Re: Nechtěný nápadník prostřelil otci dívky ruce a varle
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Velmi zajímavé případy, které nesmí skončit v propadlišti dějin.
Pane Dave7, já mám na avataru "šprcku" MujGLOCK team, takže sem podle Vás zřejmě pomocný nebo vedlejší kokot?Dave7 píše:S474N: Řekl bych, že víš to samé, co já ze SR. Podívej pitomo, zbraně se mi líbí, zajímá mě jejich konstrukce a baví mě střílet, na to je mám.
A s tou šprckou nápodobně VIP - to jsi jako hlavní kokot ?![]()
Za chcípáka jste ho označili VY, že se neubránil pár fackám, které si zasloužil.
Dle mého názoru to je drzý spratek s pistolí, který má přesně vaši mentalitu a udělal to, co vy všichni chcete celý svůj ubohý život udělat s vírou správného jednání a beztrestnosti, jenže jste na omylu a právem skončíte v base.
Nikdy nikdo z vás primitivů zbraň nepoužil a nepotřeboval ani v nejmenším, ani jeden z vás, protože už by jste dávno byli bez ZP, takže si nechte ty zakomplexované zvratky.
Mě takto ten zmrd zranit, tak až by vylezl, zbil bych ho obuškem tak, že by volal všechny svaté a pokálel by se doslova a do písmene.
Takže, jestli nosit pistoli, tak leda kvůli dementům, jako jste vy.
tak to už je skoro na trestní oznámení za urážku a možná i nějaké to podněcování k nesnášenlivosti mezi lidmi...bílých militantních supremacistů z MUJGLOCK.CZ
, rouháš se. Aby ti někdy někdo neozbrojený nepřivodil holou pěstí Le Forta trojku, frakturu očnice se střižným poraněním optiku nebo epidurální hematom. Evidentně ta ráže byla málo rozumná a inteligentníDave7 píše:... hájíte někoho, kdo při potyčce 3x !! střelí do neozbrojeného ráží 9mm Luger !!
, když tři rány nestačily.Dave7 píše:Znám pouze dva lidi, co nosí zbraň kdyby něco. Jeden má FN Baby a druhý "Z-ko" , oba jsou rozumní, inteligentní. Čili i ráže tomu odpovídá.
hofyland.cz , klub #18617 - Zbraně, náboje, střelba, dlouhý, krátký.S474N píše:vsw: kde to pise, to by me opravdu zajimalo.
Zbraň: G26,Taurus 85 multi
konec citace.................admix píše:Panove, chce to trochu klidu, ze mezi nami strelci jsou i hovada, to jsem zjistil uz pred par lety.
Zbraň: Taurus 85UL + 1911
Zbraň: Alfa Proj Defender
Priznam se, ze spis dopodrobna nastudovany nemam, popravde me par kousku dost znechutilo, tudiz nevim, jestli natahoval obouruc. Ale zaver se necha natahnout i jednou rukou o neco (treba opasek - vyzkouseno, v horsim pripade vlastni kuze, ale to jsem nezkousel, pry to jde taky). A tomu utocnik/pritulkyne neprekazi. O noseni s nabojem v komore nemluve.garf píše:Maličkost:Doporučení pro ty, co trvali na rekonstrukci,zamyslete se hlavou.. a nechte se jemně zalehnout přítulkou,která na Vás bude klečet a jemně SM Vás po obličejíčku fackovat
, já to nemusím, a taky to netvrdím=neobhajuji ...
a -zkuste tasit a druhou rukou potom natáhnout závěr, nepřekáží Vám tam něco, třeba přítulka
Když pominu, že prostě nevím, jak to bylo, protože jsem tam nebyl, tak na tuhle otázku odpovídám - ne,zas tak moc to nepřekáží, dokonce ani když na mě někdo klečí obkročmo vysoko na hrudníku, což je asi tak nejvíc nešikovné. Když už pistoli vytáhnu (což je v tomhle postavení těžší než natáhnout, aspoň pro mě, protože nohy útočníka můžou překážet přístupu k pouzdru), tak táhnu co nejvýš k pravému prsnímu svalu, levačkou uchopím závěr (malíková hrana směrem k ústí hlavně) a trhnutím natáhnu. Žádný velký problém. Dokonce mě i levá paže, hlavně nadloktí, chrání zprava před údery do hlavy (resp. hlavu za to nadloktí schovávám).garf píše: Maličkost:Doporučení pro ty, co trvali na rekonstrukci,zamyslete se hlavou.. a nechte se jemně zalehnout přítulkou,která na Vás bude klečet a jemně SM Vás po obličejíčku fackovat
, já to nemusím, a taky to netvrdím=neobhajuji ...
a -zkuste tasit a druhou rukou potom natáhnout závěr, nepřekáží Vám tam něco, třeba přítulka ?§§§