CRYWOLF - co s ním?
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Nic proti.... ale neměl by být alespoň v tomto vlákně ten růžový debil cenzurován ? Svoje vlákno kde si z nás může dělat prdel už má a jestli se začne vyjadřovat ve více vláknech (tím hůře když potřebují pomoct úplní nováčci) tak tady s toho bude za chvíli cirkus. Nedej bože aby ho snad nějaký střelecký začátečník vzal za slovo.

Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!
Zbraň: 3 kusy
Inteligence, chování...CRYWOLF píše:smím se zeptat co mi brání...
Jsi nechal Jassinku udělat ZP, jooo??? A prodáš jí tu skvělou 83...
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9
Zbraň: Steyr M9A1

Taky ste si všimli, že v inzerátu na brigošku neni zahrnutej obor (N)IOS , že by s tim seknul???

Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1

nechci se již s vámi přít,kdybych tenkrát věděl,jaka banda naprostých dementů zde chodí,nikdy bych tu nenapsal a nedal ani možnost psát svoje hovna jessině...
Chlapi stydte se mnozí z vás jsou starší než-li já,ale vaše inteligence vč. selského rozumu je na úrovni pytle s pískem..Kdyby vás někdo přepadl s pistolí na poště pustíte rohlík do trenek a budou se vám nohy třást a nebudete se moci hnout......
zapněte konečně ty vaše zhnile mozky a přemýšlejte jestli k osobnosti mho ražení nezměníte přístup...
CRYWOLF
V tvý rodině je leda pytel sraček........jinak by ses nemohl vyskytnout............

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Jinak ale dobrý

CZ75 D Compact

Já nekompetentní hlupák úplně zapomněl, že o WC tlučhubovi natočili film...
Glock mit uns...

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >

Zbraň: CZ 75 compact
NIOS CW:To jsem netušil,že protažený prdeli se říká kompaktní minomet santos!
Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1
Vlčku, Ty překonáváš sám sebe a to už je teda co říci..

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Historie mi musí dát za pravdu......
Vzduchovka vz.47; TAU 6; ČZ vz.50; Glock 21 3 Gen.; Norinco JW 21; CZ vz. 83 9Br; Mosin 1938;
diversní postupy-dobrý

Jinak si myslím,že ti už na mozek tlačí to semeno napumpovaný do tvoji prdele !!!
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
Zbraň: GLOCK 17

Zbraň: Walther PPQ