Starosta:
Hehe, nejak se to mezi zucastnenymi chytlo a jsem "zaskatulkovanej". Takze jestli se mne to dotklo?? Pockej... pockej... pockej ...
... vlastne ani ne

, tak to nejak od nekoho umim pobrat

(obzvlaste od clena sekty), muhehehehe
A budme k sobe uprimni, kdyz mne nekde nechteji, tak se tam proste srat nebudu. Si predstavte, ze se budu chtit projit ve ctvrti pristehovalcu v Stockholmu. Dostanu tam cocku a co mi tak asi pravdolaskarska pijavice bude rikat? No co tam lezes s tim svetlym xichtem, ze? Ale ani slovo o racismus. A pokud to tady ted nejaka pravdolaska multikulti osoba nahodou cte, tak pro par pres hubu nemusite cestovat na sever. Schytat muzete klidne na nekterych ulicich treba v Ostrave (myslim, ze v Usti taky). Treba jen kvuli faktu, ze jste malo opaleni. Zajimave, tam to rasismus neni, tam je to provokace (od vas!!).
To o poctu baru je uz od zacatku smesne (idealne neuvadet presne pocty, ale mit plnou hubu toho, ze je v podstate odraz spolecnosti). Ano i mne to zjevne smrdi eurohujerskou retorikou. Byznys pijavic, ktere hledaji prostor na priziveni, ve stylu: I kdyby to melo zachranit treba jen jeden zivot.
Edit:
Starosta:
Hehe, na Sailora nemas nic??