Zdravím borci,
nemůžu si pomoct, ale napsat to musím: když sleduju ty bolševické rudé blábolisty na Novinkách jsem zděšen, kolik "zrádců a patolízalů" by určitě zvalo ruské okupanty zase zpět, jen když by se náhodou otočila politická situace....tolik nenávisti vůči Západu, USA atp. každý z nich ale jistě čumí na barevnou telku, mačká okousaný jablko, cestuje kam může, můžou si plácat kraviny na netu, limity výdělku si stanovují svými osobními limity a nikdo jim ani facku nemůže jen tak vrazit......
Vůbec nechápou, že i když to co máme a co Západ představuje, není zdaleka košer a špinavý ruce mají taky, je pro mě a pro mé děti MILIONKRÁT milejší než perzekuce bolševiků vůči vlastencům našeho národa a zkurven... 40 let totality a vytloukání hlav.
Pak přijdu sem a trochu jsem to nečekal, jsou i tady jedinci, co plácají o pochopení Rusáků...
a) akce Majdan a nikdo na rovinu neřekne, kdo v tom měl na 100% prsty jak namočený, z logiky je nicméně ale jasný, že loutka Janukovič tiše podporovaný hajzlíkem Putinem a zničenou slávou SSSR let minulých bylo pro lidi dost a chtějí se mít, jako jsme to chtěli i my lépe - to že realita je i trochu jiná, je potřeba zažít, prožít okusit a při troše politické vůli vyvarovat se z chyb sousedů.
b) Krym ne Krym viď Pařez

byl součástí území, které se jmenuje UKRAJINA, nikoliv Rusko a šmejd Putin jen chytře využil situace a záminky včetně svých tajných služeb a provokatérů, aby jej sebral - rovněž to byla zkouška, co na to Západ resp. hlavně Evropa - mno a ta jako vždy v historii udělala úplný hov..., v tu chvíli měl totiž Putin dostat přes pařáty a byl by až na drobné šarvátky klid.
c) Putin a jeho noshledi rozpoutali vojenský konflikt resp. uměle vyvolanou občanskou válku, ze které si oddálí hranice od Evropy, svými bolševickými agenty si prošpikuje autonomní území, ukojí své choutky, alespoň na chvíli..., o rozpínavosti slavných dob SSSR a vznikne kurev..ký precedent, jak se v budoucnu můžou vymezovat jednotlivé národy
d) Putin a Rusko jsou pro mě prasáckými okupanty, co využili situace za pomoci Rusů žijících na UK a všichni by si to měli jednou zapamatovat, do jakého spolku jej budou příště zvát.
e) dnešní situace už nejde řešit dál vojensky a to jakkoliv, protože by to vyústilo v konflikt překračující hranice UK - bohužel to Porošenko a jeho tým těžce podcenili, když viděli, jak to dopadlo s Krymem a s reakcí místního obyvatelstva. Jejich PR těžce propadlo a lid na svoji stranu nedokázali dostat. Dnes by je měli nechat v autonomním režimu území, kdy budou mít svojí Ruskou samosprávu

a hlavně ať začne tvrdě platit dohodnuté příměří za asistence mezinárodních VOJENSKÝCH pozorovacích jednotek. Pak ať UK klidně vstoupí do NATO, do EU a Putin ať si kouše pampelišky vzteky v Kremlu

d) kecy typu fašistů, Banderovců hovoří jen o laciné účelové propagandě bolševiků pro hloupé lidi. Samozřejmě jako všude, najdou se jedinci, kteří si to upraví podle sebe vyšperkují se zakázanými a zneužitými symboly, ale není to přec proboha oficiální doktrína a tyto jednotky dobrovolnických sborů naopak ukázaly "koule", protože jsou vlastenci a nechtěli si nechat krást zem tím rusáckým grázlem. (pozn.:jestli v nějaké zemi naopak v posledních letech bují nacionalismus, tak je to právě v Rusku)
Omlouvám se za dlouhý výlev

Podotýkám, že jsem vlastenec, a že kdyby byla naše republika v ohrožení, tak bych nešel bojovat za ty kokoty, co vládnou, ale za svou rodinu, mé kamarády a svobodu našeho národa a ano i v úctě k těm, kteří za naší republiku položili životy, abychom měli svůj stát.
Ve finále je ještě právě takový patolízalové a zkur... bolševici likvidovali a dnes si je na fórech velebí a plivou špínu na Západ vč. USA.
P.S. na vojně jsem samozřejmě byl, pro případný rejpaloše...

Jdeme tichou pěšinou, jen stíny našich zbraní tisknou do země svoji podobu a odlesk zapadajícího slunce mnouří naše unavené oči...Jeden za všechny a všichni za jednoho!