koukám, že z mého řešení máte zamotanou hlavu. Tak si dovolím taky zveřejnit svůj názor.
Nevím proč se to stalo ale fakt jsem měl reset. Určitě jsem v tu chvíli z pohledu Adise vypadal jako debil. Mířím, měním záměrnou ale nevystřelím. Jo, přemýšlel jsem, co se stane, když si vyberu jednu barvu a tu budu střílet. Ale ruku na srdce, kdo by to v reálu udělal? Bylo by opravdu jednodušší odlišit padouchy od obětí? Měl jsem střílet na oběti? Nebylo by to právě v tomto okamžiku zcela chybné a neakceptovatelné řešení situace? To, že to pravidla nepenalizují více není moje chyba ale rozhodně to nebyl v dané situaci zcela chybný postup. V IPSC bych ani necekl, je tam pravidlo o nezabývání se terčem. Ale v LOSu? Je to obranná střelba, proboha. Všichni mají plno řečí, že tam sportovní speciály nemají co dělat, že se má střílet tím co kdo nosí v reálu a mě by nutili střílet do nevinných obětí? Blbost. Raději nevystřelím, než abych způsobil více škody než užitku. Tím jsem vyřešil situaci v dané chvíli nejlépe jak to šlo.

Včil mudrujte
Ale jinak vás, co jste se díky mým 57% na 1. stage umístili za mnou, zcela chápu. Pokud převáží sportovní chápání věci, bylo by spravedlivé, aby situace, pokud se na ní vůbec nevystřelí a mělo by, nebyla soutěžícímu vůbec započítána, resp. soutěžící by dostal na tvrdo 0%. V tom případě bych skončil na 37. místě s 53,61% na vítěze. Pokud bych dostal +36 jak to navrhoval Ptak, skončil bych na 22. místě s 63,57%. To je námět pro změnu pravidel. Pokud by k této změně došlo díky mě a nikoliv díky někomu kdo se se situací pokusil vyjebat, budu spokojen. A jestli by náhodou někoho napadlo napsat, že jsem počítal s výsledkem, tak ať na to zapomene. To, že situace záměrně nenechávám nedořešené s úmyslem lepšího výsledku svědčí např. Žalany, kde jsem tenkrát v pískovně ztratil cca 3/4 minuty hledáním jednoho zapomenutého terče na začátku situace (prošel jsem situaci poctivě zase pozpátku). A miss jsem neměl ani nepamatuji.