Naboj v komore - ANO ci NE?
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: Glock 26...mimo jiné
Re: Naboj v komore - ANO ci NE?
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

je úplne jasné, že nemôže byť každý taký maniak na tieto záležitosti ako sme my, a keby aj bol nemusí mať toľko času a keby mal môže mať aj nejaké zdravotné obmedzenie a podobne.
ale táto téma in/out ako aj celkové nosenie zbrane u nás je záležitosť sebaobrany a je mnohonásobne vyžšia pravdepodobnosť tesnej fyzickej konfrontácie ako nejakej inej pretože sme "bezpečná spoločnosť" a hajzlíci číhajú v bežnej populácií a oni si vyberajú čas a miesto a z pravidla na maximálne prekvapenie a natesno aby obranca nemal veľa možností ako sa brániť ak vôbec nejaké.
preto je na osobnej zodpovednosti nositeľov zbraní vzdelávať aj aj v tejto oblasti v rámci svojich možností inak si človek len vytvára ilúziu bezpečia na základe niečoho čo má na opasku ( nech už je to čokoľvek) pod oblečením
Nemyslel jsem to vůbec tak, že každej musí být v kondici (i když bylo by to fajn) moje odpověď byla směřována Pařezovi na jeho .... co budu dělat v šedesáti až kondice nebude. Vše to co sem napsal bylo na adresu Pařeze nikoliv všeobecně ke všem. Prostě pokud mi zdravíčko dovolí budu se udržovat, ono mezi náma já už taky nejsem žádnej mladík jsem ročník 76 takže příští rok 40.
PS: myslím, že není doba na to, aby jsme se mezi sebou hádali, ted víc než kdy jindy musíme držet pospolu a to myslím všichni držitelé ZP.

Zbraň: 3 kusy

Jinak tasit - stiskonout je určitě snažší, než tasit - nabít - stisknout. Vynechámeli všechny "proměnné" "konstanty", zkrátka všechno "kdyby" a "možná" a "by se mohlo", nebo "by se mělo"... pak mi vychází, že IN je prostě in...

"...musíme se mít rádi... protože vánoce..."??? Z těhle výlevů se mi dycky chce zvracet. Teď jen doufám, že je to myšleno ironicky.

Zbraň: Glock 17 gen 4.

Máš něco proti mému sluníčkovému rozpoložení?Carloss píše: "...musíme se mít rádi... protože vánoce..."??? Z těhle výlevů se mi dycky chce zvracet. Teď jen doufám, že je to myšleno ironicky.

Jost:u určitých jedinců preferování nošení s nábojem mimo komoru většinou korespondovalo s ochranou zápalníku na úkor rány jistoty...Možná to budou následky instruktáže od bývalých soudruhů náčelníků z dob ČSSR

a je to tu znova. to že něco nechápeš naštěstí neznamená, že to tak notně musí být. Přísahám že se těším opět na okamžik, až budu koukat do očí několika svých známých, kteří nosí out a jasně a pevným hlasem jim řeknu, že jistý franta599 je kategorizoval do škatule psychicky nemocných (pardon, s psychickou poruchou)

Začínám mít pocit, že už to tady není o posouvání se dál, ale o chuti jen tak vykecávat a neustále se točit na "já to nechápu". Tak jen kecejme dál, však je to diskuzní forum, a klidně i nechápejme, od toho se na diskuzním foru problémy řeší.
a ještě drobnost k diskutérovi franta599, no vidíš, do některých z těch, které nazýváš psychicky porouchanými, bys neřekl, že nejenže mají vystudována třeba práva a další zajímavé školy, ale že docela často (rozhodně častěji než ty) procházejí nejen náročným psychotesty, ale jejich každodenní práce je po psychické stránce sdostatek prověřuje.
Dám ti osobní radu do života, nesuď šmahem lidi, zmýlená mrzí dvakrát

tomík
edit:
mmch, už se těším na Sraz, až mi franta599 do očí řekne, že jsem občas psychicky porouchaný

neni jediny rozumný duvod ktery by se nedal oduvodnit jako naprosty nesmysl nenosit v komoře to je jako bys nosil vodu do ostřikovaču auta v kanystru na sedačce spolujezdce protože zrovna ted špinave okno nemas ....
a mimochodem pokud by jsi teoreticky byl cituji tebe "psychicky porouchaný" což ja samozřejme nevím a rozhodne to netvrdím tak nevidim duvod proč by byl problem to řict do očí zajimalo by me proč by to měl byt problem ->ale to do tohoto vlakna nepatří
a jako dodatek větu cituji "už se těším na Sraz, až mi franta599 do očí řekne, že jsem občas psychicky porouchaný

S474N nejak si nejsem jisty co tim chceš rict mimochodem kategoricke zavery ktere ale nikdo z vas neni schopny jakkoli vyvrátit docela podstatny detail nečekam že se tu nekdo přizná že je nekdo takovy mamlas že neumi zachazet s nabitou zbrani ale to aby se človek bal chodit ven protože ho muže zaject auto ...

Tím mám na mysli, že není třeba frantu hnedle pranýřovat..

Jinak gratuluji reddogovi k zaslouženému vítězství v anketě za nejdelší příspěvek roku 2015 a věřím že je přidá do vitrínky k předchozím trofejím za posledních devět ročníků

Potom komu tady jebe.