Re: CRYWOLF - co s ním?

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
No, mě Wolfíku jako dítě připadáš. Dítě ztracené ve virtuálním světě internetu. A podle Tvého myšlenkového průjmu, který tady celou dobu předvádíš, jsi zoufalý a vlastně tím upozorňuješ ostatní, aby Ti pomohli.. Jenže my nevíme jak Ti, Ty ubohé dítko máme pomociCRYWOLF píše:už je nenosimnejsem už dítě
VIP exot fóra
Zbraň: CZ75 Compact,858,
Zbraň: 3 kusy
Bych chtělk vidět, co po zásahu tou špuntovkou budeš dělat... :-DDDCRYWOLF píše:7,65 sem nechtěl nosit je to spiš takova špuntovka co nic nedělá potřebuju at to rasuje pořádně takže jsem objednal 40ku v podnikovce a oni mi ji tu pošlou na prodejnuje to sice drahe ale ja často střilet nemusim jsem vystřileny dost mimochodem nemam nic z polska ani předražene
VIP exot fóra
VIP exot fóra
Hodlám se k Tobě chovat bez předsudků odnikud. Jak ses sám předvedl, tak se k Tobě hodlám chovat. Ne nadarmo se říká: "každému co jeho jest..."CRYWOLF píše:dobře carlosi pokud se hodláš ke mě chovat bez předsudku z tohoto fora rád přijdu třeba na corrado nebo kdekoliv pokecat i s ostatnima třeba poznáte že jsem jen nechal zrodit legendu ale nějaky hajzl to fakt nejsem
Člověk, který musí na svou inteligenci upozorňovat jí sám nejspíš moc nepobral. Kdo sám sebe soudí je sám do sebe zahleděný. Kdo soudí ostatní, aniž by je znal soudí především podle sebe samotného, neb jiných poznání se mu nedostává a to především protože o poznání ani nestojí. Srandu si děláme, to je pravda. Sám sis o to řekl svým vystupováním. A nepomlouváme. Pomluvil ses tu sám, navíc ostatní máísto argumentace urážíš, opět, aniž bys je znal. Tebe baví asi pasivně číst. K tomu sem nemusíš nic psát. Když už píšeš bláboly, tak si pak nestěžuj, že je na Tebe někdo zlý. My se bavíme na Tvůj účet. Dost sis to tu a ne jen tu, podělal, tak se nediv a neházej vinu na ostatní. Moc proslovu fakt nemáš. Když už se srovnáváš se zrůdou, tak si hlavně všimni, že za ním šly davy. Kdo jde za Tebou? Nikdo... Všici se tu jen bavíme na Tvůj oučet a smějemese, jak někdo může být tak blbej.CRYWOLF píše:všimněte si jak inteligentně vystupuji... já jsem ten hodný a vy ti zlí vy se do mě navážíte děláte si srandu pomlouváte ale toto si jak k vam nikdy nedovolim.. mam uctu k lepšim a starším střelcům,nicmeně... mě prostě baví že když napišu něco....tak se o tom 30 lidi bavi a žije tim cely den .. mam moc proslovu.. jako měl hitler
VIP exot fóra
Zbraň: Steyr M9A1
No určitě si tady už pár lidí poblilo klávesnici smíchy, já si z něj třebas prochcal peršana durchS474N píše:DvL: no otazka je pouze ta, koho ta cena likviduje![]()
uplnej Виктор Анатольевич Бутprodal jsem již několik zbraní
Já bych si taky nedovolil hanit stav věcí který prodávám, kdo z Vás jo?a nedovolil bych si hanit stav