Re: 22.08.2009 - Opařany - 22. kolo LOS 2009

Termíny akcí k LOS - Lidové obranné střelbě
Zbraň: GLOCK
A divil by ses, vadilo by to. Minimalne jsem byl odmitnut takto na MON1 a 2 letos a jeste na kvetnovejch Zalanech, (stage uz si fakt nepamatuju) kdyz jsem se nabizel k lepeni pri cekani.adis píše: to,že nejsi rozhodčí by asi nevadilo nikomu.na lepení a stavění popperů snad stačíš.
Chápu,že mezi sebou máte nějaké jádro,tzn.lidi kteří se mezi sebou znají víc než ostatní a tudíž i názory, rady a připomínky si vzájemně respektují,nicméně z věty,kterou jsem citoval mi vyplývá:NEPOŘÁDÁŠ,NEZNÁŠ TO Z OBOU STRAN,NEDOKÁŽEŠ HODNOTIT OBJEKTIVNĚ tudíž nehodnoť vůbec.Jak myslíš,že se cítí člověk,který byl poprvé na takovém závodě,je z něj nadšen,doma pak netrpělivě čeká u kompu na nějaké výsledkya sleduje diskuze k dannému závodu a najednou se v té diskuzi po přečtení nějakého peprného příspěvku pozná?Myslíš,že poté co ho někdo označil jako debila který do všeho kecá ještě někdy přijde na závod kterému ty a spousta dalších obětovala tolik času?Nebo Vám nejde o stálé rozšiřování členské základny?Protoze teprve ten, kdo porada to zna z obou stran a dokaze hodnotit trochu objektivne.
Tohle si znova 3x precti a pak si do dusledku promysli tu logiku.najednou se v té diskuzi po přečtení nějakého peprného příspěvku pozná?Myslíš,že poté co ho někdo označil jako debila který do všeho kecá
No asi to tvoje skore bylo takovej shit, tak se nedivim, ze ti ty vysledky radeji nenapsali!gewarosse píše:Scoreshit jsem dávál osobně do ruky statistikovi a byl suchý.
V podstatě sis odpověděl sámG17náctka píše:...že jsem už mnohokrát v diskuzích o závodech LOS narazil na příspěvěk typu:...
Porad a stale vychazis z jedne veci, ktera neni pravda.G17náctka píše:jistě mají právo vyjádřit svůj názor i když nezatloukali kolíky a nezaslouží si aby jim někdo říkal ať jdou srát lidi jinam apod.
Taky si myslim, hlavne vysledky dopadly vybornegewarosse píše:Pistole v pohodě
Ja osobne bych byl pro omezeni "12 ran" - tedy treba az 12 popperu.Na brokně by to chtělo zvýšit maximální počet terčů tak na devět,ty tři navíc už by nikoho nezabili.Takhle je opravdu k smíchu porovnávat startovné s IPSC klubovkou.Je sice stejné,ale v ipsc si člověk zastřílí hlavně na brokně proti LOSu minimálně 4x víc.
Kdybys poslouchal uvodni brIEfing (spravne Jachymko?Pušku by to chtělo vylepšit.Hlavně snížit počet ran.Ideálně tak na 20 na stage.Mít situace na 28-60ran nemá s obranou čehokolik nic společného,navíc to strašně zdržuje.Střelba a hlavně vyhodnocování.
Tohle ti bohuzel nepovim, vim, ze tam Pepa resil problem, se zmenou divize. A Tratom ma vse doma a susi to.A nakonec kritika:Kde mám doprdele výsledek u 4 stage na brokně?Scoreshit jsem dávál osobně do ruky statistikovi a byl suchý