Ukrajina 2014

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: Glock 17 gen 4.

Re: Ukrajina 2014

Příspěvek od franta599 » pon 23.2.2015, 12:17

nejak nevim co ta fotka ma dokazovat :roll: fotka nejakeho obrneneho vozidla s nejakyma názvama to je dukaz kurna :D ma to asi takovou hodnotu jako když tvrdili že když maj kalacha tak jsou to rusové protože kalach vyrobili rusové :?

Příspěvek od cover72 » pon 23.2.2015, 12:43

Pařezi.

Odkazy jsem ti dal. Najdi si je v tom postu výše.

Když ruská televize říká, že ten vrak je na Ukrajině (u Ilovajsku).
Když separatistický reportér říká, že ty tanky jsou na Ukrajině (u Debalceva).
A v obou případech se jedná o tank T-72B3, který má na celém světě ve své výzbroji jen a pouze ruská armáda a to něco přes rok;
co více chceš?

Kdyby to říkalo NATO či ČT, mohl bys to určení místa zpochybňovat jako propagandu.
Ale když to otevřeně deklarují ruské pro-kremlské a separatistické pro-kremlské zdroje, asi těžko budou Putinovci vysílat protiputinovskou propagandu, že.

Franta599:
je jediný stát na světě, který má ve výzbroji T-72B3: Ruská Federace.
Má jej ve výzbroji něco přes rok (od podzimu roku 2013).
Takže pokud tyto T-72B3 straší na Ukrajině, neexistuje žádná jiná armáda žádný jiný stát, který by je na Ukrajinu mohl poslat, než ta armáda ruská.

Stejně tak BPM-97 Dozor-N má ve výzbroji jediná armáda jediného státu světa, a to sice Ruska. Když se pak Dozor-N prohání po Ukrajině, opět to nemůže pocházet odnikud jinud, než z výzbroje ruské armády.

I v případě té další techniky - Tor-M1, Pancir-S1, 1RL239 - platí, že Ukrajina ji nikdy neměla, žádný jiný členský stát NATO ji nikdy neměl a pokud se na Ukrajině vyskytují, je to tam z ruské armády.

Že ty nejsi schopen tu techniku rozpoznat je v pořádku.
Jiní, kteří ji znají, ji ale rozpoznat dokáží a servírují ti tu rozpoznávací znamení na stříbrném podnose.

Takže pokud jsi tak slepý či neschopný, že to nepoznáš ani pak, hloupé řeči si nech od cesty.

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » pon 23.2.2015, 13:06

Jak jsem psal, a opakovaně, přítomnost techniky tak jako tak nikdo nezpochybňuje. Ovšem přítomnost techniky ještě neznamená přítomnost řádné armády. To by u nás operovala švédská armáda, když tu máme jejich grippeny? Nebo rakouská, když tu máme jejich pandury? Nebo špaňělská, když tu máme jejich cassy?
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

Příspěvek od franta599 » pon 23.2.2015, 13:31

presne tak jak rikam to že to vxyrobili rusove neznamena že s tim jezdi rusove proboha je fakt problem pro nekoho kdo ma xx miliard na učte si tohle pořidit :roll: kort když se na nejaky zakony muže vykašlat jelikož to tam tak trochu právně ted nefunguje - viz v ČR JE FIRMA CO MA vic težky techniky než naše armáda a ne nejaky zastaralý ale moderizovanych specialu myslis že to nikde jinde není ?? nebud naivní

Příspěvek od Biggles » pon 23.2.2015, 13:39

Carlossi, to je dobrej blábol. Moderní sofistikovaná technika potřebuje kvalitní výcvik. Takže tu techniku obsluhuje "domobranec traktorista"? Jo? Děláš si srandu? U nás samozřejmě neoperuje cizí armáda, protože máme cizí výzbroj, ale jednotky naší profesionální armády prošly intenzívním výcvikem, aby tuto techniku dokázaly obsluhovat. Co to zkusit jinak. Přestaňte mlít rádobyvtipný filozofický sr.čky a začněte používat důkazy. Ohledně techniky by stačilo třeba to, že na Ukrajině se nevyskytuje a je to vyvrácené tak a tak + odkaz nebo uvedený zdroj. Případně, tankový prapor vyzbrojený T-72B3 se na povstalecké straně vyskytnul tak, že ano - rusové dodali techniku, ale nejsou tam ruští vojáci - příslušníci domobrany byli cvičeni tam a tam, tehdy a tehdy - zdroj. Nemáte? Sorry, už mne vaše vytáčky a dojmy fakt netankujou, vpodstatě jsou jen důkazem, že nemáte pravdu, jinak byste jí, hoši, snadno dokázali.
Jako dělat ze sebe vola, že ruskej voják si na dovču zabalil téčko a vyrazil na koupačku na východ Ukrajiny, sorry pánové, to hraničí s demencí (to je diagnóza).

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od 4mike » pon 23.2.2015, 14:23

Hi, my name is Mike. I'm a Saigaholic

Příspěvek od Pařez » pon 23.2.2015, 14:27

cover72 píše:Pařezi.

Odkazy jsem ti dal. Najdi si je v tom postu výše.

Když ruská televize říká, že ten vrak je na Ukrajině (u Ilovajsku).
Když separatistický reportér říká, že ty tanky jsou na Ukrajině (u Debalceva).
A v obou případech se jedná o tank T-72B3, který má na celém světě ve své výzbroji jen a pouze ruská armáda a to něco přes rok;
co více chceš?
Jsem asi blbej (podle Tebe určitě :lol: ) nebo slepej, ale kromě fotek v Tvém postu nevidím odkaz na žádný zdroj.Když to říká ruská televize tak sem hoď odkaz na stránky ruské telvize a pořadu kde se to říká.
Je to tak těžké? *71*

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Mistral » pon 23.2.2015, 14:28

Cywe, tady je kremlobotů tak psů.
Mysli globálně, střílej lokálně. Nejsi kompetentní!

Zbraň: Weaponized sarcasm

Příspěvek od jry2000 » pon 23.2.2015, 14:52

Vid, vsichni maji pred ocima rudo a nejsou schopni kriticky absorbovat a argumentovat nazor protistrany. Vsichni jsou berusky jen ti se "spravnym" nazorem jsou letadla...

A je to tu zas ....
Lajte mi lhu-li

Příspěvek od franta599 » pon 23.2.2015, 15:41

Až budou mit dukazy že tam jsou tak prosim zatim maji jenom blaboly a techniku kterou muže koupit kdokoli kdo ma prachy za vic jak rok neni zadny jasny dukaz zádny jenom žvast hnUSA že to tak je protože to rekl velitel a prezitent nacistickych praporu AZOV. A Biggles svoji diagnozu tu psat nemusis kdo si přečte tve "nazory" udela si obrazek sám jenom doufam že to delas za prachy a nejsi opravdu tak no .... jak bych to rekl diagnosticky .. nenapada mi to pravé slovo :huh: "zpracovaný" no to taky není ono poslal bych te tam s kalachem do prvni linie za ty keci co akorad vedou k rozeštvávání a mužou zkončit válkou aby jsi s ot vyzkoušel čumet na lidi prez miřidla a ne přez fotak ono to je trochu jiny a aby jsi videl jak lidi ve válce konči a jak to opravdu vypadá
a co by jsme meli dokazovat cokoli dokažu rekneš že neni pravda a když to je tak jasne dokazany tak na to jednoduše nereagujes jako by človek nic nenapsal takže ma to smysl ?? nema ... doufam že jestli bude nejaky velký konflikt tak že si ho užijes takovym zpusobem že zkončiš na psychiatrii pokud to prežijes

Příspěvek od Int1m1thy » pon 23.2.2015, 18:26

cipis: mas u toho cesky titulky... ano vypsany sem to mel ale system me tu odhlasil kdyz sem dal odeslat, takze vsechno zmizelo a opravdu sem nemel naladu to psat znova...

Kdo porusuje primery ?

http://youtu.be/eEa94bjygQ8

Ukrajiska armada se snazi postrilet vlastni jednotky ktere se vzdali, povstalci je kryji

http://youtu.be/88ZNcrTVNl8

Popis situace u Debaltseva

http://youtu.be/-4c8TTLPfm0
G17gen4

Zbraň: G17 gen 4, g43

Příspěvek od Jurda » pon 23.2.2015, 19:18

Tak si přemýšlím nad tím, že té ruské techniky a ruských praporů bojující na Ukrajině asi opravdu moc nebude. Zřejmě z Ruska tečou zásoby munice, možné nějaké to vozidlo a jistě se tam vyskytne nějaký ten voják na misi, ale řekl bych, že prapory regulérní ruské armády asi ne. Mám tento názor proto, že jak všichni víme, tak ukrajinská armáda toho za dobu konfliktu moc nepředvedla mluví se o tom, že je nutné ji vyzbrojit. Tak mě napadlo, že pokud tam vlítli v tom počtu jak prezentuje Kyjev tak by výkon ruské armády byl ještě žalostnější.
Jak je známo tak se mluví o tom, že tento konflikt není možné řešit vojensky. To tvrdí levice i pravice. Jen zastánci pravice v čr tvrdí, že je potřeba na Ukrajinu poslat zbraně. Nic nového u pravice v čr logiku hledat nelze. Nejde tvrdit, že konflikt nelze řešit vojensky a zároveň vyzbrojovat jednu stranu.
Pak si dovolím ještě jeden postřeh z mého dětství. Když jsem byl na prvním stupni základní školy a někoho jsem přesvědčoval o své pravdě a nemohl ho přesvědčit tak jsem se většinou pak uchýlil k nadávkám protistrany. Např. že jeho názor hraničí s demencí. No ale protože se mi od té doby inteligenční a emoční kvocient o něco posunul, tak už to nedělám.

Příspěvek od Pařez » pon 23.2.2015, 19:39

Jurda: Ty vidíš v ČR nějakou pravici? :wink:

Britský instruktor: Více jak polovinu Ukrajinců pobili vlastní lidé
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy ... stni-lide/

Ukrajinský velvyslanec: Neonacisté jsou součástí našich vojsk
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy ... ich-vojsk/

Možná už tu dlouho nepokecáme..

Omezit svobodu slova na obranu před propagandou Ruska? Bude to nezbytně nutné, říká rozhlasový expert Alexander Tolčinský
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro ... sky-363208

To bude určitě jeden z těch obránců tradičních evropských hodnot jako jsou demokracie,svoboda slova apod. pche *78*

Příspěvek od Int1m1thy » pon 23.2.2015, 19:56

Parez stejna demokraticka a svobodna sracka je unas davno a to § 405 40/2009 Sb. Cekam kdy ktomu pridaj taky Ukrajinsky konflikt...
G17gen4

Příspěvek od Biggles » pon 23.2.2015, 20:17

franto559, mohl bys napsat, kde jsem co vynechal? Nebo to je stejné, jak když jsem tě žádal, abys doložil jakoukoliv moji lež? Opravdu si myslíš, že ruská armáda je supermarket, zvláště s výzbroji, kterou teprve zavádí do služby? Vzhledem k tvému způsobu vyjadřování a osočování mě osoby, že jsem lhář, vím jedno...z oka do oka bys mi to neřekl a pokud jo, šel bys nejspíš k zemi. Doopravdy nemám rád chudáky, co si se.ou do tlamy/klábosnice. To je mi mnohem příjemnější člověk s kterým sice nemohu souhlasit, ale jeho názor nevychází pouze ze lhaní...a především používá mozek, byt třeba dojde k jinému výsledku než já.
No nic oprašujte ruštinu, hoši. S vaším přístupem se vám bude hodit...

Příspěvek od cover72 » pon 23.2.2015, 20:53

Pařezi, jsi slepý, nebo to jen hraješ? Vždyť v tom screenu z RTV máš JASNÝ ODKAZ na tu RUSKOU TELEVIZI (nápověda: hledej slovo "youtube") a na toho separáta Phillipse tam máš též odkaz!

Takže tady máš přímo ty odkazy a to je naposledy, cos mne vytrollil.
http://youtube.com/watch?v=rkbVnpEbVwY
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 210YU#t=37

Jestli něco opravdu nesnáším, tak lidi, kteří mi do očí blijí hovadiny, jaké by nevyplodil ani žák prvního stupně ZŠ, a tváří se, že jsou to argumenty (myšleno zejména na frantu s jeho "traktorista z Donbasu magicky umí obsluhovat protiraketový systém TOR-M1 a jeho manželka, švadlena, si v Rusku koupila nejmodernější tank, jaký byl zaveden do ruské výzbroje, protože to se přeci dá koupit na kterémkoli tržišti").

Blbce si, pánové, dělejte z někoho jiného.

Příspěvek od franta599 » pon 23.2.2015, 22:17

Jiříku neboj do oci bych ti rekl ze lzes naprosto s klidem jsem uprimny takovyhle reci plati mozna na holky pred kteryma snazis byt za drsnaka ale na me ne promin drz se radsi fotaku

o traktoristech jsem nic nerekl ti separatiste jsou soukrome armady oligarchu ktery ze svych miliard si muzou koupit co xhteji a vetsinu toho co maj sebrali nackum z ukrajinske armady jinak nevsiml jsem si ze po ukrajine jezdi nejmodernejsi rusky tank T90 ten tam nikdo nikdy nevyfotil tsk nemel bláboly ty pripadas mi jak rozlobeny dite s tim " traktorista svadlena" nic takovyho jsem nenapsal nepodsouvej mi slova z tveho myslenkoveho pochodu

Příspěvek od Biggles » pon 23.2.2015, 23:19

EDIT: S hlupákem se nemá smysl dohadovat, jen mu člověk zbytečně dodává na důležitosti
tím, že s ním ztrácí čas.
.

Příspěvek od franta599 » pon 23.2.2015, 23:27

v tom pripade musis mit teda pekne tichou domacnost ....

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » pon 23.2.2015, 23:31

Nechcete jit s tema osobnima vypadama uz vsichni do hajzlu? Jak spratci.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz