Ukrajina 2014

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: Glock 17 gen 4.

Re: Ukrajina 2014

Příspěvek od franta599 » sob 21.2.2015, 11:38

Biggles píše:Dolož, co tvrdíš. Keců alá Pařez je tu plnej topic. Pokud si myslíš, že si vojáci jezdí někam jen tak zabojovat, tak jsi výrazně hloupější, než jsem se jen odvažoval předpokládat. Očekával jsem bláboly o podvrzích, ostatně není nic snazšího než při neexistenci fotek tvrdit, že neexistuje důkaz a když existují, tak je označit za podvrh. Smutný je, když se ta strana, za kterou tu tak zoufale kopete sama chlubí tím, co tu popíráte. Doporučuji sledovat i ruská média, myšleno ta ruská pro ruského konzumenta :-) Ale ono je snazší rozvíjet teorie, fakta jim trochu přiohnout, a tvářit se, ze tomu rozumím :-D Takže pokračujte v ignoraci faktů, logiky a v podsouvání toho, co nikdo neřekl do klábosnice oponenta, pánové :-)
Sam nejsi schopen doložit to co kecáš to že vojaci zabloudili prez hranici ano stalo se to a to že by z toho nedelal vědo dodal s tim že to same se stalo nekolikrat jejich vojákum (to slovo nekolikrat je duležite) ale to vis to se tvym kecum nehodi tak to už nedopovíš žejo .. no chapu sam ignoruješ fakta sam zkracuješ výroky protože pak by hrali proti tobě sam umyslne nevidíš že ukrajinští náckove z kyjeva sprostě oficialne využivaji nacistické symboly a je jenom jedno vysvetlení proč ti to nevadi že ?? Herr General
přikladam ti sem OFICIALNI znak praporu ukrajinske armády AZOV ktera bojuje proti ukrajinskym separatistum to že se ukrajinska armada foti s hakovyma křizema tu nebudu davat mužes rict že to muže byt nekdo jinej ale tohle je oficialni znak ale pro tebe to nebude nic divněho když tu s touhle ideologii vlastne slouhlasiš
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Příspěvek od Biggles » sob 21.2.2015, 16:23

Jak jsem předpokládal...jako hluchej do vrat. K symbolice jsem se vyjádřil, historické paralely nedokáže vidět jen ten, kdo nechce a nebo z neznalosti nemůže. K doložitelnosti mých slov jen tolik, že jsem zdroje buď nalinkoval, zmínil nebo jasně řekl komu slova patří a jsou snadno dohledatelná. Nemám potřebu manipulovat, případně vymýšlet verze, to musí ti, co okupaci považují za dobrý nápad...
Takže pánové, vzhledem k tomu, že místo faktů, natož odzdrojovaných ( a ano ani blog není obvykle nic jiného než pouhé sdělení názoru), používáte pouze dojmy, v rámci "diskuze" raději vynecháte podstatnou část oponentova sdělení, protože prostě nejste schopni reagovat tak, aby to pasovalo na vaši realitu a v reakci na zbytek příspěvku reagujete vkládáním oponentovi do klavesnice, co nikdy nenapsal, protože je snazší použit naučené floskule místo mozku a reagovat tedy na skutečná slova oponenta, považuji to zde za sebe opravdu za uzavřené. Ještě jednou sorry, Satane :-)

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » sob 21.2.2015, 16:30

Evidentně jsi ani nepřečetl co tu (a nejen tu) kdo píše a co linkuje. To, že se nikomu nechce opakovaně linkovat již nalinkované věci, že nám tu chceš vykládat, že fotka rozstřeleného tanku kdesi v poli je nutně řádná ruská armáda na UA, že nejsi ochoten ani nakouknout do archivu ČT už není problém nikoho z nás. Zkrátka si vybíráš to, co se ti hodí. Ale to je nakonec vcelku přirozené.
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

Příspěvek od Pařez » sob 21.2.2015, 18:14

Konflikt na Ukrajině a jeho dopad na Českou republiku - 5.2.2015

https://www.youtube.com/watch?v=2BVnkqYE93w#t=1993

Příspěvek od franta599 » sob 21.2.2015, 18:39

Biggles.. Jirko... : a zase jsi lhal teda pardon.... neřekl jsi celou pravdu jenom tu co se ti hodila
ano Bandera byl v koncentráku ale až v roce 1941 když a prestal s nima spolupracovat - chtel si urvat ukrajinu pro sebe což hitlera tak trochu slusne receno nasr...o a šoupnul ho do tábora ale do té doby pomahal nacistum s genocidou rusu poláku a i ukrajincu Propuštěn byl až roku 1944 za přislib dalši spoluprace s nacisty hruby odhad 100 000 polaku zavraždil Polští historici napočítali 135 různých sadistických metod zabíjení ->asi byl kreativní viž oběšeny stromy batolatama a dětma (za krk) nebo připichnuty batole bajonetem ke stolu atp přečti si to nekde jsou k tomu i fotky když nic nevis tak toho magora neobhajuj/// a co se tyče vynechani podstatneho sdelení na co reagujes v tom jsi tu mistr ty ... taky jsem linkoval ale tobe se to nehodilo tebe pravda nezajima ty si jenom neco dokazujes za válečnyho stavu by jsi šel ke zdi

jestli to tvoje svedomí zvladá prohlédni si tohle aby jsi vedel s kym máš tu čest když tu hajis banderu chce se mi z tebe blejt jsou to dobové fotky ktere si banderovci a bandera delali na památku přijemné pokoukání přeju

http://aeronet.cz/news/aby-se-nezapomne ... ukrajincu/

tyhle šmejdy dnes na ukrajině opěvujou

Příspěvek od Pařez » sob 21.2.2015, 21:27

Možná z toho někdo pukne,ale určitě to stojí za zkouknutí.. :)

Velká tisková konference Vladimira Putina 18.12.2014 první část Titulky CZ
https://www.youtube.com/watch?v=x9FyDW-07jI

Příspěvek od franta599 » ned 22.2.2015, 19:13

no
http://czech.ruvr.ru/news/2015_02_21/Ge ... uska-6813/

a hádejte kde se připadne bude bojovat kde bude zničena země (mala napoveda USA to nebude) nemusim pripominat že zádny stát ktery ma jaderny zbrane nekapituluje bez jejich použití ale jenom hr hr do války ....

Příspěvek od Pařez » ned 22.2.2015, 19:31

To jsou jen kecy na zviditelnění se a aby se navýšily rozpočty a zbrojařská loby se napakovala.Kdyby chtěl Putin útočit, tak už to dávno udělal.Do regulérní války nepůjde ani jedna strana, protože by to byla sebevražda.

Příspěvek od franta599 » ned 22.2.2015, 19:58

no ja se uprme desim jak zkonči tyhle ruzny výpady proti Rusku... a neveřim že válka nebude pokud je nekdo před totálnim bankrotem udela cokoli aby se nejak zahojil a tim nemyslim Rusko

Příspěvek od Pařez » ned 22.2.2015, 20:05

Já jsem v klidu :) Pes,který štěká nekouše..Různí jedinci si jen honí trika,ale při prvním výstřelu by zalezli jako krysy.
Na druhou stranu pokud by válka byla,tak s tím stejně uděláme prd :(

Příspěvek od franta599 » ned 22.2.2015, 20:20

ale me štve že ta válka vubec byt nemusi jenom proste na nekterych mistech nahoře jsou bojechtiví lidé a my to odskáčem všichni ja chci mit klidnej život USA porad provokuje dokud se ji to nepovede hlavni slovo v NATO ma práve USA to je ten problem oni rozpoutaji a bude to tu vypadat jako v Libii občanska válka rozvraceny země a to v tom nejlepšim přiade když se nepoužijou jaderny zbraně :? nikdy se pořádně nebojovalo v jejich zemi a podle toho to tak vypadá asi neví co to válka je

Příspěvek od Pařez » ned 22.2.2015, 20:35

USA do války nepůjdou,protože na konvenční válku nemají kvalitní personál.Vojáci se jim v bojích jaksi hroutí v depresích...Umí jen bombardovat a používat drony a to je na Rusko krapet málo.To funguje akorát v těch méně vyvinutých zemích,které nemají ani letadla.Tam se to bojuje :D
EU do války už vůbec nepůjde,protože se nedomluví ani na tom jakou barvu má h...o a co se kvality personálu týče je na tom ještě hůře než USA.
Ti co pořád volají po válce z Ruskem by měli pravidelně posílat Putinovi děkovné telegramy,že na jejich provokace prdí.
Kdyby do toho medvěd šel, tak by měl co dělat,aby udržel rovnováhu na útesu u kanálu La Manche..to jak by tam byl rychle :lol:

Příspěvek od cipis » pon 23.2.2015, 8:07

Asi by to chtělo ke každému videu popsat, o co jde ... Takhle sem můžeš směle nakopírovat celou trubku ...

Příspěvek od Biggles » pon 23.2.2015, 9:51

Pokud tu kdokoliv tvrdí, že lžu. Nechť odcituje mojí lež a doloží, že lží je. Jinak je takové nařčení ve slušné společnosti na ránu pěstí.
Milý Carlossi, mohl bys mi laskavě sdělit, co je na mých lincích či citovaných zdrojích nepravdivého? Že jsou pro vaší skupinku důležitější "analýzy" a "rozbory" než fakta jsem si všiml už dávno a proto jsem to i zmínil (kdyby ses obtěžoval přečíst, co jsem psal a také to byl schopný/ochotný pochopit, tak bys to věděl). Pokud nemáš "tvrdá data", což tu zjevně nikdo z vás nemá, protože byste je použili místo fabulací a rádobyvtipných blábolů tu o letectvu, tu o La Manche, tak považuji tvůj výkřik za bezcenné plácnutí do vody, což je ostatně takřka celá tahle diskuze, pohříchu postavená na dojmech a zvrácené sebevražedné touze. Kdy "nepřítel mého nepřítele (důvody, proč někteří považují a koho a proč za nepřítele nechám stranou)", je můj přítel i kdyby mne to mělo stát život...sorry, ale to je fakt masturbace nad vlastní blbostí a ne diskuze...
Naposledy upravil(a) Biggles dne pon 23.2.2015, 10:02, celkem upraveno 1 x.

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od 4mike » pon 23.2.2015, 9:59

Hi, my name is Mike. I'm a Saigaholic

Příspěvek od cover72 » pon 23.2.2015, 10:35

4mike:
Obrázek

Ostatní trollové, pařeza nevyjímaje.

Vážně máte tu drzost, že když ruská kremlská RUSSIAN TV odvysílá záběry T-72B3, o kterém tato PROKREMLSKÁ tv prohlásí, že leží zničený na Ukrajině pod Ilovajskem;
vážně máte tu drzost,že když Graham Phillips, velký kámoš separatistů, který STŘÍLEL NA UKRAJINSKÉ VOJÁKY;
vy to ptohlásíte za "NATO propagandu"?

To je zoufale trapné kopání vzdor naprosto neprůstřelným důkazům, které ukazuje toliko vaši fanatickou touhu nikdy neuznat žádné důkazy, které se vám nehodí do vašeho jži jednou provdžy zformovaného oberazu světa: i když se Rusové přiznávají k tomu, že tam posílajuí tanky a udají přesná místa kde, vy ruské zdroje prohlásíte za "pochybnou NATO propagandu".
Úžasné.

Co do zpochybňování verzí jste stejně trapní, protože jsem vám až pod nos přinesl rozpoznávací příručku, na které to máte naprosto detailně zdokumentované -- a vy máte pochyby? No jasně.

Všichni tři vyhráváte Cenu Klementa Gottwalda.

Příspěvek od Pařez » pon 23.2.2015, 11:18

cover72: myslím, že nejlepší bude,když sem hodíš rovnou odkazy kde Rusové přiznávají přítomnost své techniky na UA.
Ty fotky techniky i s těmi budkami jsou sice pěkné, ale dokazují maximálně to, že ta technika a budky reálně existují,nikoli však kde se momentálně nacházejí :wink:

Jinak o pár příspěvků výše jsem psal, že z Ruska,kromě personálu,je tam možná i technika.Tak mi prosím nepřišívej kategorické popírání.Jen bych rád viděl jasné důkazy nic víc,nic míň :D

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » pon 23.2.2015, 11:26

Tak jinak: Nebudu věřit něčemu jen proto, že to říká ten, nebo onen. A je mi vcelku fuk, z jaké je strany. Západ nás krmí stejně, jako rus ty svý. Přitom důkazy západu jsou přinejmenším stejně pochybné, jako ty východu, nemluvě o tom, že manipulace západu byla stejně mnohokráte potvrzena a dokázána jako manipulace východu. Nenechám se proto nutit věřit jednomu ani druhému jen proto, že to je moderní, že to je trend, že to je dobré pro jednoho nebo pro druhého. Tak asi tak... Nevěřím v tomhle prostě nikomu. Mluvím s ukrajinci i rusy - obyčejnými lidmi - a i jejich tvrzení beru tak, že nejsou objektivní a jsou to tvrzení z jejich pohledu a jako taková jsou z jejich pohledu i pravdivá. Když to všechno začalo, tak jeden říkal, že ho se*ou obě strany, protože po sobě prostě střílej přes ulici naprosto bez ohledu na to, že tam jjsou nějací lidé, kteří s konfliktem nemají nic společného. Tak to totiž je. V tomhle konfliktu není totiž lepšího a horšího...
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz