsem jel po cyklostezce na kole - pudl (který určitě taky nikdy nikoho nekousl) mě málem shodil pod auta jezdící po paralelní čtyřproudé silnici.Blekota píše:pekna statistika.. za 35 rokov 40 utokov psa... v 82milionovej krajine
kolko je utokov zo zbranov v CR za minuly rok?:lol:![]()
![]()
a vy sa tu chcete bat psov????